26

Анонимен

преди 12 години

Изказвания на Конгреса на Би Си Пие!Гоце: - Другари и другарки да бягаме в чужбина, защото сега вече няма как да продължаваме да си живеем спокойно в палатите си!Станишев: - Другари и другарки да налягаме голи по магистралите на Борисов на всеки километър за да протестираме срущу този мракобеснически закон!Мая Манолова: - Другари и другарки, докато ние тука умуваме, ГЕРБ ще приемат още някой и друг закон срещу нас и тогава трябва да се качваме на чинията на Бузлуджа и да излитаме нанякъде! Ррр. Овч.: - Другари и другарки това партиен конгрес ли е или някаква партийна седянка, айде по-добре да измислим как да си легализираме милионите и да си останем в нашата държава и да чакаме по-добри времена за да се върнем отново на власт и да продължим да си крадем както преди! Гост на конгреса Доган Ага: - Евала, машалла, аферим, ашкулсум бе Овч.Гост на конгреса Симо-Мадритския дървосекач: - Миии то другари и другарки, работата е сириъс, но защо да напускаме толкова обичаната от нас страна България, като има още толкова много гора за сечене?Корнелия Нинова: - Да се махаме, да се махаме. Тук проклетите кучета като ме срещнат и започват да ме хапят по гърба!Румен Петков: - Ха наздраве другари и другарки! Някой да си носи и мезе?Глас от залата: - Кво мезе бе другарю Петков, нас отдавна вече ни взеха за мезе и само ни се подиграват по форумите, а сега ще ни конфискуват и имотите! Да ви е.. и партията скапана!!!Глас от високо: - Господ бави, но не забравя! Закона за конфискация е нищо пред това, което ви очаква в Ада!

25

Иван

преди 12 години

добре е че комуниста Б.Б. прокара този закон и доказа че нищо не става без нас комунистите.Благодарим ти Владетелю не случайно масажира години наред ушите на Живков,бая мурафети прихвана от него.

24

Без посукване

преди 12 години

Хайде, стига с тая крокодилска "загриженост" на червените хайдуци за имуществото на "обикновените" хора. Който не може да докаже законността на придобитите от него и семейството му пари и собственост, не е "обикновен" човек ! Той е мошенник ! А една нормална демократична държава трябва да е в състояние да респектира организираната престъпност, мошенниците и крадците и да не допуска незаконно обогатяване ! Абсурдно е да твърдиш, че се нарушават конституционните "човешки" права на мошенниците !

23

Анонимен

преди 12 години

що ли срока не е 23 г. назад ?

22

на война с мафията

преди 12 години

Властта е в Тиквата. Той е днешният велик ***.

21

мънкащ нещо

преди 12 години

без проблем се казва тук, какъв комунистически внук е дал това разрешение за пълно пренебрежение към милионери от 89 година.

20

за Витков!

преди 12 години

Давността трябва да е от началото на прехода иначе този закон е една кръгла нула

19

ПОДАЛ СИГНАЛ !!

преди 12 години

подавам сигнал за Цеко Шестака, Пашата, и Цецка банкерката !!!и разбира се, сигнал за Тиквата Винетутов !!!

18

Аспарух

преди 12 години

А защо не се похвали с безработицата в България?!?поредния шмекер на капитанския мостик на потъващия кораб България.

17

анонимен

преди 12 години

сега и на цецо крадецо 6-те апартамента и на боко милиардите дето празнува всяка година и на всички досегашни политици.да ама не дрън дрън глупости ще им вземете ........

16

Анонимен

преди 12 години

Да ни е честит комунистическия закон, приет от баш комунистите на партия ГЕРБ. този закон по нищо не се различава от конфискацията през 1944г . Присъдите без съд ги минахме вече. В очакване сме на публичните разстрели. И как се върнахме във онова омразно време.

15

ДО ТИКВТА !!!

преди 12 години

Тиква, добър закон, но пак те хващаме какъв си лицемер и на кого слугуваш Тиква. Защо не се разследва придобитото имущество от 89година, защо чак от 97 или 2002... ТИКВА, ЗНАЕМ КОИ СА ТИ ГОСПОДАРИТЕ, МУТРО !!!

14

men

преди 12 години

айде тиква сега по ред на номерата:цюцюн шестака,ти тикво,жена ти,маджо,пашата, маргините, гоце,костов,велчев, доган,всичи настоящи и бивши министри,държавни служители,полицайчета,митничарчета и т.н. ***

13

Анонимен

преди 12 години

сега очакваме да видим как ще го и прилагат на практика...аз лично бих искал да получа някакво обяснение що не използваха досега действащия подобен закон

12

Анонимен

преди 12 години

Такива като Батков,Цвъцко Цветанов,Галеви и т.н. нищо не могат да им направят,защото в закона е казано,ако имотите са придобити преди 10 години не се пипат.Само наивните хора вярват в добрите намерения на тея продажници.Сега искат просто да извиват ръцете на милионерите и да си осигурят следващия мандат.Не само 5,6 мултимилионера са важни за България,важно е да бъдат хванати хилядите крадци с имоти за по 100,200 бона,а те насочват закона само срещу някой богаташи,за да са послушни.

11

Анонимен

преди 12 години

nqkoga peehme - komunizma si otiva.....da, da ama , ne. komunizuma si idva s pulna para. ne vika6 da jivee gerb i umnicite v pravitelstvoto i te chakka obsledvane, proverka s godini. da vi napomnq ne6to tova za vremeto na BKP i DS??Vinagi verni na partiqta se vika6e po plo6tadite. sega "vinagi verni na gerb i borisov. kato che li v. 4ervenkov se e vurnal. brejnev e do nego...demokraciqta stana mrusna duma. koi 6te potursi smetka nagerb edin den za vsi4ko tova?i

10

oIo

преди 12 години

разумно би било да се разследват имущества придобити след 1989г., а не след 2002г., нали?

9

Анонимен

преди 12 години

ОСТАВЧИЦИТЕ ЩОМ СА БИЛИ ГОТОВИ В ДЖОБЧЕТАТА НА КРАТУНКИТЕ - ЗНАЧИ ЩЕ БЪДАТ ПОДАДЕНИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 12 години

У нас има много приети закони, които не се спазват. За какво тогава се хвали, че ще се разчисти сметките с тоя и оня и най-вече с дребни рибета?

7

Гошо Тъпото

преди 12 години

Нищо няма да...стане;съдиите са...същите и са на страната на...този,който вади КЕШ и...плаща.