83

Анонимен

преди 11 години

Така ще се облекчи Фънди само гледай да гръмнат 3-4 от онез паяци и ще има оле-ле... какво направих. Елиминирайте синята зона и не се подавайте на рекета.Пазете документите и не давайте нищо на тези ***. Премахнете им базата данни на "Будапещ,17" с която злоупотребяват. Вие сте свободни хора и всякакъв тормоз и рекет го отправяйте до ЕП и Брюксел.

82

visa

преди 11 години

Ами то само това да е, те колко места продадоха и сега се чудят какво да правят.Ами на бившето лятно кино Мир също беше възможно да се направи но уви, по-лесно е да се приберат парите пък после да му мисли следващия. Да го откупят сега и да направят подземно и надземно съоръжение, или други решение да търсят. А синята зона е рак за центъра, трябва да се премахне Паркинги и гаражи /паяци и скоби, аз не знам гараж да имат/ трябва да се спре, да се преструктурира и да се изградят подземни паркинги

81

visa

преди 11 години

Другата алтернатива е да се изградят подземни паркинги за които само се обещава и говори, да се премахне синята зона в центъра и там да се паркира надземно единствено от живущите срещу издаване на безплатна карта. За останалите които искат да паркират в центъра остават платените подземни паркинги. Но никой не иска да пипне златната кокошка - синята зона, а само я разширяват. За справка средна печалба на ден преди разширението и поскъпването е около 100 хил.лв., но никой не пита къде отиват тези пари!

80

123

преди 11 години

Няма да отстъпваш,Данче ! Тези *** ,дето не искат да плащат ,да си ходят на село ! Там ,хем е по-евтино и е без пари паркинга !

79

681

преди 11 години

"По отношение на плащанията - никой не обича да плаща. Въпросът е искаме ли да облекчим центъра от вредните газове, шума и безразборното паркиране на автомобили", запита Фандъкова.Че как с вдигане на цената намаляваш вредните газове бе краво?Паркиран автомобил с изгасен двигател какво отделя? Газове? Шум?Плащаме данъци. За какво се харчат? Направете паркинги с тези пари ,а не ги пилейте за бонуси. Паркингите да са безплатни ,защото "народа черпи".

78

Претенции

преди 11 години

Ами така е. Дойдоха в София, защото вие изкуствено държите в бедност България. Ама бързо забравиха от къде са излязли.А елате вие и се потрудете малко. Ама не знаете що е труд. Това да не е лалосване по градинките.Заради такива "умници" като софиянци страдат хората.Че ще ви обичаме ли?

77

Рачко

преди 11 години

До Претенции Какво са ти сторили софиянци, че ни хулиш така. Ние какво да кажем като цялата провинциална *** , която я мързи да си копае нивичката дойде в София. Всички искат да са столичани, та като си отидат на село да се хвалят как живеят в голямата София . И защото сте готови на всякаква работа , за да стоите тук, свалихте заплатите на софиянци

76

Ежко

преди 11 години

Държава на парадоксите. Един паркирал правилно и плаща такса на всеки час. Друг паркирал пред гараж или на тротоара няма скоба, няма глоба - това не е парко -место ми обясни девойката с елека. Ако се обадите до КАТ ,че са паркирали пред гаража Ви и имате спешен случай да изкарате колата си - отговор "платете за паяк и ще изпратим екип" Защо аз? Кой ще ми възстанови парите. Сега още повече ще се нарушава правилника,за да се пестят пари .

75

Претенции

преди 11 години

Някои имат претенции, че са от София и да им е позволено да си паркират където щат.Ами яжте камънаци и магистрали тогава бре господа. Ама като излезете от там ще се счупите в кръста да се подмазвате: ах, колко е красиво тук, ах колко вкусотии имате.Ба ти лекетата.Хора, щом е софиянец, да им го връщаме подобаващо: *** за тях годното за нас.

