174

АЛООО

преди 12 години

Я по полека бе.Как така ще наречеш възрастните хора "дъртаци" Това е достатачно да се разбере какъв алабаш си.

173

Гошко

преди 12 години

С времето все повече започвам да си мисля, че така наречения план "Ран-Ът", не е плод на фантазията на някой безделник, а че наистина се води политика за унищожението на България ( за всички, които не са запознати с този документ, могат да го потърсят в ютуб )!! Иначе как можем да си обясним факта, че за 23 години не само, че не сме мръднали напред, ами с времето ставаме все по-зле, смениха се толкова правителства, как пък не дойде някой свестен, който да оправи положението ни!?!?

172

Българин

преди 12 години

193 - не лъжи, куче мръсно !!! Ето ТОЧНО КОЛКО ПАРИ ПОЛУЧАВАТ *** ЗА *** СИ, без да броим всевъзможните други помощи - за професионални безработни, енергийни и т.н.:А/ 150 лв помощ при бременностБ/ 250, 600, 200 лв при раждане (според поредният номер на чаавето)В/ по 35 лв на месец до навършване на 18 год.Г/ 100 лв месечна помощ на *** през първата му годинаД/ 150 лв за първолак.Е/ 78 лв месечно за "самотен родител" (обичайната професия на ***) до навършване на 3-год от чаавето.Ж/ "Детска помощ за превенция на изоставянето" - до 325 лв еднократно... дава се веднага, ако *** заплаши, че ще захвърли ***, който е издрискала.З/ "Детска помощ за реинтеграция в семейството" - 325лв - т.е. ако *** захвърли изчадието си, а после реши да си го прибере.И/ 20 лв на месечно от противоконституционната етническа партия Евромангал - за всяко ***.Удряме калемът - общата сума е 17 438 лв, за ***, която не е платила нито стотинка данъци или осигуровки !!! Това са пари, които, според престъпните дискриминационни закони, се полагат само на нисшата раса, за да се плоди на наш гръб. А ако *** има да речем 8 чаавета?Да изброим и две други помощи, които пак излизат от нашите джобове, за да плащаме престъпната *** безотговорност:1. Заплати за приемни родители, отглеждащи изоставени деца (99% мангалета) - 312 лв на месец за едно ***, тоест за 18 години 673922. Детски за изоставени чаавета, настанени в приемни семейства - от 195 до 260 лв, в зависимост от възрастта му - до навършване на 18 години сумата е 42770 лв. Или общо с точка 1 сумата е 110 162 лева на захвърлено и осиновено ***, издрискано от гнусна, отказваща да работи *** !!!! Неслучайно все по-често *** осиновяват захвърляни чаавета !!!

171

До 200

преди 12 години

"абе ***, ти мен ли ще учиш, аз с това се занимавам"Това веднага ти вдигна авторитета и придаде тежест на аргумента ти... ама НЕ.

170

Анонимен

преди 12 години

"милиардите отиват предимно за пенсии, щото дъртаците станаха много, а работещите намаляват"Дъртаците са работили цял живот ... и сега не живеят по барове на морето а мизерстват с едно кисело мляко два дена.Защо са давали пари цял живот за пенсии? А ние за какво даваме а?

169

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Това което комунистите не успяха да направят за 45 години,го направиха техните наследници- болшевиките от ГЕРБ/ГРОБ/ . Перфектно изпълниха задачата на кукловодите си- ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ! Заключение и финансов анализ на ИНДЪСТРИ УОТЧ !От края на 2012 тук става като в Гърция, Борисов е безпомощен !Последните промени в кабинета, назначението на четвърти подред здравен министър и неквалифициран министър на икономиката, въобще не са най стряскащите новини, които ни поднася управлението. Състоянието е доста по опасно. Недвусмислен знак затова е, че вицепремиерът Симеон Дянков настоява да бъде свалено ДДС и то още към края на 2012 година, когато за всички е видимо, че постъпленията за държавната хазна буквално се топят.Предложението на Дянков е някак странно, ако вземем предвид факта, че финансите на бюджета се формират основно именно от ДДС. Състоянието с финансите на страната на практика е катастрофално. Реално България е пред фалит. За около 3 год. кабинета на Бойко Борисов изхарчи 5 млрд. лв. и то не откъде да е, а от фискалния резерв, което означава, че в началото на 2013 г. такъв няма да има и държавата ни ще изпадне в положението на Гърция и ще се наложи да проси заеми, за да може да изпълнява функциите си. Фалитът на практика е само въпрос на време, но повечето медии и анализаторите си мълчат, за да не са в разрез с политиката на управлението.Управлението на Борисов отдавна изпусна своята възможност и не направи нужното, за да намали разходите си, само намали бюджетите на редица сектори, което почти ги унищожи. Голяма част от малките и средните фирми вече обявиха фалит, а други са на път да го сторят и то не без помощта на Симеон Дянков, който съвсем целенасочено преди 3 години отложи с около една година старта на изплащането на държавния дълг на стойност от 1, 5 милиарда лева, а освен това се прави на ни лук ял, ни лук мирисал и иска бизнеса да опрости част от дължимото на страната.

