308

аз

преди 11 години

Защо пък аз да се консултирам?! Мене ми дреме защото подкрепям общината, а тя прави каквото смятам за правилно. Ти му мисли.Мога да ти ГАРАНТИРАМ че ЩЕ духаш супата - най вече от правна гледна точка.Да те питам - като ще протестираш - изкарал ли си разрешително за това? Нали също знаеш че е незаконно да пресичаш улица там където не е обозначено за пресичане?Нали се сещаш че ако нарушаваш горепосочените забележки, че си в нарушение на закона? Демек могат да те арестуват / глобят?***.

307

Софиянец

преди 11 години

Само едно не разбрах, защо тази золба към нас - не сме ли Българи и ние, не сме ли една кръв.Ти май наистина си си повярвал, жалко е това и показва лементарно възпитание и недорасъл и недоразвит индивид, зашото ти за мен си нясен вид - тоест червен гаден хуманоид!

306

Кмета

преди 11 години

Селски, или край цюрихски, как да ти обясне. Прочети отново какво са ти написали хората, посъветвай се с юрист който е малко наясно с материята той да ти обясни как стоят нещата.Ще съдим или по-точно ще скочим срещу общината с ежедневни протести и отстояване на точно тази част която си е наша - публичната, а ти бягай в Цюрих да доучиш пък някой ден си премислил идеята и се върнеш с нова по-свежа!

305

аз

преди 11 години

Единствения който се оплете си ТИ, защото пилешкият ти мозък не може да асимилира правната рамка която така и не можах да ви набия в малките черепчета. В заключение - някои от нас могат да различават отговорностите и правата на ИНДИВИДА от отговорностите и правата на обшината. Съветвам ви като толкова разбирате от публично-общинска собственост и толкова сте на ясно с вашите права, да съдите общината. Те да ви набият канчетата, пък пак неразбрали, да ревнете - КОНСПИРАЦИЯ - МУТРИИ!! Проста

304

аз

преди 11 години

Единствения който се оплете си ТИ, защото пилешкият ти мозък не може да асимилира правната рамка която така и не можах да ви набия в малките черепчета.В заключение - някои от нас могат да разпределят отговорностите и правата на ИНДИВИДА от отговорностите и правата на обшината.Съветвам ви като толкова разбирате от публично-общинска собственост и толкова сте на ясно с вашите права, да съдите общината. Те да ви набият канчетата, пък пак неразбрали, да ревнете - КОНСПИРАЦИЯ - МУТРИИ!!Простаци.

303

аз до Софиянец

преди 11 години

Ерм, много добре зная какво говоря и мисля че много ясно се изказах. Нищо не ти разбрах, но то е нормално образованите хора да не могат да проумеят манталитета и 'лаф-четата' на изметта, камо ли да схванат хуморът на прошлякът.Да повтовим ОШЕ ВЕДНЪЖ слабоумните които се радват на шарени балончета;Аз не гледам Шоуто на Слави и подобна свлоч за утайката на обществото. Съжалявам, вашият селско-махленски хумор не ме лови. Смея се като говорите, определено, но не е с вас.

302

Кмета

преди 11 години

Ей, ти съвсем се оплете, хем е публична, хем е на общината, хем сме нарушители?!Хем някой протестирал но ти не си разбрал, а са ти казали!?Хем си тук, хем те няма, хем си АЗ, хем си Радко пиратко, хем си ***, хем не си!?Ами малко се изясни със себе си, пък после се опитвай да се правиш, че от нещо разбираш.

301

аз

преди 11 години

Иначе има алтернатива - така е. Може да се предложи ако някой от вас настоява.Да има обосновани места за паркиране на хора живеещи в района. Доказвате че жиеете там и СРЕЩУ ТАКСА от 150лв. на година, примерно, имате обоснована зона за паркиране, ПАК НЕГАРАНТИРАНА но за живеещи в района.Синята зона си остава за останалите и те си плащат по 2 лв. на час. Ако някой ви паркира в зоната за местни, ГЛОБА за тях. Ако вие паркирате в синя зона, ГЛОБА за вас.Май по-добре да ларшите навсякъде синьо?

300

Софиянец

преди 11 години

Боже той дори не знае за какво говори вече горкия!Радко прашката си ти или АЗ или НИКОЙ, което е равно на РАДО ТОШЕВ - ушавия, син на агент БОР, но не от пред, а отзад!

