60

Анонимен

преди 11 години

Има доста другари и другарки, които въпреки напредналата си възраст са се научили да пишат на компютър ...Та тези въпросните другари и другарки си искат Бай Тошо, комунизЪма и младостта, но ... няма как да стане.

59

Анонимен

преди 11 години

А къде е народа всъщност?

58

Анонимен

преди 11 години

70 КАКЪВ СССР ГИ Е подкокоросвал? я пак! като не се знае историята така се ръсят глупости! СССР по времето на Сталин приветства създаването на Израел и установява дипломатически отношения. Арабите ги подстрекаваха САЩ,чрез протежето си Сауди Арабия. Да си върнат арабските земи заети от новата държава израел. Още в първата година на израел избухва война с арабите. израел окупира техни земи и плюе на мира със съседите си. Окупира арабски земи и досега. С кого да бъдат арабите? А земите кой ще върн

57

Акъл море

преди 11 години

Мисля си за мойта България.Дали сме способни да издържим и частица от това през което преминава Сирия.Доколко сме способни да защитаваме България,ако целия Запад и богатите им марионетки хвърлят всички усилия да ни поставят на колене.Всеки знае отговора и той не е обнадеждаващ... Сърбия издържа 75 дена бомбардировки....

56

Анонимен

преди 11 години

Надявам се Асад да успее да накаже терористите които извършват зверства спрямо сирийския народ и са подкрепяни тайно от запада и турция!

55

Анонимен

преди 11 години

Българския народ си плаче за поробител. Не желае българина свобода, не иска българина демокрация, стадото си иска овчар. Смятам, че си го получи.

54

Анонимен

преди 11 години

Ами навремето СССР ги подкокоросваше и въоръжаваше да нападат Израел, а сега някой им е виновен, че ядоха боя и загубиха територии. САЩ ли са виновни, че ОАР загубиха от 20 пъти по-слаб противник?

53

Анонимен

преди 11 години

59 А с кого да бъде Сирия? Къде са нейните земи,Голанските възвишения? Окупирани от Израел нали? А кой изпраща оръжие на Израел? Не е ли Америка? Кой защитава в ООН Израел и блокира резолюциите срещу него? Не е ли Америка? Е тогава с кого да бъдат сирийците? със собствените си окупатори ли? Кой ги избиваше в 1973 г.?

52

Анонимен

преди 11 години

65: русия бди ! Китай също бди. Западът е като мъничето: като няма сила, поне може да лае и да вдига шум. Ако се опита-чака го съдбата на корея и виетнам. СИРИЙСКИЯ НАРОД ЩЕ ПОБЕДИ!

51

Бургазлия

преди 11 години

Вставай, страна огромная,Вставай на смертный бойС фашистской силой темною,С проклятою ордой!

50

Анонимен

преди 11 години

62 Затварят те когато служиш на американските и израелски интереси,ето затова те затварят в Сирия. Америка и Израел ти плащат да говориш каквото на тях е изгодно. Това ли е "свободата" на словото? Ако някой плати на американец да вика Долу Америка! и Долу израел! дали ще търпят тая "свобода" в щатите?

49

Бургазлия

преди 11 години

Руссия да не спи а да се събуди

48

Анонимен

преди 11 години

До 60: А аз си мисля че твоя мозък е *** от евроатлантическа помия.

47

Анонимен

преди 11 години

сирийските управляващи са в приятелски отношения с москва за доброто на сирия, а не като нашите управници,които вече 22 години предават интересите на българия на Запада. така че 59 си антисирийски настроен-това е предателство.

46

Анонимен

преди 11 години

Вижте уважаеми ... Навсякъде по света ВСИчКИ елити защитават СОБСТВЕНИТЕ си интереси ... това важи от Сирия до Русия и от България до Германия.Работата е в това, че там, където народа МОЖЕ да контролира действията на тези елити, там по-принцип обществата са по-богати и по-уредени и по-хуманни.Някак трудно се упражняват граждански права, когато те затварят за една песен, ... карат те да гласуваш под дулото на автомата или ... собствената ти авиация те бомбандира.

45

Анонимен

преди 11 години

Тоя се е насрал вече, щото има пресни примери , какво точно се случи на Саддам и Моамар...

44

Анонимен

преди 11 години

правителството на Сирия, единствената вина на което е, че е в приятелски отношения с Москва!--------------- Ами щом приятелството с Москва му е по-важно от мира и благосъстоянието на Сирия... кой им е виновен.

43

Р-29РМУ-2

преди 11 години

Действително това е заговор на запада, вечно не налапал се с петрол и какво ли не, срещу правителството на Сирия, единствената вина на което е, че е в приятелски отношения с Москва! Добре обучените в лагерите в Турция и отлично снаражени с оръжие и западни хай-тек дранкулки бандити обаче досега не са постигнали кой знае какви успехи. Затова засилват инфо войната в СМИ и Интернет публикувайки какви ли не измишьотини за правителствените части ..

42

Анонимен

преди 11 години

Дано победи сирийският народ, а не "чикагския народ" във войната.

41

chicago

преди 11 години

Сигурно.Обаче кои от сирииските народи не се уточнява.В момента сирийския народ страда.Няма такава кауза която да изисква братоубииствена война.Дано все пак победи разума,а не ината и оръжието.