20

атакист

преди 12 години

Атака, турците и БСП пак щели да гласуват заедно против законопроекта! Ега ти падението на Атака и смахнатия им полувожд. Разочароваха милиони българи.

19

До 2

преди 12 години

АМА,ТОЙ МОЖЕ ДА МИСЛИ!А *** ти не можеш да пишеш !Оправи си правописа,серсемино!

18

от ясно по-ясно

преди 12 години

Мотивите са ясни - бившата компартия и турците пак да се докопат до власта и да грабят.

17

мафия

преди 12 години

циркаджийски номера..хвърлят ни прах в очите,какво вето,след това пак ще го приемат....долу герб,бсп,сдс дсб,дпс,атака,ендсв,всички тия партии окрадоха България.

16

tatiana

преди 12 години

За родените след месец септември 2012 година увеличението на възрастта с 4 месеца ли ще бъде или с 8-тъй като те ще се пенсионират през 2013, когато възрастта за пенсиониране ще бъде увеличена с 8 месеца?

15

Партия НЕЗАВИСИМОСТ

преди 12 години

Ако го направи най- после ще направи нещо хубаво

14

Анонимен

преди 12 години

Да хвърля зарчета.

13

забрава

преди 12 години

никой не се интересува какво мисли да прави гоце, ако иска да ходи на лов, ако иска да си прави абв-ловна дружинка, ако иска да ходи при рогатия

12

Анонимен

преди 12 години

друго не съм и очаквал

11

фенн

преди 12 години

НЯМА ЛИ ДА СИ ОТИВАШ ВЕЧЕ БЕ *** СМЕШЕН !!!!!!

10

Хм

преди 12 години

оф Гоце - ставай и си заминавай... аман вече.. президентското вето е от най-безмислените неща... по-безмислено е дори от самата президентска институция в България...

9

Анонимен

преди 12 години

Гоце 22 дена до Уволнение....

8

Анонимен

преди 12 години

Потвърдено. комунягата си е ***.

7

do 3

преди 12 години

ei takiva kato teb mnoo me kefqt :) neshto ot sorta " bii ma obicham te" :p ti sigurno si mitnichar i shte stachkuvash da kachat na 98 godinite za pensiq :)

6

СФ

преди 12 години

Мисли той... Мисли... Ако наистина е имал нещо смислено против какво има да го мисли...

5

възмутен

преди 12 години

Не мога да разбера логиката на някои коментиращи, но това е начина да се противопоставим на безумните идеи на управляващите! Плевнелиев какъв президент ще е - един послушко, гласът на правителството, който ведно с Попова мазно молят КС да не разглеждат жалбата за касиране на президентския вот, защото забележете и това го казва и бившия правосъден министър, в едни демократични избори има нарушения и пропуски! Ето това ви е бъдещата президентска двойка, която няма да има смелост да критикува!

4

Внимание

преди 12 години

Плавното покачване на пенсионната възраст и на осигурителния стаж за всички категории труд в целия ЕС няма алтернатива и не търпи отлагане ! Това по никой начин, обаче, не означава, че БГ правителството може да преразпределя средства от инидивуалния пенсионно-осигурителен принос на хората към социални и инвалидни пенсии, както и да си позволява да замразява индексирането на пенсиите ! Не може за един и същ вид и количество труд по-старите пенсионери да получават по-малки пенсии от по-новите ! Това е неморално, демотивиращо и противоконституционно !

3

Анонимен

преди 12 години

Логичен ход на Гоце, след като му разбиха Големия шлем, но в същото време и безсмислен ход. Крайно време е да сдава властта и да се оттегля от политическата сцена. Достатъчно смешен е през последните повече от 10 години.

2

Анонимен

преди 12 години

...а *** той може ли да мисли?!?

1

Внимание

преди 12 години

Плавното покачване на пенсионната възраст и на осигурителния стаж за всички категории труд няма алтернатива и не търпи отлагане ! Това по никой начин, обаче, не означава, че правителството може да преразпределя средства от инидивуалния пенсионно-осигурителен принос на хората към социални и инвалидни пенсии, както и да си позволява да замразява индексирането на пенсиите ! Не може за един и същ вид и количество труд по-старите пенсионери да получават по-малки пенсии от по-новите ! Това е неморално, демотивиращо и противоконституционно !