74

Рalechka

преди 11 години

Не са виновни хората от провинцията дошли да търсят препитание и хляб за децата си. Зам.кмета по транспорта каза, че това не е данък, такса,а е регулиране на графика. Високите такси за паркиране и винетките за живеещите са чиста проба такси, събиране без правно основание.Пари се събират срещу услуги. Винетката не дава право на паркинг място, за какво са тези 150лв. За това, че живеем в центъра плащаме много по-високи данъци и такса смет.

73

Рalechka

преди 11 години

До Анонимен - 63 В София може да има милион и половина коли, но един милион са на столичани в повече.Тези които са софиянци кореняци знаят как изглеждаше града, докато имаше софийско жилище. Нямаше кражби, разбити тавани и мазета, нападения по улиците. Дойдоха от провинцията много свестни хора, но и такива да се скрият от съседи и вършат безобразия - в малкия град и селата всички се познават.

72

МНЗ

преди 11 години

Министерството на здравеопазването предупреждава - УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ Е ОПАСНО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!!!

71

palechka

преди 11 години

От 1913г фамилията ми живее в София. По това време София е била малък град, така че в момента трето поколение живеем в Центъра.За какво трябва да плащам такса за синя зона 150лв? Ако се наложи да излезна през деня, после седя по два-три часа в колата и дебна да се освободи место в определената пряка на улицата. Не забравяйте, че през 2010г Върховният Административен съд отмени старата такса от 70 лева, като дискриминационна.

70

Анонимен

преди 11 години

Високи такси за паркиране(2лв.е малко), и ниски винетни стикери. ВИТОША я превърнаха в боклуджийска кофа,какво остава за центъра на София. Има градски транспорт. На който не му изнася да си ходи на село и да бачка. Жалко че няма жителство. Претопиха ни тези навляци.

69

краси

преди 11 години

Учителка по руски език не може да се справя успешно като кмет на столицата!За кмет на София се иска и голям опит.Но,Мутрата я предложи,а по-простите живеещи в София гласуваха за госпожата от Самоков.

68

666

преди 11 години

УЖАСкой би предположил, че това нежно създание носещо червено конче на лявата ръка е представител на религиозното учение Кабала. ПРОЧЕТИ СТАТИЯТА : "Червен конец на китката се препоръчва от Кабала"ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ВЪРЗВАНЕТО НА КОНЕЦА НА ЛЯВАТА РЪКА Е РИТУАЛ ЧИЙТО СМИСЪЛ Е ПОДРОБНО ОПИСАН.Не сме забравили, че и Борисов и Станищев преминаха през този ритуал и се обозначиха като КАБАЛИСТИ !!

67

666

преди 11 години

УПРАВЛЯВАТ НИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА РЕЛИГИОЗНОТО УЧЕНИЕ КАБАЛА В ЧИИТО РИТУАЛИ Е ВКЛЮЧЕНО ВЪРЗВАНЕТО НА ЧЕРВЕН КОНЕЦ НА ЛЯВАТА РЪКА.Ритуала и начина на вързване на конеца от любим човек са подробно описани в статията:" Червен конец на китката се препоръчва от Кабала" За моя най голяма изненада кабалист се оказа не само Борисов , но и това нежно и миловидно на вид създание от снимката.ВНИМАНИЕ!!! УПРАВЛЯВАТ НИ КАБАЛИСТИ !!!

66

Анонимен

преди 11 години

Е, не ви ли е малко неудобно да се позовавате на "европейската практика" само кагато става дума за взимане? Европейската практика включва и да се дава. Защо вместо да високопарничите, не седнте да прочетете малко, та да добиете представа първо за европейската теория? Тогава и напрактика може да излезне нещо.

65

Облекчено паркиране

преди 11 години

Да, ще го постигне! Необходими са по-високи данъци и 3 лв/литър бензин...Гарантирано от ГЕРБ!

64

Анонимен

преди 11 години

И с какво пречим шопите на всички останали АРИСТОКРАТИ от прованса?!Живеем си в родното место и не се натрисаме на никого пред къщата или в къщата.Какво търсите тук, стойте си там, откъдето сте и се радвайте на това, което имате ине плюйте това, което други имат.