168

Гошко

преди 12 години

С тия заеми Боцето ше закопае България!! Ще ги плащаме поколения наред!! Теглим ли заем, ще се заробим вовеки като Гърция, не ни чака нищо хубаво!!!

167

Иван Митев

преди 12 години

Българските държавни власти ще поемат нов паричен дълг за да може временно да неутрализират последици от сегашно непълноценно държавно финансово управление, което е НЕПРИГОДНО за качества на Валутен борд с Незлатни пари.Посоченият финансов недъг е особено важна причина за развитие на стопанска криза.Новият дълг временно отлага критични финансови проблеми на държавата за сметка на по-големи бъдещи щети за участници в стопански живот.За успешно спасение е нужно прекратяване на причина.

166

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Малко факти ! През 2005 год. фискален и валутен резерв 4.5 милиарда. Идва Станишев и 2009 год. резерв 8.5 милиарда . След 2 год. и 7 месеца управление на Борисов резерва е 4 милиарда. Та Борисов имам само един- едничък въпрос ! Къде изхарчи тези близо 5 милиарда ?????????? Къде Борисов ? Магистрали няма,няма Белене,пенсии неиндексирани,безработицата расте главоломно. Къде са парите крадецо ?

165

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Бойко,преди няколко месеца каза че Гърците би трябвало да ни завиждат ! Как не те е срам крадецо ? Искам да сме "фалирали" като тях,а не да извършвате подобен геноцид над народа нагли,долни,мръсни гербави *** ! Ето новината от преди няколко часа !Гърците отново с великденски бонуси, българите на сухо3 април 2012, 09:16Въпреки историческата криза, великденски бонуси в Гърция ще има, съобщи Би Ти Ви. Допълнителни пари ще вземат земеделци, пенсионери и дори безработни.Властите в страната започнаха раздаването на празничните премии, докато тройката международни кредитори засилват натиска си за още по-смело намаляване на гръцките доходи. От днес гръцките земеделци започват да получават великденските си премии, а в четвъртък и всички пенсионери в страната ще получат великденската си пенсия. На 5 април предварително ще бъдат изплатени и майските пенсии.Също в четвъртък допълнителна заплата ще получат и държавните служители, а работещите в частния сектор ще трябва да почакат до срядата на Страстната седмица, за да видят в ръцете си празничния бонус. Безработните също ще получат великденски надбавки, които варират от 300 до 500евро и те ще им бъдат раздадени до Разпети петък.В същото време повечето българи ще останат без бонуси. За разлика от гърците, повечето работещи у нас няма да получат великденски бонуси, информира Би Ти Ви преди няколко дни.

164

ИНДЪСТРИ УОТЧ

преди 12 години

Лоши новини за българската икономика ! Напоследък се събраха доста лоши новини за българската икономика.Индустрията спада с 3.6% на годишна основа през януари - за първи път от близо две години.Износът падна с 10.2% на годишна база през януари - за първи път от над две години.Безработицата продължава да се увеличава и през февруари вече е 12.4% - най-високото ниво от осем години насам, при това голяма част от реално безработните не са регистрирани и статистиката не ги отчита.България вече четири години не догонва по доходи средния европеец, за разлика от десетилетието преди този период.Според последните прогнози на Европейската комисия българската икономика е в стагнация през първото тримесечие на 2012 г. Не е изключено да се окаже, че има спад, който ако продължи и второто тримесечие България технически ще влезе в рецесия.Спадът в търговията на дребно се засилва и през февруари обемът на търговията е с 6.4% по-нисък спрямо същия месец на миналага година.Крайно време е да се замислим сериозно за причините. И да ги търсим не навън, а в България.

