158

до 186

преди 12 години

В България сме се справили и без това оръжие. :)))

157

Анонимен

преди 12 години

Накрая минал г-н Доган и ги "уважил" всички...

156

до 178

преди 12 години

Хайде ,още един изперка.Ваши пари,какви ваши пари,как ги спечелихте,лозята ли копахте.Парите отиват там,където и депутатите.Ако има избори,и не съберете същия процент,ще върнете ли разликата.Защото много хора си обърнаха гръб на атака

155

симеон

преди 12 години

''САЩ разработват оръжие, убиващо разума''- статия в actualno

154

Анонимен

преди 12 години

Сега излиза, че Волен остава без пари, а има да връща заеми.

153

Анонимен

преди 12 години

Просто е жалък.Реве като дете ,дето са му взели паричките.Всичко е за пари.

152

Анонимен

преди 12 години

Волене,Волене живота е виенско колело ти казах.Качихме те на него,издигна се на високо и си мислеше,че ще си вечно там.Колелото се върти,ето,че вече си долу,слизай и марш в Ямбол.Политиката не е за тебе

151

Гошо Тъпото

преди 12 години

Депутатският...цирк лесно ще се оправи,като гласуват няколко закона.Първият да бъде;който дупетат напусне парлм.група с която е влезнал-напуска и Парламента.Що не го приемат,не знам;сигурно чакат аз да стана...дупетат и предс.на НС.Субсидията естествено,не трябва да върви с депутата,тя не е персонална;другото са гербаджийски...измишльотини.Най-вреден за момента е Костоф,който за пореден път,постави главата на България на...дръвника,с прокарване на декларацията за Възрод.процес;уникален ***.

150

Анонимен

преди 12 години

Върнете парите на народа!!!

149

дО 165

преди 12 години

Кой не е лицемерил и обръщал спрямо посоката на вятъра? Я си поопресни знанията.А ядем турски картофи и гледаме турски сериали,защото си нямаме наши а тяхните са най евтини.Между другото внасяме много картофи от Германия ако това те прави щастлив.

148

PD

преди 12 години

Не народ а *** от която се разнася само воня. Вонят устите на журналистите по телевизийте, вони мастилото в статийте на пишещите, вонят и коментарите под тях. Почти никой не приема поведението на депутатите които прехвърлят субсидията от партията с която са избрани към друга, но понеже не харесват Волен то "така му се падало". Да ви напомня за нещо израза "Я че си запалим дома, да изгорее на Вуте плевнику" . Прав е Волен, за това, че мястото на нашите пари е там където сме гласували да са.

147

Анонимен

преди 12 години

И Болен, като всички останали, е там само заради парите.

146

emigrant

преди 12 години

Парите или живота , каза *** , ако не ми върнете парите ще стане кото миналия път !!!

145

Анонимен

преди 12 години

Абе ДПС-то няма ли да върне откраднатите от държавата пари вече?

144

Анонимен

преди 12 години

Герб строи магистрали и остави *** да си правят каквото си искат. От тях се очакваше да разрешат *** проблем. Заебаха здравеопазването. И наложиха непосилни данъци и такси, с които доунищожиха малкия и средния бизнес като продадоха България на големите задганични комапнии.БСП + ДПС унищожиха туризма чрез презастрояване. Унищожиха българското селско стопанство и подчиниха България на Турция най-вече икономически. Тук ядем турски продукти и гледаме турски сериали.

143

В-САЙДЕРА

преди 12 години

АУУ,ТУКА ХВЪРЧАТ ХРАЧКИ И СОПОЛИ.ВОЛЕН *** ВКАРА АТАКА У БАТАКА!ВОЛЕНЧЕ ОТИВАИ У ХОЛАНДИЯ НА ВИТРИНИТЕ,ТАМ ЩЕ ТЕ УВАЖАВАТ ЗА ПАРИЧКИ...*** КАСКИ ЩЕ ТЕ УВАЖАВАТ НАЙ-МНОГО..

142

Анонимен

преди 12 години

Ako gowori6 za Siderow, 6te ti kaja samo 4e etoj e ot DS, zaedno s kolegata mu Dogan. Kato e tolkowa twyrd w poziciite si, za6to se wyrti tu kym GERB, tu kym BSP, tu kym sinite?

141

Анонимен

преди 12 години

Този човек, на снимката, ме плаши, да не направи някаква глупост и заради пустите пари се нарани! Борисов, ако има законен начин, дай му пари....

140

за 165

преди 12 години

Голяма работа, че го подиграват. Той е достоен човек. Не е правил заменки като червените и не е корумпиран като Доги.

139

Анонимен

преди 12 години

С партийната субсидия Сидеров направи телевизия, а останалите партийни лидери си направиха къщи и вили по света и у нас.