48

Анонимен

преди 11 години

Оптимист, по колко европейски магистрли си минавал и какво означава, че ще е една от най-добрите. Моля те, да ми обясниш, че нещо не мога да схвана от един силует как съдиш за това. Може би виждаш вече осветлението или пък си видял изградените шумоизолации край жилишните зони, а може да си видял светлоотразителите, настилките, виражите или пък маркировката. Не сигурно си видял отбивките с изградените тоалетни и паркинги.

47

Анонимен

преди 11 години

Кой нормален човек почва какъвто и да било ремонт в началото на зимата? Пример; бул. ,,Бъкстон''разкопаха го есента и цяла зима нямаше кьорав работник,*** как и да има като е -20.

46

Селската баня

преди 11 години

... ето я кметицатасапунисва ... естакадата

45

optimist

преди 11 години

Вчера минах по Е79 - АМ Струма се строи на пълни обороти, камиони возят и изсипват материали, хората бачкат, започва лека полека да се появява силуета на магистралата. Ако я завършат наистина ви казвам това ще е една от най-добрите магистрали в Европа :)

44

Интелектуалец

преди 11 години

Живея в моя роден град София вече 52 години.И не съм отишъл да ставам кмет на родното село на госпожа Фандъкова - Белчин баня...

43

до Софиянец

преди 11 години

Не знам какви кръпки си очаквал от Станишев, но поне аз не си спомням той да е бил кмет на София. А за републиканските пътища си спомням какво се правеше. Всъщност, ако не си спомняш, дори Борисов му благодари, когато беше кмет, за това, че е помогнал да се реализира околовръстното, а да не забравяме, че и метрото се изгражда със средства от ОП "Транспорт", също средства за национални, а не регионални проекти. Тъй, че май е помогнал все пак Станишев.

42

Анонимен

преди 11 години

Наистина има развитие в София, нещо нормално, но за съжаление, когато съм гледал програмта на предният общински съвет и 90% от нея беше променяна няколко пъти, защото не се изпълняваше и сега виждам отново същите цели смятам, че резултати са нищожни. Ако някой управлява качествено, трябва да има видими промени и да си спазва сроковете, които сам си е поставил, поне на по-голямата част от задачите. За мен добър кмет и общински съвет ще е този, който реализира поставените си цели

41

до Интелектуалец

преди 11 години

А ти къде живееш, о велики интелектуалецо?

40

Софиянец

преди 11 години

Ще изтърпим пък после дано стане по добре, сега и на ''Гешов'' много тегаво се минава, ломско, Черни Връх, но после ще се отпуши и ще има нови булеварди ! Мислете позитивно ревльовци по-добре от нищо нали? Станишев и кръпки не тураше даже !!!

39

до работещ

преди 11 години

Не съм ***, освен това мога да се контролирам - за разлика от теб!А и доколкото знам ремонтите не се правят от филолози и директорки, а от наети за целта фирми!Съгласен съм, че Фандъкова е супер зле, но какво значи тя да прави ремонтите?? Да не би тя да води бригадата, или какво? :)))

38

Tap i grozen

преди 11 години

Голяма мизерия е това... Все някъде ще се намери нещо да се ремонтира и след 2 месеца отново зейнали дупки. Или София трябва да стане наполовина или да започнат да ремонтират по-качествено.

37

работещ

преди 11 години

29, нека други да отсъдят "остър и умен" ли си, но мен особено ме дразни опитът ти да изглуждаш хем компетентен, хем и малко поетичен (впрочем, мисля, че си жена). Караулките да светели! Ами, търся други думи за излиянията ти, но освен ДЕБИЛНИ, друга не ми идва. Сигурно от студеното ми панелно жилище съм се нещо повредил и *** агитромантики от червени *** не ми действат. А иначе - гласувай за когото искаш (в същност, ще гласуваш, за когото ти наредят червените ти господари).

36

Софиянецъ

преди 11 години

Писна ми на дедовия от некадърни управници и кметове. До кога с тия ремонти, до кога ще чакам в задръстванията?! Какво ме интересуват магистрали, аз не пътувам всеки ден по тях, ама пътувам по софийските улици и претъпканите превозни средства с *** от кол и въже от къде ли не. Аман от селяния. Искам чисти улици, места в детските и място за паркиране пред блока! НЕ ИСКАМ МЕКАЩИ, ВРЕКАЩИ И КИЕКАЩИ ДА МИ ВЗЕМАТ ЛИЧНИОТО ПРОСТРАНСТВО И ДА НЕ СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ! ЖИТЕЛСТВО МУ Е МАЙКАТА!!!

35

Интелектуалец

преди 11 години

И кое му е "по-добре"-то на София при Фандъкова?Това, че за да стигна до работата си се прекачвам по тролеи 3 пъти?Това, че за да напазарувам от магазина, газя в прахоляк, чакъл, пясък и кал?Това, че всяка вечер не мога да спя от воя на десетки бездомни *** в квартала?

34

работещ

преди 11 години

31, Кой казва да не се правяат ремонти, казвам да не ги правят руски филолози, бивши директори на училища и министри на образованието (за кратко), та да бъдат КАЧЕСТВЕНИ И ДА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОПРАВЯТ С НОВИ РЕМОНТИ НА ПАРЧЕ. Резултатът от такива е това, което виждаме по софийските улици - кръпка върху кръпка и лошо построени пътни съоръжения, съчетони с разстройване на градския транспорт. Налагат се нови ремонти, което е наливане на при в пясък. Ясно ли е?

33

до 32

преди 11 години

Кои спортове имаш предвид?

32

до остър и умен

преди 11 години

"махнаха всички скъпи коли от централните улици на софия" ???Какво трябва да означава това, хахаха :)))

31

работещ

преди 11 години

Бре, бре, бре, тоя Анонимен 27 много пламенен бе, да не би да си на ясла при Фандъкова, там на копанката, а ***? Нерде моето "развитие и реализация", нерде липсата на квалификация и опит у Фандъкова. Кое, мамино сладко, е станало по-добре в София, при Фандъкова. Кои неща се случват? Не е ли вярно, че всичко "ремонтирано" се руши високоскоростно и се "поддържа" с нови ремонти НА ПАРЧЕ? Нямам нищо против руските филолози, само, ако обичат, да не разстройват транспорта и да не рушат с "ремонти".

30

Д 25

преди 11 години

Името ти е точно обратно на това, което си!!Всичките им строежи са с ниско качество и на безумно високи цени, които пламе всички ние. Ниското качество на строежите им им осигурява приходи и за в бъдеще, когато ще се ремонтират калпавите им строежи, за което пак ние ще плащаме. Зала Армеец е върха на глупостта - съкратиха й малко параметрите и тя стана неизползваема за някои спортове, с недостатъчно места за паркиране и т.н. И с останалото е така.

29

до работещ

преди 11 години

Е тогава щом ремонтите водят до нови ремонти да не правим никога ремонти :)