12

мдаммм...

преди 11 години

Мястото е удобен наблюдателен пункт, точно срещу парламента е.Такъв тип "реставрация" е незаконна, ако този човек няма разрешение да ремонтира благотворително паметника, държавна собственост, ако не е представил и не му е бил одобрен проект за реставрирането на оградата, значи върши самоуправство с обществено имущество.А Байрам ТВ, както винаги, използват ситуацията да храчат подтекстово срещу морала на българите. Бас държа, че много скоро ще си получи мечтаното гражданство, с бая медиен шум.

11

Анонимен

преди 11 години

Прави ли ви впечатление, че брои себе си като част от българите? За разлика от ***, които са си българи, но говорят само лошо за сънародниците си и изключват себе си. Номер 3, ти си мутрестанска долна твар, която не става за нищо, освен да краде, да се дрогира и да унищожава! В България има много кадърни и стойностни хора, на които им пречат *** като теб, *** чуждопоклоническа!

10

Мислещ

преди 11 години

Не се поддавайте на евтини номера. С такива ходове емигрантите превзеха Западна Европа, докато либералите умилително ръкопляскаха пред заливащия ги мултикултурализъм. Сега вече ще му дадат гражданство. От ГЕРБ ще се снимат тук там с него. Има контакти и с общината. Само думата "сърцат" от материала и вече е ясно, че е пропаганден. Нищо чудно и нашето Външно да прави медийни пасове към сирийската опозиция. Хайде холан

9

Анонимен

преди 11 години

Този сириец ми се чини 10 пъти по-голям българин, пък и макар да не е роден в България или да има български корен, от баш патриотите, които се занимаваха с глупости като контра-протести, форумно показване на мускули и скандали през последните дни.

8

Анонимен

преди 11 години

браво на сириеца.за разлика на него му пука,отколкото на повечето бьлгари в ***

7

Анонимен

преди 11 години

"По делата им ще ги познаете"

6

Анонимен

преди 11 години

Освен браво и поклон не виждам какво можем да кажем за човека.

5

stefan

преди 11 години

Bravo na 4oveka.

4

буба

преди 11 години

Поклон за журналиста написал тая статия!И за сириеца също де :)

3

Хм

преди 11 години

браво на човека

2

ан

преди 11 години

БРАВО НА СИРИЕЦА. ТАКИВА КАТО НЕГО В МУТРЕСТАНИЯ МНОГО ОТДАВНА УМРЯХА. ОСТАНАХА САМО ДОЛНИ ТВАРИ КОИТО НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО. ОСВЕН ЗА ЕДНО. ДА КРАДАТ ДА СЕ ДРОГИРАТ И ДА УНИЩОЖАВАТ.ТОВАЕ ГОЛАТА ИСТИНА.

1

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров президент!