134

Анонимен

преди 12 години

Мисля че кучкари прекали! Ние сме хора, а не кучета - законите трябва да са в интерес на хората, а не в интерес на кучетата, котките, плъховете, ***, микробите и т.н. Думата "хуманност", означава човещина, човеколюбие, а не кучещина или кучелюбие! Кучетата нямат място на улицата - те са опасни и трябва да бъдат изтребени и това ще се случи, защото на хората им писна!

133

коко

преди 12 години

Този път на изборите за някои управляващи ще гласуват само ***...коко-хапано от *** идиотче,гласувало досега за ВОЖДОВЕТЕ

132

анти мастия

преди 12 години

Кучколюби, идентифицирайте се! Обиждате хората, крадете пари и се криете зад импотентното клише "неправителствени организации"! То много гот така,бе! Изпоядените хора и осраните улици си имат имена, а вие?

131

Анонимен

преди 12 години

Кучкари и *** еднакво вредни!

130

Анонимен

преди 12 години

В нашия квартал има две-три душевно болни женички , които членуват в кучешката организация. От там им казват кога в квартала ще минат от екоравновесие да прибират кучетата и тия нещастни същества веднага отиват и им връзват по една каишка, ужким са домашни, та от Общината да не могат да ги закачат. После си вземат каишките и отиват да ги закачат на други кучета в съседната махала.

129

Анонимен

преди 12 години

Тия на снимката са ненормални и болни хора. Явно са много самотни и нямат деца или роднини или ако имат такива то явно са ги изоставили...За кучетата кучешки живот.

128

коко

преди 12 години

Има закон,който забранява да пребиеш пълен с тении и агресивен ***.Но няма закон ,забраняващ да пребиеш ***,който храни ухапалото твоето дете куче...

127

поредната пушилка

преди 12 години

ДОКАТО СЪС ЗАКОН НЕ ЗАБРАНЯТ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИТЕ ТЕКСТОВЕ ОТ ЗЗЖ, НИЩО НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ. ЗАСЕЛВАНЕТО НА ФИЗИЧЕСКИ ОПАСНИ ЗА ХОРАТА ЖИВОТНИ ПО ГРАДСКИТЕ УЛИЦИ ПРОТИВОРЕЧИ НА ЧЛ.4 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.КОГА НАЙ-СЕТНЕ ТИЯ НЕГРАМОТНИ "ДЪРЖАВНИЦИ" ЩЕ СЕ НАУЧАТ ДА ЧЕТАТ КОНСТИТУЦИЯТА, ПРЕДИ ДА БЪЛВАТ НОВИ ЮРИДИЧЕСКИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ, НАРИЧАНИ ОТ ТЯХ ЗАКОНИ.

126

до Шопенхауер

преди 12 години

Не, господине, не са виновни за това! Проблемът с тях е, че ни хапят, нападат, осират улиците и разнасят зарази! А за да се случва това сте виновен Вие и вам подобните!

125

Анонимен

преди 12 години

Колко котешки приюти има?

124

коко

преди 12 години

Започвам да разбирам защо Левски написа-"Народе..." *** разкъсаха професор,а потомците на раята,стояла 500 години поробена скочи в защита на ***.Ако преди 135 години руснаците не бяха решили да вземат Константинопол още щяхме да сме рая.И КАКТО Е ТРЪГНАЛО,ЩЕ БЪДЕМ.Всички умни българи вси още имат един шанс-летището с еднопосочен билет.А тук ще остане една мутроромопомиярска общност...

123

Анонимен

преди 12 години

Какво значи да се върнат кучетата по места - да гладуват и да умират пред очите ни ли ?А ние защо да гледаме как тая *** от снимката ще се кефи да гледа как гладните кучета се ръфат помежду си от глад. Тя се кефи и като ядат хора, а тези улични кучета ядат най -често малките улични котенца. Много гадна гледка. Навсякъде има кръв и вътрешности. Хуманно ли е?

122

Тенията е страшна!

преди 12 години

Искаме ясен отговор: ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ЗАБОЛЕЛИТЕ ОТ КУЧЕШКА ТЕНИЯ ЗАСТРАШИТЕЛНО СЕ УВЕЛИЧАВАТ? Ще излезе ли най-после един лекар да разкаже какво представлява това заболяване и защо застрашава живота на човека? Ако всички българи бяха наясно по въпроса, нито ден нямаше да се търпи положението с бездомните кучета, а също и с безотговорните собственици, които не се грижат както трябва за животните си и ги пускат свободно да тичат и сеят изпражнения по входове на блокове, улици и градинки.

121

Шопенхауер

преди 12 години

Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам кучетата.Да не би кучетата да са виновни че сте бедни, гладни и злобни?

120

ядосан

преди 12 години

Не мога да разбера каква държава сме!За хората няма условия за нормален живот,но някакви организацийки/на принципа на материалния интерес/реват за ***.Защо не претерстират,че има хора,които живеят по-лошо от кучета?Защото за това не им се плаща.Но ако някой пес ухапе мое дете и оз се разправям с него както трябва и някой от тези защитници се яви в мемента и изяви претенции-тъжна му майка.

119

Анонимен

преди 12 години

Фандъкова да каже колко пари дава всяка година за ваксини против бяс за нахапани от кучета в София. Да каже защо Общината нямала толкова много пари за ваксини срещу тетанус за нахапаните от кучета хора в София.А за приютчета има нали Данче - света водичко ненапита.Ние ти казваме че кучетата убиха човек, а ти ни показваш група психарки . Не си ли кмет на всички софиянци ли или само на тия 10 зомбита, с изядени от кучешката тения мозъци. Не се показвай на изборите ще те освиркат хората

118

анти мастия

преди 12 години

"Природозащитниците останаха много доволни от срещата и я определиха като ползотворна. Те обясниха, че са постигнали консенсус и имат пълната подкрепа на премиера Бойко Борисов за хуманното решаване на проблема с бездомните кучета" !!!!Това го разбирам така!Община и държава благословиха присвояването на пари от шепа наглеци, наричащи се "природозащитници"!А НАРОДА - КУЧЕТА ГО ЯЛИ! АМА НА ИЗБОРИ - КУЧЕТАТА НЕ ГЛАСУВАТ, Н'ъл тъй

117

Народен

преди 12 години

Братя българи, дали разбрахте от думите на софийската кметица- че за смъртта на нахапания професор - СТЕ ВИНОВНИ ВСИЧКИ ВИЕ?Стягай се, народе- сега сте вие наред; спряха със Станишев и с тройната коалиция....

116

ЕвродеПУТАТКА

преди 12 години

Да КАСТРИРАМЕ КУЧКАРИТЕ И КУЧКАРКИТЕ. Така безболезнено и по естествен начин ще изчезнат и кучетата. От Европарламента приветстват идеята за хуманно намаляване на кучетата!

115

Анонимен

преди 12 години

Найденов не им стискай ръце. Не се ли сещаш какво са пипали