108

Анонимен

преди 12 години

ЕЛАТЕ ДА УВОЛНИТЕ И ИНСПЕКТОРИТЕ КЪМ СТУДЕНТСКА ОБЩИНА!

107

борисов

преди 12 години

то не беха мишлета бирички, не беха катуници, не беха атентати, не беха тигрите, не бе шистов газ ама сте здраво на каиша, и знаете че ако надигнете глава цецо ша ва смаже. а и виждате че заради геноцида над вас имам здравата подкрепа на ЕС, Америка и Израел. а сега вместо да сте доволни на кучкарниците на фъндито, вместо да се радвате на хилядите километри магистрале, вместо да подкрепяте кражбите и заемите на вденкоф, вие лаете и ми разваляте имиджа. неблагодарна работа, лош материал.

106

АНАЛизатор

преди 12 години

Специалистите инспектират, министрите проверяват,народа гледа кой как си върши работата,а социалистите смучат биберони вместо пари.

105

хайде

преди 12 години

Мутри и чалгари, напред "Азис се готви за Мис Вселена " :ОМайка съм на три деца. До сега такова чудо, като сега никота не е било.-По тетрадките на децата да се появят "VIP-чалта звездите"-Да ме е страх всеки ден, децата ми като отиват на училище, дали ще се върнат живи и здрави.-Бойко, ако те видя някъде ще ти се изплюя в мутренската ти , *** мутра!

104

борисов

преди 12 години

бау бау, как сме матриал? джафкаме нещо, вълнуваме се а? на изборите сте щели да ми платите?ми че аз ошушках квото можах, напълних дисагите, раздадох златните находища, продадох стара планина и половин българия на израелците. и кого ше изберете догодина? спинозните? ми че ние сме от едно котило бе. колкото аз ги окошарих за техните кражби толкова и те мен, сещайте се бе кученца.

103

Бойко чети!

преди 12 години

стига помощи за мързеливци. Защо правителството продължава да дава помощи на хора, които не са бременни, болни и сакати? Осигуровките се покачват и първите няколко месеца работим само за държавата. Бойко *** да инспектираш *** квартали. Влез в панелите им, в доварите, къщите, виж колко здрави *** по-цял ден лежат , а вечер крадат. Едно време по Бой Тошово *** бачкаха. Сега крадат от осигуровки и от апартаментите ни.

102

до 164

преди 12 години

Аз викам всичките работещи да ни уволят и *** от столипиново да ти изкарват пенсийката, а? Явно човек колкото повече одъртява, толкоз повече оглупява.

101

до мЪдераторите!

преди 12 години

Писна ми от Вас. Триете коментари, който с нищо не нарушават правилата. Но Марио37, мхолан?!илня три дни без да го пипнете????!!!! Що така бе холан?!

100

до 164

преди 12 години

Да се спрат помощите на *** и всички пенсии!!!!!!!!!!!!!

99

50 лева разходи

преди 12 години

Хамстера го мързи и по медиите да се появява вече.Добре че е ***.УТРЕ за да върви пропагандата.Авторката е пропуснала накрая да напише:"Платен размисъл на една журналистическа прости*утка",...както трябва да си му е реда.

98

Анонимен

преди 12 години

?????

97

бесен пенсионер

преди 12 години

НЕ САМО ИНСПЕКТОРИТЕ.И ДЕПУТАТИТЕ ТРЯБВА ДА УВОЛНИМ!ДЪРЖАВНИТЕ КЪРЛЕЖИ - НАПОЛОВИНА ДА СТАНАТ.ДА СЕ СПРАТ СУБСИДИИТЕ ЗА ПАРТИИТЕ И ДЕПУТАТСКИТЕ МЕСТА.И ЕТО ВИ ПАРИ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ, ПОНЕ.

96

kapital

преди 12 години

E kvo losho ima che inspektirat.Statijata e typa!

95

Анонимен

преди 12 години

Бойко К....о :)))

94

Анонимен

преди 12 години

Бойко Комуниста да дойде да инспектира в къщи! Жена ми прави буркани с пипер, тоя *** и Миро Найденов нека заповядат с инспекцията по храните :))))))))

93

Анонимен

преди 12 години

Тиквата иска да живеем с 600 - 700 лева при положение че цените са по високи от тези в западна Европа. Това не е живот, това е оцеляване.

92

Анонимен

преди 12 години

Дано се осъществи обединението на националистите догодина, за да има за кой да гласувам!

91

до 120 Комуниста

преди 12 години

Тончо ей това е проблема на България, че гласувате за хора за които знаете че крадат, а после се оплаквате. Тази българска логика е неразбираема за всеки разумен човек.

90

мутренска държава!

преди 12 години

Заглавие в пресата:"Майката на прегазената Лора: Адвокатка избяга, като разбра, че убиецът на дъщеря ми работи при Манджуков!"В мутренската държава, мутрите са на власт. Начело с най-голямата мутра Бойко-тиквата!

89

545

преди 12 години

До ДОЛУ ТИКВАТА !Абе аре бе! Тия магистрали не са направени 50 години, да чакам още 50 ли? Да пукна и тогава ли? Или да чакам да ме блъснат *** на пътя щото им е тесен. Нека правят!