75

breneke

преди 12 години

Бойко призовава комунистите да върнат бонусите,но...това не може да се случи.Да сте чували вълк да вземе агне от кошарата и после да проблесне мъничко съвест в хищното му мозъче,да почувства вина и да върне агнето в кошарата???

74

Анонимен

преди 12 години

Аууу каква *** братче. пари отиват за лечение на деца и пак хранят. Много *** народ ей. Радвайте се на едно нещо поне бе. Кога досега сте чули за върнати бонуси...кога до сега сте чули за дела срещу бивши министри. Тиня си правите и в тиня ще си умрете

73

До 90

преди 12 години

За това ли робувахте 520 години на Османската империя!Чакай че ми стана смешносмешникохихии

72

Гошо

преди 12 години

истината е проста - някой като е по-добър от теб е добре да си го признаеш, иначе злобата и завистта те изяждат, както става с червени, сини и безброй комплексари из форумите.

71

Алов

преди 12 години

За глупости харчат.За какво им са пари на децата?Още от малки боледуват ли ще са болнави като големи и после ще предават болнави гени.Да се оставят на естественият подбор.

70

outsider

преди 12 години

Поредния популизъм, който е основното занимание на Бойко Борисов. Ако се сравни това, което ще дадат с това, което са орязали само от парите за спешна медицинска помощ ще се види един голям минус като резултат.

69

Гошо

преди 12 години

та цялото фучене срещу Бойко е нещо като при тези мъже дето си знаят отвътре че искат да усетят как им влиза обаче не искат да си го признаят. и някой като им намекне и откачат и почват да фучат. не може да избягате от това, колкото повече се мъчите, толкова по-зле.

68

Анонимен

преди 12 години

ГОШО, НЕ СА ЗА ТЕБ ТИЯ РАБОТИ С РАЗСЪЖДЕНИЯ ПО ТЕМАТА С "ПРОТИВОПОЛОЖНИТЕ ЧУВСТВА". ЧУВСТВАТА НА МИСЛЕЩИТЕ ХОРА КЪМ Б.Б. СА ЕДНОЗНАЧНИ- ОТВРАЩЕНИЕ И ПРЕЗРЕНИЕ ОТ ПРОСТОТИЯТА, ПРОДАЖНОСТТА, ПРОСТАЩИНАТА.Е ТОВА ПОСЛЕДНО ЩЕ МУ ИЗЯДЕ ПРОСТАТА СЕЛСКА КРАТУНА.ИНАЧЕ, БЛИЖИ СИ,КВОТО ТИ ХАРЕСА ОТ ЧАСТИТЕ НА РЕМИЕРА.

67

за 84

преди 12 години

ТЕЛЕВИЗОР НЕ ГЛЕДАМ ПИЧ........А НАКЛОН НЕМАМ, САМО НАГОРЕ ГЛЕДА

66

Анонимен

преди 12 години

Комунииииии Бойко сам Ви биеше бе кво ревете за купуване на гласове бееее !!!!Пак ще спечели !!! Идете навънка не си мислете че там не е извървян същият път високи данъции негодувания но това е пътя на Успеха за добра държава !!!! Всички грешат но в момента сме в най-добрата позиция.. Признайте си го хейтъри.. То това е заложено в българската народопсихология, да се оплюва и мрази всичко живо. Зиновиев описва това като хомо съветикус .... който и да е на власт сащото ще пишете.

65

ДО 72

преди 12 години

НЕЩО НЕ СИ РАЗБРАЛ?! ЗА ВСИЧКИ ТИЯ ДЕТО ГИ ГЛЕДАШ ПО ТЕЛЕВИЗОРА И ТИ ДАВАТ НАКЛОН НА Х*Я , Е ИМАЛО КУФАРЧЕТА! ЧЕРВЕНИ ,СИНИ , ПИМБЯНИ, КАКТО ИСКАШ ИМ ВИКАЙ!

