28

Анонимен

преди 12 години

През 1997 г., след сериозна икономическа криза, довела до хиперинфлация, правителството на Българската социалистическа партия (БСП) с министър-председател Жан Виденов пада от власт две години преди края на мандата си. На последвалите парламентарни избори Обединените демократични сили (ОДС) коалиция, водена от Иван Костов, печели мнозинство в българския парламент, и той заема поста министър-председател на Република България.Кабинетът е изправен пред трудната задача да поднови забавените от кризата икономически и социални реформи в България. Костов е първият министър-председател след 1989, който остава на поста пълен четиригодишен мандат. Правителството на Иван Костов стабилизира финансовата система, въвеждайки финансов режим на валутен борд, провежда мащабна,повсеместна приватизация и поставя началото на период на устойчив икономически растеж.

27

Анонимен

преди 12 години

Единствения начин да събереш под една статия платените агитатори на комунистите от БСП и ГЕРБ е да се пусне статия за Костов и ДСБ :)))Плюите плюите :))) ама българина много добре помни кой извади България от най-тежката икономическа криза ))) и бъдете сигурни другари комунисти от ГЕРБ и БСП, този човек така ще Ви шамароса на изборите догодина, че ще се чудите откъде Ви е дошло )))

26

Анонимен

преди 12 години

Круме, къде си ? От снощи те търсим от 4-ти километър ?

25

Анонимен

преди 12 години

От днес се слага край на "сивата икономика"

24

Бивш СИН

преди 12 години

На последните избори ДСБ и СДС - общо взеха 1.7% има-нема точно колкото Светльо от Хиподил А то беха едни пазарлъци -Костов искаше Малинов да е президентМалтинчо искаше Румен Христов да е прецидент то бе чудо то бе скандалиДа гласуват ли заедно с БСП и ДПС да свалят правителството или обидно към десният избирател накрая Софиянски се изцепи цитирам Не стойте като разкрачени гласувайте с БСП и ДПС спокойно майната им на избирателите за да спасим крадливите кожи и свалим ГЕРБа за капак Мими Йорданов за вице - Софиянски и той там напиняшепак за кмет на София щото -можел помня Е аз поне не помня такива клоуни и циркаджий може би Палавата Яница от РЗСГи конкурира по простотия но Янка чак толкоз ниско не е падала държи си МоматаНекакво ниво на благоприличие другарят Костов мисля свърши успешно поставената му задача от ГРУ и службите Синьото е мъртво и на колене сега могат да го пенсионират и дадат златен медал за Агент на ДС с особени заслуги към партията

23

Анонимен

преди 12 години

Исторически момент ! България вече е свободна !

22

Анонимен

преди 12 години

Позата на Костов от снимката на сайта е измишльотина, той никога се не е поддавал на емоции.

21

анонимен

преди 12 години

Дирниците (дир.бг) - сайт на издръжка на СДС, са наложили цензура и не допускат никакви мнения, различни от официалната политика на управниците и коалиция. АСТА е в сила и се прилага, наблюдават ни и ни блокират по IP. БОЙКОТ НА ДИРНИЦИТЕ!

20

Анонимен

преди 12 години

К.р за сините , оле-оле-оле...

19

Мариян

преди 12 години

Заглавието на статията би трябвало да е: "ДСБ съжалиха, че няма да могат да влезнат вече в Парламента, използвайки за целта трупа на СДС начело с мумията Мартин!"

18

Анонимен

преди 12 години

Миналата седмица една сутрин по БНТ слушах една жена която се обади и каза, че била бивша седесарка, сега член на БСП. Като почна първо от Първанов, че всичко около него миришело на убийства и се зачудих защо чак сега казват такива работи, а не докато беше президент на БСП (издигнат от БСП)? След това започна да псува ГЕРБ (да ПСУВАШЕ), а след това подхвана и Кунева и завърши с няколко добри приказки за Станишев :DDDDDD

17

Р.Овч. => Гоце

преди 12 години

Не няма не се безпокой..... той организира Гей парада. Много е "зает"!!

16

Гоце => Р.Овч.

преди 12 години

Идвам!!! Само че няма да идва СерГЕЙ нали??

15

Р.Овч. => Гоце

преди 12 години

С Майчето Манолова отиваме на бар идваш ли?

14

Анонимен

преди 12 години

Круме, осъзнай се на време, че внуците ти с камъни ще те бият !

13

Крум

преди 12 години

Това е интелигентната партия -ДСБ. И ние десните ще бъдем с тях изцяло и още повече.

12

анонимен

преди 12 години

страхотно..значи малко им остава на тия 2 групички..и нека вече ги забравим завинаги..УРААААААААААААА...

11

22 години стигат!!

преди 12 години

Ще ви запомним с голямото крадене.

10

Анонимен

преди 12 години

Сега е момента от Русия да изпратят досието на Костофф като агент ДС.

9

Жоро-бг

преди 12 години

айде в канала.....