9

Анонимен

преди 12 години

До 9И няма да сбъркаш. Това е най-доброто в момента . И ще забравиш за разнасяне на разни лап-топи и таблети!Галакси Ноут чете прехвърля файлове директно от флаш драйв и можеш да го връзваш за който и да е комп без да инсталираш никакви софтове. А за Уай-Фай директ да не говорим. Уникална машина и уникален екран удобно в джоб.

8

:)

преди 12 години

Егати истерията... Това са просто телефони бе хора, мерите си ги все едно си мерите ***. Ползвам продуктите на apple за работа отпреди 2000-ната година - за работа са приятни. Но откъм телефон iPhon-a както и другите смартфони са една голяма простотия - нито батерията е батерия, нито телефона е телефон. За феновете на iPhone - кажете ми как си слагате mp3-ка за мелодия, на всички които нямаме ни е интересно :)))

7

Ужас

преди 12 години

Този на снимката дали не е луд на бургия?! Като го гледам няма връзка с реалността, сигурно поства през айфона докато *** в тоалетната, колко голямо *** е ***. Може и да си го снима даже и да го качва в сурат тефтеря...да му се кефят другите откачалки! Хора, стига с тази мания всяка година нови телефони и "социални" мрежи! Вижте се наживо с приятелите си, общувайте, изпийте по една бира и ще ви е добре!

6

Петърчо

преди 12 години

Iсиктир :)

5

Анонимен

преди 12 години

АйЗомбита

4

iKoko

преди 12 години

е те вчера пуснаха 4S... защо да изкарват толкова скоро 5?иначе чакам баш 5-цата... не харесвам "междинни" модели :)

3

BIX

преди 12 години

Боговете сигурно са полудели-не знам просто не знам защо толкова им се радват на тези телефончета като деца на близалка.снимката казва всичко :)

2

m3

преди 12 години

Ем цъкайте си на китайските пластмасови HTC-та... Аndroid е за аматьори :)

1

Анонимен

преди 12 години

Може може- кой айфон ще има 12 мегапикселовата камера на вече стар модел на нокиа?Хаах смешници.Дисплей та дисплей ок дисплей си имам пред компа вкъщи