71

винетки

преди 12 години

При положение, че СиБ продаде за една година винетки за 200 000 000 лева, с комисионна от 4,75 процента, в джобчето на Цветелинка ще влязат 9 500 000 лева. Честито, Пат Пойко! Колко е доходоносно да си мин.председател!

70

marti

преди 12 години

Как може нормален човек да нарече такъв като този освен...***?!?***,защото при неговото управление се правеха най-ненужните и дивашки назначения на политически тунеядци по формулата 8-5-3!!!Но явно,че *** като този разчитат на късата памет на народа?!?

69

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Чак сега се уверих, че *** са жеуезни... - колко бой изядоха от Бойко и още шават...

68

Анонимен

преди 12 години

Пожелавам на другаря Стани-шев всички пари, които е откраднал чрез фирмата на държанката му-жена, детото му да си купи с тях много наркотици.

67

az

преди 12 години

Комунист каже ли ти добър ден - гледай луната....

66

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

# 65Недей да дезинформираш... - отдавна стана ясно, че парите за подслушване са по-малко от 20 милиона, но превантивния ефект е за стотици милиони!!!...

65

Анонимен

преди 12 години

Станишев започва с опит за отклоняване на вниманието от аферата в Австрия.

64

до 61

преди 12 години

Комунист в Бог не вярва, тъй, че колкото и да се заклева, няма как да му повярвам!

63

mik_80

преди 12 години

Ами така ще кажеш СерГеичо,сега умиираш от яд че Бойкки дет те види и не бие и сега търсиш компромати и лъжи само и само да има какво да говриш.Ами вие ве аланколоу кажи ти колко милиони раздадах те на вашите хора.*** ти ли ще говориш за България дето цял живот си бил в Русия и доиде да даваш акъл на хората що не сии остана в москва там да се плюнчиш ама там не можеш да се обадиш.Не се обаждаи поне да не ставаш за смях!!!!!!!!!!

62

Минарет Калян

преди 12 години

БСП може да се крадяли, но едно яйце не струваше 60 ст. и нямаше 150 неразкрити поръчкови убийства

61

катар от Катар

преди 12 години

Евтини яйца за Великден няма да има! Но ще ви донеса по един катар от Катар, обеща пожарникарят, любим вожд и учител на българския народ!

60

Какви проценти ?

преди 12 години

Цецо Сересето разполага със сто милиона лева за шпиониране на нацията. При 16 000 подслушвания за година, това прави 6250 лева за Сересе (донос). Голям бизнес! Кой ли печели от него? Какви проценти взема Цецо Апартаменто?

59

Анонимен

преди 12 години

Десните правителства навсякъде ги изритват от Европа! Последно в Словакия ги ритнаха:) Във Францияь Сракозито си отива! Меркел загуби местните вече! А управляващите социалисти в Норвегия бият всички *** десни! Ненапразно Норвегия е първа по жизнен стандарт последните години!

58

Анонимен

преди 12 години

Ами Боко си го призна ,че му е гол шкембака и ,че е некадъррен- вчера в сутрешния блокпо бтв.Аз след такова изказване освен оставка друго не очаквам.Иначе унгарския сценарии.

57

BSP

преди 12 години

СерГЕЙко, ти и твоята Моника сте до гуша затънали в далавери. Просто си тръгни с мир. Докато не е късно. Ще имаш работа в Софийския затвор предвиждам ти длъжността завеждащ отдел Обратна връзка или портиер на Задния вход, но не си за лидер на партия, не си за политик, още по-малко си за ПЕС. Хайде, *** си да не те изнесем лично, *** крадлив

56

пуканки

преди 12 години

Категорично няма такова нещо, да пукна, ако има, прекръсти се в студиото членът на БКП Борисов. Значи скоро пожарникарят ще се пукне, ще има пуканки! Тиквени!

55

Анонимен

преди 12 години

За съжаление е прав Станишев! Но пък с последния избор на ГЕРБ за Плугчиева, то циркът вече може да спре! Разбрахме, че ГЕРБ и БСП са от една кръвна група! като си спомним и кои отидоха в БОРКОР, то нищо вече не е изненада!

54

До Unufri

преди 12 години

Почакай да видиш какъв ще е резултата само след пет месеца, тогава ника ти ще е напълно заслужен!

53

uzunski

преди 12 години

Станишко , щом и ти си изумен , значи тези са по-големи факири от комунист-крадците ?!!!!!!

52

гьонсурат

преди 12 години

Тоя ли лалугер говори за бонуси?Я да отива да се целува с Доганя!