124

Луцифер

преди 11 години

Минаваме през проход и показвайки отсрещният склон,казвам на малкият си син - Виждаш ли мечката отсреща ? След кратко взиране ми отговори - Мечката не,но видях малките мечета.Та и тяхната работа,казаха,че е мечката и тя трябва да е.

123

Рудолф Хес

преди 11 години

Отпечатъка е на саурон. Да не се търкаля пръстена наоколо, гледали ли са добре?

122

Анонимен

преди 11 години

Гербавите комунисти като болшинство трябваше да променят коренно законодателството, да изчистят правозащитната система от бивши комунисти и пенсионери и да назначат млади хора, които да бъдат подготвени за този вид престъпления, а не да карат със старите си кадри от тошово време и да оплюват предшествениците си, оправдавайки калпавото си управление. Другото е кьорфишеци, които и да дойдат след тях това ще е дереджето. Липсата на професионализъм е причината за всичко това, което се случва.

121

12345

преди 11 години

Б.Б. Е МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ, ЩЕ СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА И ЩЕ ПОЛОЖИ УСИЛИЯ ЗА ТОЗИ ПОСТ.ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ РАЗМЕНЯНЕ НА ПОВЕРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ НАЙ-ВИСШ ПОРЯДЪК ЧРЕЗ ПРЕВОДАЧ?СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ, В ЕС СМЕ, ДА ВИ СЕ НЕ ВИДИ, ДА НЕ МОЖЕШ БЪКЕЛ ДА ОБЕЛИШ С КОЛЕГИТЕ СИ...В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕМ?

120

Анонимен

преди 11 години

летище бургас и паркингът са дадени на концесия на фирма, която печели пари от това и физическата охрана е тяхно задължение. задължение на държавата пък е да следи кой влиза и излиза през границите и какво се случва в новопостроените 1000 джамии, както и какво говорят там хилядите чуждестранни емисари, които гастролират у нас. данс=държавна агенция за национална сигурност и аз все още се питам когато влязоха и пребиха човека-глас, той с какво е застрашавал националната сигурност?

119

Анонимен

преди 11 години

След този случай ереите трябва да идват с визи. И е вярно, че никой българин не е заплашен като пътува никъде.

118

12345

преди 11 години

ВЧЕРА Б.Б. БИЛ ПРОВЕЛ ПОЛОВИНЧАСОВ РАЗГОВОР С ОБАМА.ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАК Е СТАНАЛО ТОВА?Б.Б. Е ОТ 10 ГОДИНИ ВЪВ ВЛАСТТА - КАК НЕ СИ СЕДНА НА *** ПОНЕ АНГЛИЙСКИ ДА НАУЧИ - ПОГЛЕДНЕТЕ ГО В БРЮКСЕЛ, ДО КОЛЕГИТЕ СИ - СЕДИ КАТО ***.ФУТБОЛ ДА РИТА, ТЕНИС ДА ИГРАЕ, КАРТИ ДА ЦАКА - ИМА ВРЕМЕ. АМА ДА СЕДНЕ ПО 3 ЧАСА НА ДЕН ДА НАУЧИ АНГЛИЙСКИ НЕ МОЖЕ, ЩЕ СЕ ПРЕУМОРИ.ДОЙДЕ ТУК АМЕРИКАНСКИ ПОСЛАНИК, И ДРЪНКА НА БЪЛГАРСКИ - ЛОШО-ДОБРЕ, ПРАВИ ГО. ТОЗИ ЧОВЕК НИКОЙ НАВЪН НЕ ГО ВЗИМА НАСЕРИОЗНО

117

глупавичка

преди 11 години

Интересно ми е откъде имат отпечатъци на всички терористи? Сериозно питам...За да ги имат трябва да са ги взели от тях, а ако е така- и щом са терористи- защо на свобода за да взривяват бомби?

116

do 113

преди 11 години

Адски ми е обидно, когато решат да ме проеряват. Дразня се много. Ззащото си мисля абе ако аз им изглеждам подозрителен, значи не могат да различат този, който е. Е, така си мисля. И ми е обидно.

