15

Интергалаклтически

преди 12 години

Срещнал я е на разклона за Велико Търново.

14

Анонимен

преди 12 години

Тази няма един ден трудов Стаж , в съдебната система.. не се е явявала на дело даже.

13

Швейк

преди 12 години

е ся,... биография. мацата е готина... руса с черни вежди.

12

Капут

преди 12 години

Много лош избор, тази Диана Ковачева е само на 36 години, твърде кратък професионален път за да се пребориш успешно с корупцията в България. Боко назначава креатурите на БСП за министри защото няма свои собствени кадри.

11

Анонимен

преди 12 години

Много добър избор! Забележете и подхода - първо е събрал външни ЕС референции за нея ;) Правителството с най-добър състав и най-хитър подход в най-новата история на България. Не съм фен нито на ББ, нито на ГЕРБ. Фактите обаче са неоспорими.

10

Анонимен

преди 12 години

Ааааа то достатъчно 2 минути да потърсиш в нета и хоп ... свински черва, овързаните излазят...Аве как шеф на уж антикорупционна организация ще има вземане-даване с политическа партия ? Т.е. хем се бори с корупцията хем гербаджийка т.е. по принцип и на практика требе да бори своите съпартийци....И май нещо била 73 набор *** от джентълменство я праят по-млада....и е така една ...бе разгледайте снимките и ще се уверите по какъв начин върви напред !

9

ЗАПОЗНАТ

преди 12 години

ЛЕЛЕ ТАЗ ЛИ.ЛЕЛЕ АМА ТАЗИ Е ЗА ЗАТВОРА .МАЛИИИИИ.КАДЕ СМЕ НИЕ И КАКВО Е ТАЗИ ДУМА ПРАВОСЪДИЕ,ИМА ЛИ ТО ПОЧВА У НАС.

8

Анонимен

преди 12 години

От биографията и е ясно, че няма никакъв практически опит в съдебната система. Това може и да е за добро, но все пак да оглавяваш система, без да имаш един работен ден в нея говори или за прекалено самочувствие или за безхаберие. Явно така ще се продължава в този кабинет - по метода проба - грешка.

7

закоравял престъпник

преди 12 години

Ние, българските престъпници, като разбрахме, че Калинка, пардон, Диана Ковачева ще става правосъден министър, направо боядисахме гащите от страх!

6

ужас

преди 12 години

Колко трябва да си алчен за вкласт за да се съгласиш да влезеш в потъващия кораб на ГЕРБ?

5

мм

преди 12 години

ДОБЪР ИЗБОР

4

Анонимен

преди 12 години

След като тъя организация, на която бъдещия министър е била директор и то, тъя организация, уж бореща се срещу корупцията не е свършила абсолютно нищо (ако някой знае да ме опровергае) то е ясно колко е кадърен бъдещия ни министър. Но обаче магистратури и докторати фърчът рийш.... Всички сме свръхпрофесионалисти с по 5 висши и работа за 2 пари не можем да свършим. Обикновено като кучето на нивата....Прозрачно...колко да е прозрачно....николко

3

MURDOC

преди 12 години

Интересна биография има момичето... родена в София през 1975 г. Завършила е право в СУ. Работила е в Института по правни науки към БАН и в международния отдел на Министерството на правосъдието. От 2002 г. е изпълнителен директор на "Трансперънси интернешънъл България". На 27 години е станала изпълнителен директор, като преди това е работила в Института по правни науки към БАН и в международния отдел на Министерството на правосъдието????? Явно е суперталант - от студентската скамейка направо в БАН... Ех, какви борци срещу корупцията си имаме....

2

wiktor

преди 12 години

Смело напред към реформите в съдебната система, окупирана от Агент Гоце и слугите му!

1

бат бойко

преди 12 години

ей ало вие матрияла не разбрахте най после че като кажа нещо ТАКА ЩЪ БЪДЕ / това е / иначе ши дам оставката дето е в джоба ми от 2г /да ама не ши кротувате докато ви управлявам / бе овци/