256

до : IQ 146

преди 12 години

IQ 146 но безродник и материалист и целият този мозък насочен в грешна посока ако нямаше заешко сърце щеше да разбереш че и мозък да имаш ако не го насочиш правилно с добри намерения за никакъв *** не ставаш байно предатели с мозък си имаме достатъчно

255

IQ 146

преди 12 години

По принцип Борисов бавно стопля. Но стопли ли, може да се завиди на енергията, с която се заема да реши проблема. Виждам, че вече е разбрал как руския \"брат\" ни дере като башибозук! Щом развита Германия купува два пъти по евтино газта от Газпром, редно е да попитаме кои са братя на руснаците - българите или германците? Е, по отнощение на газовите доставки Русия НЕ Е НИКАКЪВ БРАТ! По-скоро БАШИБОЗУК и ЕНИЧАРИН! Та вече се вижда, че Борисов това го е разбрал! Така че до 2 години ИСТИНСКА ДИВЕРСИФИКАЦИЯ на газовите доставки НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ ИМА! Най-вероятно до преди изборите..И шистов газ има ли шистов газ? Да се знае, РУСНАЦИТЕ ДА ГО ЗНАЯТ!!!..

254

Томас

преди 12 години

291това, че масово българите са прости парчета, които се тикат по големите градове ням,а нищо общо - просто ги обработват и им промиват мозъците и те са готови масово да продадат земята, за които дедите ни са проливали кръвта си.

253

Предсрочни избори!

преди 12 години

Това са истинските ГЕРБерасти!Ако им е заплашен рейтинга от масови протести, ще обещаят всичко само за да няма хора по улиците протестиращи срещу ГЕРБ!Когато нещата утихнат и протестите се разминат си приемат каквото си поискат - кеф им АСТА, кеф им шистов газ! Сега, в момента, ГЕРБерастите видяха че протестите са хилави и не им пука от 100-ина ителигентчета с плакати!ГЕРБ от интелигенти не се плаши!ГЕРБ разчита на "простите хора", щото с тях се разбират по-добре!Но, прости ли са хората?

252

IQ 146

преди 12 години

Кукли на конци, в ръцете на КРАДЦИТЕ на съвременна България, бяха всички правителства от 22 г. насам. Тия, в момента, са първите, които започнаха да говорят за обществения интерес! Защото НАЙ-ВАЖЕН Е ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС! Затова КОМУНОИДНАТА *** *** неудържимо! В България ЗАПОЧВА ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС! И като резултат НЕМИНУЕМО, ако не всички, поне част от КРАДЦИТЕ, ще си получат заслуженото! Затова е този писък, усеща коледното прасе, усеща Коледата...

251

IQ 146

преди 12 години

Най-голямото ПРЕДАТЕЛСТВО на КОМУНОИДА Р.Овч и ОТРЕПКИТЕ около него е,че развали стария договор ПРЕДСРОЧНО и в новия ОБВЪРЗА ЦЕНАТА НА ГАЗА с цената на нефтените продукти.Всичко това този НАЙ-ГОЛЯМ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ в най-новата ни история направи,защото тогава започваше добива на шистов газ в Америка и КОМУНОИДИТЕ И РУСКИ АГЕНТИ, ПРЕДАТЕЛИТЕ, ЗНАЕХА, че цената на газа ще колабира!А на нефта,поради изчерпването му в световен мащаб-ще се покачва!Затова, когато по света газа падна, в БГ се покачи!!! И ето го АБСУРДА - Германия плаща 2 ПЪТИ ПО-МАЛКО за руския газ от България - договорът на Газпром с Германия НЕ Е ОБВЪРЗАН С ПАЗАРА НА НЕФТОПРОДУКТИ, А СЪС СПОТОВИЯ ПАЗАР НА ГАЗТА! Който пазар Америка СРИНА с добива на шистов газ!!! А вие, ***, си цитирайте филмчето, дето Газпром поръча-Газленд. Лошото е, че пускат и тоя номер минава ТОЧНО В БЪЛГАРИЯ - НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕС, С НАЙ СКЪПИ ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ! ЗАРАДИ АБСОЛЮТНИТЕ ПРОДАЖНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ БСП, начело с ГОЦЭ и Р.Овч.!!

250

до293

преди 12 години

в интерес на истината остави повече неща:- населеснието беше образовано- всеки имаше по две деца- всеки имаше жилище (+ виличка + количка - верно руска )- децата играеха на детски полощатки без да се притесняват, че се стъмнява- здравеопазването беше безплатно- зимата на планина лято на море (верно в БГ)- кашкавала и сиренето бяха от мляко- салама от месо, а не замразено от дълбоките резерви от 1963 г на Ирландия----- имаше и много глупости аз си ги спомням някои тях.

