78

Анонимен

преди 11 години

Вчера минах пред посолството,и там са само ***.Не е длъжна държавата да им плаща билета.И най много пък швеция,местните са се разбунтували срещу *** .Не искат да ги издържат със местните данъци.А и това има случаи на кражби от тяхна страна .*** да не открадне не е ***

77

И за мен билет, моля

преди 11 години

Че посолството няма пари едва ли е вярно, но въпросът е за какво трябва да ги използва. Не знам какво точно гласят правилата, но едва ли всеки натръгнал се за нещо в Швеция може да разчита да му платят обратния билет. Ако може, айде запишете и мен, че нещо не пускат евтини Last minute-билети напоследък :-)

76

Анонимен

преди 11 години

Да побързат шведите да ги връщат, че ако се позабавят като ще започнат да се раждат масово чаавета с шведско гражданство...

75

Анонимен

преди 11 години

Цветелин Кънчев защо не им помогне бе ?

74

VIP

преди 11 години

ПРАТЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯТ САМОЛЕТ ДА ГИ ПРИБЕРЕ,ТА ДА ОСЕРАТ И НЕГО.ВСЕ ПАК СЕ ВОДЯТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.

73

Анонимен

преди 11 години

Б Х К ДА ОТИДЕ ДА СИ ПРИБЕРЕ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ!

72

Анонимен

преди 11 години

Шведите , ако знаят какво ги чака при един по-продължителен престой на "българите" у Шведсо , ще им купят не само самолетни билети , ами и армагани за фамилиите ще им изпратят ! Пък току виж някоя бяла шведка се подлъгала по някой български " Их бин иджинир" !

71

Анализатор

преди 11 години

Защо до Израел може да лети правителственият самолет за да върне в родната им страна Х туристи -чужди граждани , а не може да отлети и да върне в родината им 200 българи от Швеция??????????????????

70

азтам

преди 11 години

Искам моите данъци да отиват за пенсия на баща ми и майка ми. Не с тях да возят *** по Европа, не тия господа като се върнат от почивка там, на почивка тук да мърсуват, пият, се друсат и лежат в затвора пак с мои пари. Евентуално да си пожелаят къщата ми.Ако някой реши да прави *** само от *** ще гласувам за него

69

Анонимен

преди 11 години

На кой беше картината "Ядачите на картофи", опа "Берачите на боровинки"?

68

Анонимен

преди 11 години

Най-добре е да ги забравят там и да се изпратят барем още 100000 берачи...

67

Христо

преди 11 години

Хора ,айде стига бе- *** да се подлъже.Имат контакти ,прекрасно знаят какво -къде -кога.Договор .. за парлама ако мине номера.Стига глупости.Че има фирми ментета- това е ясно .Че маса народ гори всяка година. *** - никога.Между впрочем някой тука се бъзика на тема ,,бразилци,,.Явно не знае че там се наричат ,,сигано ,, и създават същите проблеми.И отношението към тях е като у нас.Проклета да е норвежката инициатива от 1991-тя ги открехна - тя им отвори очите и ги подготви за еврономерата

66

Анонимен

преди 11 години

Държавата трябва да се задейства. Криминално проявен *** да не получава никакви помощи, *** които не обработват дворовете си също, децата ако не ходят на у-ще и куп други мерки. Тези които работят да бъдат поощрявани, само така ще се интегрират.

65

Таня

преди 11 години

И колкото и да е тъжно,пак ние си имаме поговорка- НЕ Е ЛУД ТОЗИ , КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА,А ТОЗИ,КОЙТО МУ Я ДАВА! Ние да работим , да плащаме осигуровки,данъци, социалните помощи на *** мързеливци-не всички са такива държа да отбележа, и сега емнали се да печелят-простакелниците-няма да проверят договори,всичко ами юрош.И сега какво-пак ние да плащаме че да летят със самолети!И аз искам самолетен билет-за др държава, далеч от скапаната власт,не от родината!

64

do emigrant

преди 11 години

Напиши го и на български да видим какво си написал, не всеки може да чете шльокавица

63

Таня

преди 11 години

Тъжно е, защото знаем само да се "плюем" по форумите и до там! Ромите в България живечт по-добре от българите-те не плащат за разрешения за строеж на сгради, за земите, на които строят, не ходят на училище, не работят,а получават пари, не плащат осигуровки а пълнят постоянно болниците! Но всичко това им го позволява тъпата продажна власт,защото простия човек,необразования лесно се манипулира и Ромите са силно оръжие. Президента-бившия-на франция се обяви против ромите и какво-загуби!

62

Анонимен

преди 11 години

Може да съм малко ***,ама за пръв път чувам , че в Швеция растат боровинки и то в индустриални количества ?!

61

българка

преди 11 години

Я ДА ТЕ ПОПИТАМ АЗ ТЕБЕ, ПИШМАН-ГУРБЕТЧИО - ТИ КАКЪВ СИ, ЩОМ Н И Е СМЕ ТАКИВА?ЩОМ ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ, БИ ТРЯБВАЛО И ТИ ДА СИ БЪЛГАРИН. И С НИЩО НЕ СИ ПО-РАЗЛИЧЕН, ЗА ДА ДАВАШ ОТГОВОР НА НЕЗАДАДЕНИЯ ТИ ВЪПРОС - ЩО Е ТО БЪЛГАРИН?Явно си ***. Нещо като катър.

60

Анонимен

преди 11 години

Що не питаха преди да тръгват грозняците ? Сега пак от нашите пари да им плащаме екскурзиите ? А-а-а-а-а, тая няма да стане ! Заселвайте се там и подобрявайте нацията !

59

берач на боровинки

преди 11 години

Тия да не са си помислили, че Швеция е на екватора? Там боровинките узряват в края на август.