20

Милиционер

преди 12 години

ДС да внимават ,защото народа вече знае някои истинки и както са се разпищовили ,като нищо ще им спретнат още една нежна революцийка от типа на ноемврийската 1989 г.Този път наистина с дрянови тояги !

19

шщд

преди 12 години

Странно защо Камата не скача на Лечков, на Сираков, на Емо Костадинов. Нали и те са около Боби.

18

Гошо

преди 12 години

Стоичков си е Стоичков! Каквото му е на душата това му е в устата. И затова хората го знаят и обичат. И е направил за България повече, отколкото Вас, анонимни форумни мишоци с проскубани опашки. Един Стоичков, софист, няма да бъде същият. Хайде почвайте с минусите, че да не се наакате преждевременно, плювачи на всичко Българско, което ни е прославило. Вие с какво станахте известни???

17

do 6

преди 12 години

Имало според мен уговорка Литекс да играе в Европа. В псоедният момент везните са наклонили за сините. Може и друго да е, но ми се вижда това.Вероятно и УЕФА и ФИФА са се омазали с мъростия здраво. Всичко е уговорка.Не че Осмицо е различен от Михайлов. Може и Михайлов да е разбрал, че Ганчев ще духа супата. Стига сме се делили на сини, червени, бембени!Да спрем да ходим на мачове. Няма друго решение. Бойкот от страна на феновете!

16

boikot

преди 12 години

Христо Стоичков е най-големия ***,незнам как има още хора които си мислят че благодарение на него, България едва ли не е излязла на световната карта!ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СТОИЧКОВ ПОКАЗА КОЛКО НЕСПОСОБЕН ТРЕНЬОР Е-ЛИТЕКС ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЯМА ДОРИ ДА ИГРАЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ!!!!АБСОЛЮТНО НЕКАДЪРЕН ЧОВЕК С ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ,ПО ДОБРЕ ЦЯЛАТА ТАЗИ ИМПОТЕНТНА ЕНЕРГИЯ ПРИТЕЖАВАНА ОТ НЕГО,ДА Я ВЛОЖИ В НЕЩО ПРОДУКТИВНО КАТО ЗЕМЕДЕЛИЕТО!!П.С СРАМУВАМ СЕ ОТ КЮРДА СТОИЧКОВ

15

Анонимен

преди 12 години

А, стига сте плюли, де! Стоичков си е емблемата на България!Пък и има финансови възможности, да поеме изцяло Литекс.

14

j

преди 12 години

Не си хаби нервите в България,това е тяхната родина ,всичкото им е такова,эатова сме така,каквото и да каэваш ,те са го направили така,това е тяхната държава ,жалко че си иэненадан

13

Анонимен

преди 12 години

Той не е виновен. Те всички от Ясно поле са си такива. А ти от полска окосена ливада, какво друго си очаквал? :)

12

Гошо Тъпото

преди 12 години

Стоичкоф не му...пука,защото го гласят за главен...инженер на Литекс Моторс,освен това е успял да научи перфектно и...китайски,за да може(ако се наложи),да...псува на китайски икитайските работници...там.

11

Анонимен

преди 12 години

Ице, за тебе важи максимата "никога не е късно да се осереш". Вкара прекия срещу Германия, стана нормер 1 с Барселона, евала, ама стига се излага със селския си речник. Опитваш се да даваш пример и да нареждаш назидателно, ама не ти отива, защото си човек с беден речник и ниско образование. Каквото кажеш неозначава почти нищо. По-добре си харчи парите и не се излагай много много.

10

as

преди 12 години

Някой да е срещал по земната шир по-*** *** от този на снимката???? Скрий се маймуноподобно нищожество. До каквото си се докоснал, се е сринало! Че тръгнал и акъл да раздава. Същинскии Бойко! Що все на такива налиташ бе, народе? То не беше тоя тука, то не беше премиера-слънце, то не беше Тцв. Тцв., то не беше Слави - все "мъжкари", Балкански мачовци, хахаххахахаххахахахх! АМАН !!!!

9

Анонимен

преди 12 години

Да, нека бръкне в катрана Цветанов, защото Гриша Ганчев е първия, за когото се разбра с чии пари е бил "спонсор" !

8

111111

преди 12 години

Mмнооооооооого е *** Доктора............

7

DeDe

преди 12 години

Не го наказвайте Гришата бе ,дайте му на мутрата шанс да краде и прави далавери .Де.баааа мутрите ,де.баа

6

Анонимен

преди 12 години

Докторе, докторе...

5

Анонимен

преди 12 години

Цветущ коментар, типично в стил Стоичков и това не ме изненада. Интересно ми е защо "пръснаха брашното", сиреч защо се скараха? Какво не можаха да разделят, като се има в предвид, че са богати хора?????????????

4

Анонимен

преди 12 години

Стоичков пак изригна срещу Лоби Михайлов

3

Анонимен

преди 12 години

Ама вие още ли се интересувате от БГ футбол... Селски отбор стана шампион в селския ни шампионат. Лошото е ,че се знаеше още първия полу-сезон и то не заради футболните качества. Пари играят! Ицо нищо не може да направи. А националния може да го разпуснат.

2

тихата_стъпка

преди 12 години

"Когато си се насрал пред цяла България и пред целия свят, трябва да има промяна.Деликатен и тактичен както винаги :) , но в случая с Михайлов е прав.

1

Анонимен

преди 12 години

Понеже гршата г, дал пари за литекс, дай сега да не го гони държавата за престъпна дейност. М/у ГГ и БМ разлика никаква. Опошявиха спорта, опошлявиха бизнеса.