130

ХАХАХАХА

преди 12 години

много пиарско - нямам конфликт и това трябва да е ясно...в БЪЛГАРИЯ НЯМА НИКОГА конфликт на интереси, това е толкова естествено. а ПР е наистина наука и прави чудеса, тук просто тази професия няма почва, трябва само ПРОПАГАНДА. иначе много си приличат и ползват на пръв поглед едни методи: пропаганда, реклама, лъжа и ПР, но са КОРЕННО различни...

129

до коментаторите

преди 12 години

*** на писателя в гъ.а на читателя

128

Анонимен

преди 12 години

male-male.....gerberi,vie ste bolni hora be,kak moje da pi6ete tolkova prostotii...

127

ПЛЕВЕН

преди 12 години

СИРОМАШКАТА ТЯ НИЩО НЕ БИЛА ВЗЕЛА А САМО ИМИДЖА ЛЪСНАЛАДА И СЕ ИЗВИНИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НАКОЛЕНЕ ПРЕД СВЕТИЦАТА

126

Анонимен

преди 12 години

Абе *** гербери,кво плюете жената бе,някога да сте чули Станишев или друг от опозицията да плюе Цв. Бориславова...не......защото са пои-мъже от вас смешници....

125

doc. N. K.

преди 12 години

Моника Йосифова е нищо повече от една отвратителна гнусна *** и комунистическа ***!

124

ИВЧО

преди 12 години

БИХ ТЕ АТАКУВАЛ ОТЗОД С ГОЛЯМ БОЗДУГАН АМА СИ ПО ГРОЗНО И ОТ СМЪРТА.МЯЗАШ НА КУКЛОМИЦИН!

123

marti

преди 12 години

Скъпа моя,атакуват те не защото си с политика Станишев,а защото си папкала благодарение на...политика Станишев!!!Дали някой щеше да разрови миризливите ти дрипи,ако всичко покрай теб беше наред???И как така от всички пиар-агенции у нас,точно твоята,и точно по времето на любовника ти се зае да лъска имиджа на България пред Европа???И как точно...и докъде го излъска,защото едва ли някой досега е чул(а и едва ли ще чуе,и занапред)нещо положително за нашата страна благодарение на теб???

122

Анонимен

преди 12 години

...И БОЙКО ДА И ЗАЦАПА ОЧИЛЦАТА

121

Анонимен

преди 12 години

Бих и го сложил под очилата

120

Моника

преди 12 години

..браво, другарю!И аз сложих минус, та станаха по две на мнение!Сега ще се обадя на другарите от Позитано, дето могат да си пускат компютрите да сложат и те по едно минусче!Не може така!Подлеци са тези, дето ни обвиняват че не е морално да си завъртиме по некой милион през австрийските другари!Да живей БКП!

119

Анонимен

преди 12 години

СТАНИШЕВИЦА ДА НАПРАВИ ЕДНА ФЛЕЙТА НА БОЙКО

118

ФЕН

преди 12 години

КАКВИТО ИМ МЪЖЕТЕ ТАКИВА И ЖЕНИТЕ...МРЪСНИ ЧЕРВЕНИ ***

117

Zont

преди 12 години

Да се отчета - на всички идиотщини сложих минуси. То бива скудоумие, ама герберите надминават и най-богатото въображение.

116

7

преди 12 години

Тая *** владее сайта Медияпул и там трият всички мнения срещу СерГей и тройната..Гнус!!

115

Анонимен

преди 12 години

"Договорите с Хохегер са законни, отчете Моника Йосифова"Бе то и на Доган хонорара е законен, ама това не го прави по-морален? Дали щеше да го има този договор ако въпросната другарка не не водеше на учет като другарка на другаря Станишев?

114

Цветанов

преди 12 години

Браво! По този начин ви заблудих за моите пари от неизвестен източник с които си купих апартаментите. Пък и в последно време непрекъснато се вдигат цените на стоките, бензина, храната и е необходимо малко да ви отклоним вниманието. Надявам се да сте забравили какъв огромен апарат от PR-и работят за нашето правителство /плюс журналисти и медии/. И накрая да избегнем някой неприятни моменти в страната си спретнахме екскурзийка до "братската" страна Катар / 500 000 население, делегация 100 човека

113

Анонимен

преди 12 години

ЗАТВОР И ЗА ДВАМАТА ПРЕСТЪПНИЦИ.СТАНИШЕВ -В ЖЕНСКИЯ А МОНИКА В МЪЖКИЯ...ЧЕ ОТКАКТО ЖИВЕЕ С ТОЯ "ЖРЕБЕЦ"-СЕРГЕЙ МЪЖ НЕ Е ВИЖДАЛА.

112

Анонимен

преди 12 години

а сега си представете примерно че някой лобист е дал пари на наши политици под формата на изплатен хонорар!!!!но знае ли някой кой е българският хохогер?

111

Александър Лилов

преди 12 години

Станишев избрал Хохигер да му даде пари, а Хохигер избрал Моника да му ги върне, а пък Моника избрала другарят 'политика Сергей' да му рекламира половата зрялост!!:))))))Еее, да!!!Законно е!!То оставаше и по сметката на другаря Гъзис да ги върне!Дееееба ***!