163

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Господа управляващи от истинската терористична антинародна групировка Герб. Вие дестабилизирате страната ! С вашето бездействие срещу *** ненаказана престъпност . Ние изхранваме с нашия кървав ,робски труд тези *** а те се гаврят в лицата ни....Никога ,при никое управление този етнос не е бил така толериран...А за доказателство ето случай от вчера от В.Търново.....милион от нашите кървави данъци тези животни унищожиха.......*** натрошиха новия парк Акация, полицията ги хвана.ВАНДАЛИ ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД ВИЛНЯХА В НОВИЯ ПАРК АКАЦИЯ във Велико Търново, съобщи Йордан Йорданов, шефът на фирма Пролет, която направи новата зелена площ.Извикахме полиция, след като ни алармира охранителят на обекта. У нас тече дискусия дали да се наричат ***, или роми, но по-важното е, че тези хора не работят нищо и се издържат от нашите данъци, а вижте какво правят! Те не могат да се интегрират сами, а ние трябва да ги търпим и интегрираме и затова се дават милиони. Огорчен съм, каза Йорданов. Мургавелите под въздействие на алкохола нахлуват в парка и започват поголовно да трошат новите дървени беседки в събота вечерта. Човекът от охраната, която бе поставена по нареждане на кмета Даниел Панов, за да пази новите паркове, алармира Йорданов, който от своя страна се обажда на полицията. Вандалите тутакси са задържани, но Йорданов се съмнява, че срещу тях ще има възмездие, защото нито работят, нито имат нещо на свое име, което да обезпечи санкциите. Новият парк бе открит съвсем наскоро с пари от европроект. В него са вложени почти милион лева.

162

Miro

преди 12 години

Толкова ли не проумявате, че парите, които внасяте в НОИ тоя месец, циганорите, работещи "трайно безработни" и "самотни майки", ги изяждат и изпиват още другия месец... точно заради това ще ви карат да работите, докато *** - за да ги храните !!

161

Иван

преди 12 години

Бойко ножицата пита за какво протестират? За какво протестират, зачуди се Борисов:Боко, ти питаш за какво протестираме? Ще ти отговоря като на *** човек. Не искам да режиш ленти на обекти построени от други. Можеш да отрежеш лентата само на 19 км. магистрала, която ти построи за 2 г. и 3 м. и за 4,74 млрд.лв. от фиск.резерв.Ти срина средния и малкия бизнес, увеличи безработицата с още 360 х.човека, държиш пенсиите на 70-80 евро. Танов каза кой министър е контрабандист, а ти мълчиш, не откривай дет.градини строени до 1980 г. санирани, тази и миналата година! Ей сега ще ти обясня защо протестираме. 22 години крадяхте на поразия всички до един. Построихте палати, изнесохте си парите в швейцарските банки. Боко на теб лично ти отчитат паричките фондовете от екоенергията нали? Всяко левче лично на теб се дава. Е сега да ти обясня: върнете разграбените пари. Всички замъци и палати по морето и Боровец, трябва да работят за народа, а не за разни олигарси. Върнете ограбените пари и ще напълните хазната и да има затвор за всички крадци!!!

160

До 185

преди 12 години

Значи системата е уникално глупава...Да направим един референдум и да я променим.Седнали 5 главоча да измислят пенсионна система, а ние ще опъваме поколения наред, защото е недомислена.Това не са 10те Божи заповеди ... някой като теб и мен я е измислил и също толкова лесно можем да я променим.

159

Анонимен

преди 12 години

Само като си спомня катарецо по джапанки... Ми какво се чудим? Заеми, глупости разни. Всеки може да харчи пари, трудно е да се изкарат, а още по трудно е да се спестят.Некадърници са ни управлявали, управляват и ще ни управляват.Да си наначим Руския и американския посланник за губернатори + някой европеец за генерал губернатор и може работите да потръгнат.

158

Продажни боклуци

преди 12 години

Благодарени на ИПИ, Отворено общество и други изменници разпродадохме предприятията, днес дърпаме само кредити и мизерстваме докато олигарсите ни се хилят отгоре-отгоре. Днес бг са част от тази мафия!

157

Българин

преди 12 години

Авторът на статията говори за пет милиарда - това са помощите на хъхрещата гнус за ПО-МАЛКО ОТ ДВЕ ГОДИНИ !!!Ако не бяха тия ***, щяхме да имаме пари и за АЕЦ Белене и за какво ли не още - правете сметка - това са милиарди и милиарди, година след година !!!Ако не се оттървем от гъгнивата зараза, България няма да оцелее - нито финансово, нито икономически, нито демографски !!! *** чума ще ни загроби !!!

156

Българин

преди 12 години

175 и останалите - ще ви кажа къде отидоха парите ни - очевидно е - ГРОБ ИЗХАРЧИХА МИЛИАРДИ, ЗА ДА РАЗВЪЖДАТ СВОИТЕ ВЕРНИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ - *** !!! Всяка година САМО за директните помощи на тая чума се харчат над ТРИ МИЛИАРДА ЛЕВА !!! Правете сметка още колко загуби идват от това, че тия твари нищо не работят и нищо не плащат, че нанасят колосални щети, че са обслужвани от цяла армия "социални работници", лапащи заплати !!!ЕТО КЪДЕ СА НИ ПАРИТЕ - ИЗХАРЧЕНИ ЗА ТИЯ, ДЕТО НИ ТЕРОРИЗИРАТ !

155

Анонимен

преди 12 години

На гласувалите за ГЕРБСП, че и втори път за президент... ще кажа следното:Духайте супата и да ви е сладко.