299

аз

преди 11 години

Да бъдем ясни:Публична общинска собственост е на всички, тоест не е на общината а на всички граждани. Тя затова е публична, адвокат го осмя някъде това в коментарите на подобна тема!Прав си, но повечето граждани НЕ СИМПАТИЗИРАТ с една шепа бабини внуци реститути. Вие в случая сте ПРИВИЛИГИРОВАНИ. Това е дискриминация спрямо останалите.

298

Кмета

преди 11 години

Радко или аз - тоест никой, за съжаление видно е че твоята доходоносна работа скоро ще секне, както е секнал меракът към женати след първите няколко месеца и определено от тогава го караш на ръчна и синя зона! А за майка мине бери грижа, аз съм се погрижил достатъчно -- замисли се за татко ти, той горкия бая го е закъсал, а ти скоро очаквай включване, едно картонче да ти дам жокер, но ти си по наясно с тези работи, защото пич аз не съм ченге, нито който и да е от фамилията ми и с това се гордеем

297

аз

преди 11 години

Кой е този Радко прашката? Заинтригувахте ме! Аз не гледам Шоуто на Слави и подобна свлоч за утайката на обществото. Съжалявам, вашият селско-махленски хумор не ме лови. Смея се като говорите, определено, но не е с вас.

296

Софиянец

преди 11 години

Радо брат не се излагай, ставаш за смях на всички!

295

аз до 372

преди 11 години

Не разговаряй с мен. На хора неспособни на трезва мисъл и постоянно в мензис, гонещи ги политически и световни конспирации аз никакво внимание не обръщам. Кой съм аз? АЗ определено НЕ съм на *** любовникът защото очевидно тя е с умствени увреждания щом те е родила теб.Вслушай се в батко ти аз. Може много да научиш от него, белким те вземат в някоя доходоносна работа. С твоя манталитет очевидно за нищо не ставаш. Не се ядосвай,а вземи мерки. Поучи се и не обричай децата си на същата мизерия

294

Кмета

преди 11 години

Оставете го Радко прашката, изпушил е съвсем - наспи се и утре с нови сили продължавай да сънваш синя зона и 2 лв. и как да решиш нерешимото, а то е нерешимо за теб пич и не за друго а защото си *** като лейка.

293

Кмета

преди 11 години

Да бъдем ясни:Публична общинска собственост е на всички, тоест не е на общината а на всички граждани. Тя затова е публична, адвокат го осмя някъде това в коментарите на подобна тема!Не се излагай ***, а да оставим, че тази публична собственост е дарена на общината от нашите баби и дядовци, отново коментар от подбна тема.*** смешниците!

292

аз

преди 11 години

5. Собственикът на МПС няма НИКАКВО ПРАВО да нахлува в чужд имот и да се разполага с него както си иска - аналогия може да се направи с това същият (Софиянец) да нахлуе в двора на съседа и да си паркира таратайката там. Съседът може да му позволи ако е така решил, но може и да претендира за наем.6. Собственикът на МПС-то е оставил ЛИЧНО НЕГОВА ВЕЩ в имот на друго лице. Има и претенции че някой му е длъжен дори!7. Собственикът на МПС-то да си купи гараж, в който да осигури място за МПСто си.

291

До аз

преди 11 години

И кой си ти АЗ, тук от няколко дена се върти един и същи *** АЗ та АЗ - е на всички е чсно, че си ченгето АЗ или по-точно Радко Прашката, мозакът на операция синя зона! Алеле .....Толкова ли не ти стиска да пишеш от собствено име?!Поздрави на тате от ДС!

290

аз

преди 11 години

Да бъдем ясни:1. Колата е частна собственост. Предмет, принадлежащ на собственикът му.2. Улиците са публично-общинска собственост. Т.е. принадлежат на общината и общината може да се разполага със собствения си имот както си иска.3. Паркирането на частен автомобил върху общинска собственост означава че едно лице паркира в частен имот на дуго - в случая собственикът на автомобила в общинска собственост.4. Собственикът на общинската собственост може да остави пришелеца или да му иска наем.

289

Кмета

преди 11 години

Ами длъжна е *** много ясно, ние за какво плащаме данъци?!Държавата как прави пътища, пак с нашите данъци!А от синята зона къде отиват парите?Ти можеш ли да смяташ - паркинги и гаражи едва последните две години ги изкараха над милион печалба, знаеш ли дори на ден колко пари печелят, за какво отидоха - за боя ли?Нали обещаваха паркинги и какво стана, сега искат да посъберат двойно за година пък ако не ги изхарчат може и да заделят някой лев за паркинги.Айде мислете малко, недейте така!