42

dc 9

преди 11 години

Това 140 км/ч трябва да е разрешено само където има поне по 3 ленти в посока. Аз доколкото знам новите участъци на Тракия и Марица ще бъдат с по 2. Много са омотани явно тези депутати

41

Анонимен

преди 11 години

Манете тия магистрали, кажете к'во стана със завода за ***

40

Недоволен мат'р

преди 11 години

Ако бяха намалили скоростта с 10км веднага щяхте да пищите,че се чудят как да глобяват хората.Сега е вдигат и пищите,че щяло да има много жертви.Угодия май няма.*** народ!Имам лада,а също така и по-нова кола.Заявявам,че нямат нищо общо и е до човека да мисли с колко ще кара.Едната не трябва да вдига повече от 80км/ч,защото става нестабилна,а другата може спокойно да се вдижи с 140 по магистралата.Яд ме е,че трябва да ви обеснявам като на малки деца.

39

Shark

преди 11 години

Даа, това беше един проблем с особена важност за българската икономика, който ще открие нови работни места, ще намали безработицата и ще увеличи покупателната способност на хората. това беше като за 1-ми Април, а истинате е, че днес 240 хрантутници на нашия гръб доказаха за пореден път че са там само за да лапат държавни пари и че за нищо не стават. Няма ли кой да изрине сметището от жълтите павета!!!!!

38

БГ Съдия

преди 11 години

Браво ! И без това всички карат сега със 140. Напълно нормална скорост за магистрала. При 3-лентови магистрали дори 180 е удачна скорост. Който иска да си кара бавно нека си кара с 90 в дясната лента, никой няма да му се разсърди.

37

До 40

преди 11 години

Пич, коментираш така, все едно някой ще те задължи да караш със 140! Това е максимална РАЗРЕШЕНА скорст! А ти си карай и с 20 в аварийната, ако искаш. То е ясно, че нямаме пътища, но така или иначе никой не спазва ограничения - застани на Хемус или Тракия и гледай к'во става (където няма камери)!!!

36

ni

преди 11 години

Все още съм неизвестна,поставена във функция.Скоростта вече е константа или определена като лимес ,с граница:)

35

ггг

преди 11 години

Като си говорим за магистралите,да си поговорим и за дупките.Пловдив-Смолян рехабилитация на пътя,туп-туп,дупка,туп-туп,дупка,кръпка,супер курорта Пампорово-дупка,дупка,дупка-кръпка...да ти проговорят.Хирошима и Нагазаки .ПЪЛНА СКРЪБ,ама много париииии.

34

Благой

преди 11 години

Пълна глупост!И какъв проблем решава това увеличение?

33

Пешо

преди 11 години

Приятел това е максимална скорост, минималната си стои същата никой не е длъжен да кара на макс, просто който има по-добър автомобил няма проблем да кара малко по-бързо почти всяка кола след 2005 има в пъти по-кратък спирачен път от стария Голф2 или Опел които дори и със 100 да карат ще има да ги чакаш да спират...

32

Анонимен

преди 11 години

а моята като 100 я има я няма да вдигне,къе ще се намирам на тивената магистрала?

31

Анонимен

преди 11 години

А по "Цариградско море" и околовръстния "Фандъков канал" с колко ще може да кареме ?

30

Пешо

преди 11 години

това с рекламите покрай пътя не мисля, че е удачно да ги местят толкова настрани така заблеяните ще блеят още по настрани от пътното платно и резултата ще е плачевен, а що се остнася до скоростта да оправят тия неравности и шахматни кръпки и да го правят на 160км/ч повечето автомобили без проблем поддържат тази скорост, все пак това е високоскоростен път който иска да кара между селата с 90км/ч и да пътува 5 часа, все пак времето е пари!!!

29

Анонимен

преди 11 години

да бе.. как да караш със 140-150 с тия цени на горивата :-). Пускам си на 100-110 автопилотчето и карам икономично. Тия промени са само колкото да покажат на ЕС, че имаме хубави пътища което е пълна илюзия. 140-150 е опасна скорост за някой автомобили по определени участъци от магистралите.

28

е не

преди 11 години

Всички ли тук карат само соц. возила та ги е страх от 140?

27

Libra

преди 11 години

Аз с моята кола, която е нова, имам чувството, че летя наистина със 120 на магистралата между тунела и Пловдив.Толкова е лош пътя там, че максимално трябва да е 110, а те го правят 140 *** му прости. Ама все пак мутрите искат да си карат джиповете с 200.

26

Анонимен

преди 11 години

140км/ч по неподдържани и опасни пътища - не мерси, вече ще заобикалям магистралите. Те хората са си казали една много умна приказка: "карай разумно, стигни жив."

25

Re mitko

преди 11 години

за какво си купуват тогава ферари или мерцедес щом не могат да ги карат поне с 140 ?

24

Анонимен

преди 11 години

Преди 2-3 години в Франция обсъждаха закон, за техническо ограничаване чрез охраничител на скороста до 140, т.е. да не могат да се продават автомобили, които развиват над тази скорост.Не знам какво стана със закона и дали се е приел, но според мен има много логика в подобно ограничение.

23

коко -поправка на 23

преди 11 години

"безсмъртни" исках да напиша