16

СС

преди 12 години

Няма за какво да им викаме "Евала!" Чувала с парите ще стои в Брюксел. В него ще бъркат тези,които дадоха милиардите. А гърците лека-полека ще се учат от коя страна се държи лопатата.

15

?

преди 12 години

Има нещо гнило във фалита на Гърция.Интереси и други т.н.конспирации.Защо не фалира някоя бедна държава?Верно,че ги мързи,ама колко да ги мързи,все пак?

14

optimist

преди 12 години

Искам лятото да спя в 5* гръцки хотел на Бяло море срещу 20-30 евро на вечер и да си поркам ледена биричка, докато си пека за***** на плажа :)))

13

До пост № 4

преди 12 години

Не е вярно, че Гърция е фалирала още през 2010 г. Тогава, през месец октомври България беше вече в технически фалит, в каквото състояние е и сега. Не мисля, че Гърция е фалирала. Макар да не е европейски "отличник" като нас Гърция и гърците все още плащат на българи които да им вършат черната работа. Ето какво пишат в ЕвросЛидери по размер на минималната заплата в страните от ЕС са Люксембург 1801 евро, и Ирландия 1462 евро. В тройката на лидерите е и Холандия с 1447 евро.Това показват данните на европейската служба Евростат.Най-ниска е заплатата в България 138 евро. В Румъния минималната заплата е 162 евро, а в Литва 232 евро.В началото на 2011 година минималната заплата в САЩ е възлизала на 971 евро.По този показател Щатите леко изпреварват Гърция, която е с 887 евро.тат: "

12

опа опа

преди 12 години

УЗУ И СИРТАКИ ! а сметката-ще пратят на Германия

11

Георги

преди 12 години

К"во ми пука дали е фалирала или не . Гърците доказаха че са народ и могат да си отстояват правата, а не са като нас разединени и плюващи един срещу друг. Запазват си и доходите кажи речи , ще им опростят 50 и кусур милиарда , а ние като не сме фалирали та сме хвръкнали. Постигнаха си своето .....

10

Рим-Берлин-Брюксел

преди 12 години

Споразумението за отнемане на държавния суверинитет на Гърция не е никак изненадващо, като се има предвид, че в продължение на повече от 2000 години не е имало държава Гърция, гърците са били един от многото народи в Римската империя. След като пробно им разрешиха през 1830 г. да управляват държава, те оттогава фалираха официално 6 пъти.Кръгът на историята се завъртя и гърците се върнаха 2300 години назад - сега ги управляват Берлин и Брюксел, преди ги управляваше Рим.

9

менеменема

преди 12 години

е на х*я ми писна вече...

8

Берлин

преди 12 години

Дълговата криза принуди Гърция да приеме полуколониален контрол от Германия и еврозоната.Гърция на практика стана протекторат на Германия и така ще е още много години, тъй като минималния срок за излизане от дълговата криза е поне 30 г.

7

Ротшилд

преди 12 години

Ротшилд беше казал: "Дайте ми контрол над парите на дадена страна и хич не ми пука от техния парламент."Мечката му се сбъдна. Според споразумението финансите на Гърция ще се управляват отвън - МВФ, ЕБ, Германия, като те ще имат постоянно представителство в Гърция.Гърция се задължава да промени конституцията си така, че финансите им да се управляват от кредиторите и Брюксел, като първо се изплащат заемите, след това се дават пари за всичко останало - ако са останали някакви пари.

6

Жоро-бг

преди 12 години

Фалирай и закривай !!!!

5

Анонимен

преди 12 години

хахахахахах, да бе, събуди се бе заспа, поне тука сме добре.

4

Смятай

преди 12 години

Можело да фалира, Гърция фалира още 2010-та

3

Анонимен

преди 12 години

stiga s tez maloumni statii.nared e bg

2

GodOfWar

преди 12 години

Нека Ви, така Ви се пада, задето ядете и пиете на чужд гръб. (clap)

1

Анонимен

преди 12 години

Как на една крачка от фалита? Нали вече обявиха контролиран фалит! Това беше искането на Меркел и се прие.