64

бойпобойко

преди 12 години

Това окончателно ли е или утре сутринта ще има друго решение на тиквата?

63

Вагнер

преди 12 години

Червени крадци,на Бою да му ядете Ую.

62

Вагнер за 77

преди 12 години

АлоУ 77!80% от парите за магистрали са от ЕС и се дават само и единствено за М_А_Г_И_С_Т_Р_А_Л_И.20% са от данъкоплатците.

61

Бах ва в крадците

преди 12 години

Червените плазмодии нещо негодуват пак!

60

ПОПУЛИСТ ТА ДРЪНКА

преди 12 години

ПОПУЛИСТ ТА ДРЪНКА.АКО НЕ БЕШЕ ПОХАРЧИЛ МИЛИАРДИ В КУХИ МАГИСТРАЛИ,А ГИ БЕШЕ ВЛОЖИЛ В ОБРАЗОВАНИЕ И ЗА ЗДРАВЕТО И НА ДЕЦАТА И НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА,ЧИЙТО ТРУД Е ОГРАБИЛ И ПРОДЪЛЖАВА ДА ОГРАБВА,ХОРАТА ЩЯХА ДА ЖИВЕЯТ ПО-СМИСЛЕНО И ПО- ДОБРЕ.КАК ДА ГО РАЗБЕРАТ ТЪПИТЕ ОГРАНИЧЕНИ ГЕРБЕРСКИ ***,КОИТО ДРАЩЯТ ПО ФОРУМИТЕ ЕДНИ И СЪЩИ НЕЩА С ОГРАНИЧЕНИЯ СИ НАБОР ОТ ИЗРЕЧЕНИЯ ЕДНО И СЪЩО ДО ПОВРЪЩАНЕ.И ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА С ДЕТСКОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ЛИ СЕ ОПИТВА ДА НИ ВНУШИ КРАТУНГЕЛА.МНОГО СЕ ПРЕВЪЗБУЖДА.

59

Анонимен

преди 12 години

НЕ БИВА ДА СЕ СЪРДИМ НА ЧОВЕКА! ПУШИ МУ ГЛАВАТА! ТО ТУЙ Е КАТО ДА ИМАШ ДЕСЕТ ЛЕВА И ДА ИСКАШ ДА КУПИШ ХЛЯБ ЗА ДЕЦАТА/пардон-детето/ ДА ПЛАТИШ ДЕТСКАТА ГРАДИНА , ТОКА ,ВиК ............!!!!!!!!!!!!!!!!!! И КО СТАВА - И З П У Ш В А Ш !!!!!!!! ЗНАЧИ ТРЕБЕ ДА СЕ ЗАДЕЛЯ И ЗА ЛЕКАР/може от " ВЪРНАТИТЕ " бонуси/!! Ама хептен пък да не им се сърдим-не бива!!! ВЗЕЛИ МИЛИОНИ , ВРЪЩАТ ДЖОБНИТЕ СИ ЗА ДЕНЯ!

58

Антон Дачев

преди 12 години

Браво Вагнер!

57

Гошо

преди 12 години

всеки който се надървя от кеф като види че ще почва плюенето под новата статия за Бойко трябва да е наясно че е развил психологическа зависимост породена от силни противоположни чувства. И цялото бунтуване е признак за вътрешен конфликт който Бойко поражда у вас и вие губите контрол а той не. Много искате да го унищожите, но знете че ако го няма, ще ви липсва. Сложно е и не е лесно, но плюенето няма да ви помогне, само ще усили зависимостта.

56

Анонимен

преди 12 години

Няма по безмозъчно същество от герберския симпатизант. Само "краля" да си отвори устата и изпадат в екстаз !!!Независимо, че само глупости дърдори!!! Пък глупости от рода " предишните кога щели да помогнат на децата" ще кажа, че не те сложиха лимит на субсидиите за болни деца, а тоя КОМУНИСТ на снимката, в резултат накмоето има жертви ???