115

Deko

преди 11 години

Това е положението в системата им, след като комунистът Миков я разсипа като пенсионира професионалисти по на 45 г. с опит, а остави верни слуги по на 50-60 г ръководни кадри, които и до днес търкат бюрата си и пресмятат трудовия си стаж в първа категория и 20-те брутни заплатки при пенсиониране. Такива никога няма да направят нещо и да рискуват да изпуснат кокалчето си-това е истината.

114

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ се провалят при охраната на пътниците в гарите, моловете, летищата и превозните средства. ГЕРБ не могат да гарантират сигурността на пътниците и туристите и извън тези места и след като не са способни да организират работата на МВР и ДАНС, ГЕРБ просто трябва да плащат на частни охранителни фирми.

113

Данчо

преди 11 години

Много удобно ,сега пък отпечатък ей те я стават вече смешни,а нас ни правят на маймуни някакви евреи...........

112

Анонимен

преди 11 години

абе ***! Гасуваха на МВР най-големия бюджет! И какво? Израелската пропаганда си диктува правилата у нас! Едно раследване не могат да направят! Ама е така, защото за последните 15 години само скапаняци постъпиха в МВР, защото там не си напрягат мозъчетата и пилешките мускулчета! Заплатката тече и те си хортуват! Скапаняци!!

111

noname

преди 11 години

Хизбула - Иранска групировка ???? От кога бе ? Спрете с простотиите, хората не ви вярват!!!

110

Анонимен

преди 11 години

Атентатът не е дело на евреите, при кулите загинал евреин нямаше....Спрете да пишете глупости. Не им е нужен такъв атентат, за да си оправдаят готвената, а и вече започнала война...Това е дело на мюсюлмани, какви, кои... рано е да се каже.И е крайно време огражденията по граничната бразда с Турция да се върнат. И държавата да се вземе в ръце.Да се спре приема на емигранти от Азия и Африка.

109

яве

преди 11 години

Повечето знаем, какво и защо се случи в Бургас! You can fool some people sometimes,But you can't fool all the people all the time. Комунизма е история, където е мястото и на американския капитализъм!

108

12345

преди 11 години

НАРОДЕ, ОСЪЗНАЙ СЕ....НА НИКОГО ОТ НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА ТЕБТВОИТЕ ПРОБЛЕМИ ( РАБОТА, СИГУРНОСТ, БЛАГОДЕНСТВИЕ) НЯМА НИЩО ОБЩО С НАМЕРЕНИЯТА НА КОЯТО И ДА Е ПАРТИЯ А ТЕ СА ВЛАСТ, ПАРИ, ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ.КЪДЕ Е БАТЕ ВИ БОЙКО - ДА ИЗЛЕЗЕ КАТО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ, ДА НАПРАВИ ИЗЯВЛЕНИЕ, ДА ИЗРАЗИ СТАНОВИЩЕ, ДА АНАЛИЗИРА СИТУАЦИЯТА...НЕМА КАК ДА СТАНЕ, НА НЕГО ВСИЧКО МУ Е НА СМЕХ...Б.Б. Е ОТЧАЙВАЩО НЕКОМПЕТЕНТЕН И В СИТУАЦИЯ КАТО ТАЗИ ГРОЗНАТА ИСТИНА ЛЪСВА.

107

злото

преди 11 години

Този бид тероризъм няма как да бъде спрян- няма бойно поле, няма конкретни врагове...Всеки човек може да е движеща се бомба. Възможно ли е във всеки един момент всеки да бъде проверяван?! НЕ! Това е най-лошото- че трябда да се подозираме един друг и че човека за човека става враг и опасност! Технически аз не виждам какво може да се направи- наистина! Може да се ограничи, но в никакъв случай да се спре!

106

Анонимен

преди 11 години

Измишльотини е всичко това. Ако ти вдигнат мерника-все ще намерят начин да направят каквото са решили. Важно е повод да не им се дава.

105

Рудолф Хес

преди 11 години

До 93 Хаде де наистина ли? Във Германия можеш да ходиш във всякакви магазини със всякакъв багаж купен от друг магазин, и когато няма къде да го оставиш, го носиш със себе си. Трябва да имаш само касова бележка. Метални детектори няма никъде.