249

Томас

преди 12 години

286Водите и горите не са оставени от тодор живков - а от Бог. Имало ги е тук хиляди години преди да се домъкне гнусната *** наречена комунисти - каквито са и гроб

248

до 298

преди 12 години

Безплатен съвет: Вземи се застреляй или се хвърли от некой блок!

247

Анонимен

преди 12 години

След 50 години българите ще са 2 000 000 и ще се поберат в един квартал като Люлин или Младост а останалата част ще се дупчи за шистов газ.Много по богати ще сме от кувейтците ,ако оцелеем до тогава хахаххаха

246

Венелин

преди 12 години

ГЕРБ и сините бяха "за" - послушковците на Уорлик са ясни...

245

IQ 146

преди 12 години

Много се надявам КРАТУНАТА най-накрая да е узрял, да е втасал и най-подир да е разбрал, че тия, дето организират протестите, са новите БЪЛГАРОУБИЙЦИ! И да бъдат посрещнати БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ така, както се посрещат УБИЙЦИ! А после и ние, българските ПАТРИОТИ ще излезем на протест - против ЕКО-ТЪПАНАРИТЕ и платените мекерета на Газпром, най-долната пасмина, населяваща тази територия - *** на РУБЛАДЖИИТЕ! Които, за да удължат БАШИБОЗУШКИЯТ ГРАБЕЖ, на който Газпром подложи България(с помощта на предателската ***, начело с ГОЦЭ и Р.Овч.), са готови и майчиното мляко да ПРОДАДАТ! СРАМ, БЪЛГАРИЙО, ПРЕДАТЕЛИТЕ СА ПО ШУМНИ ОТ ПАТРИОТИТЕ!!!

244

ценител

преди 12 години

като я гледам тази млада комунистка на снимката каква хубава уста е отворила,си мисля каква секс-помпа е по вечерно време след митингите...

243

Ambulance

преди 12 години

Вън от България уорлик,вън американците и парламент убиици на българската природа.Тзои газ няма да спаси и възтанови всичко което вие индивиди съсипахте след 89г.Вън от България убиици на нашите деца и нашата земя.Да се вдугнем български народе!!!!!!!!!!!!

242

IQ 146

преди 12 години

Неграмотни, необразовани *** се борят с: 1. ГМО - истинска комедия, те, ГМО-тата се борят против ГМО-т.е. ПРОТИВ СЕБЕ СИ! 2. Същата НЕГРАМОТНА ЛУМПЕНСКА *** се борят против... ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ - когато авторите на статиите за т.нар. затопляне признават пред авторитетните си колеги, че са го измислили(глобалното затопляне) ЗА ПАРИ! И пишат за него ПАК ЗА ПАРИ! 3. Същата *** ПРОТЕСТИРА ПРОТИВ АСТА! И кой ги праща да протестират - онези, които КРАДАТ чужда интелектуална собственост, за да забогатяват - ОТКРОВЕНИТЕ КРАДЦИ - ако не е жалко, ще е смешно! И най-подир- 4. Разбойническата и КРАДЛИВА шайка, ограбваща България от 15-ина години с НАЙ-СКЪПИЯ ПРИРОДЕН ГАЗ в Европа, се опитва, чрез лумпенизираната, неграмотна група на ЕКО-ТЪПАНАРИТЕ, да ЗАБРАНИ НА БЪЛГАРИЯ ДОРИ ДА РАЗБЕРЕ, има или няма залежи в българските недра! Защо, ще попитате? Ами защото, ако се окаже, че има залежи, резултата от предстоящите преговори за нов газов договор с Газпром, може и да е цена, равна на цената за Германия. И парното и тока ДА ПОЕВТИНЕЯТ С ДО 30%!!! Това хората, МРАЗЕЩИ БЪЛГАРИТЕ, не могат да позволят!!!

241

Калин

преди 12 години

ЩО Е .. ЗЕЛЕНО И ЧЕРВЕНО КАТО СЕ СМЕСИШ... ВИКАТ МУ БЪГЪ ЕКОАКТИВИСТ ..ПО МИРИСА СЕ ПОЗНАВАТ...НЕГРАМОТНА ***

240

Анонимен

преди 12 години

ДОЛУ САЩ И БЪЛГАРИТЕ КОИТО СЕ КЛАНЯТ НА ОБАМА И УОРЛИК! ПРЕДАТЕЛИ, ГАДИ МИ СЕ ОТ ВАС!!!!!!!!СЛУЖИТЕ НА ЕДНА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО!!!!!!

239

Анонимен

преди 12 години

Абе не намесвайте Живков, това е най големия български политик, никой не може да го стигне!!!Той пращаше кисели краставички а СССР му пращаха танкери с нефт за стотинки

238

Анонимен

преди 12 години

Страха на някой от руснаците е толкова смешен, готови сте да отровите България и да я продадете за жълти стотинки на американците, както направи вашия любимец Костов!

237

Калин

преди 12 години

тодор живков гори в ада .. не лъжи и манипулирай хората, само мръсотии от вас и след вас