60

До 56

преди 12 години

Те, престъпленията са толкова много, че ще ни трябват 10г. само за да разследваме управлчващите последните 10г.А и като Бойко и Цецо правят акции, точно вие, които много искате да се накажат виновниците ревете, че станало, жив, полицейска държава.После ВМР ви било виновно, че нямало доказателства.Общо взето, мрънкачи за всичко!

59

Анонимен

преди 12 години

Този сайт е толкова червен, че направо ми се гади от комунисти!!!

58

Браво !

преди 12 години

Добре, че поне от ЕК спират част от далаверите на БГ политиците. Иначе и до ден днешен щяха да правят заменки. А и сегашните, като са много честни, защо няма една развалена заменка и никой от виновните не е в затвора?????

57

До 49

преди 12 години

Първо в случая става въпрос за заменки на гори,не на терени и второ,"бартерите на Росенчо",както ги наричаш,са доказано изгодни за общината,докато заменките на горите по време на тройката крадци бяха изцяло неизгодни за държавата и много изгодни за червените олигарси.***,моли се да не ни осъдят,защото и ти ще плащаш краденото от любимата ти партия.Но как да влееш малко акъл на ***,като главата е бетонна.

56

.

преди 12 години

Добре бре,защитници на Боко.Нали точно затова го избрахме.На всички им беше ясно какви ги вършеха тройната.Та затова го избрахме Боко,да ги закопчи,да върне откраднатото.Е какво стана.Само мрънка ония колко са крали,а какво предприема по въпроса?Защо досега няма осъдени,защо няма запор на сметките им?Цялата власт е в него.Управлява сам.Кога ще направи нещо?Кога?2 години 1 осъден няма,ни мургина ,ни ***..Само с говорене нестава,искам действия.Искам осъдени!

55

прасчо

преди 12 години

А къде е нашето правосъдие? А защо не се е самосезирал главния прокурор /нарочно с малки букви/? Да си припомним братя Велчеви от кога датира тяхното забогатяване,братя Станишеви,Батко на братко и цяла дивизия политически мултимилионери.....Срам ме обхваща,какво сме им позволили да правят със земята и Народът на България !!!!

54

Анонимен

преди 12 години

Серго, къде си да ни обясниш пак, че ГЕРБ ни водил до катастрофа.Вие по този начин ли мислите да ни спасите от катастрофата?И за всички профани.Последиците от едно престъпно управление може да се усетят след години.Затова недейте да се учудвате, когато ББ или който и да е, обвинява комунистите.

53

Mary

преди 12 години

Като дойде четворната ще сте виновни вие!

52

До 49

преди 12 години

Чети малко статията, разсъждавай и след това пиши коментар.Ти парвиш ли разлика от заменка до заменка???

51

Анонимен

преди 12 години

"Найденов се оправдава, че те били по времето на Тройната коалиция".Ало редактора,защо "се оправдава",като е самата истина,или истината не ви отърва.

50

Анонимен

преди 12 години

И за това пак ли Бойко е виновен, просташко племе??!!Как искате Европа да ни уважава, като заради комунистите ни спряха европарите, сега ще плащаме милиарди, а българина както гледам след 2г. пак ще си ги избере.Ами, като сме просташка нация- заслужаваме си вкичко!

49

до факт

преди 12 години

Ми точно по времето на Борисов като кмет на София са бартерите с Росенчо.Аре бъдете малко обективни,дали са от Герб или БСП,май няма значение.Както и преди е имало заменки,така и днес продължават

48

Анонимен

преди 12 години

Повечето от пълните *** тук знаят само една песен : "Долу Бойко!"Ама да прочетат статията, да се замислят малко, да преценят...НЕ!

47

факт

преди 12 години

По времето на Борисов няма нито една замяна! Та за какво да се "оправдава" Найденов не ми е ясно. Баси червения сайт!

46

...

преди 12 години

Защо да се оправдава бе платени драскачи, та те си бяха по времето на тройната коалиция, това бяха едни от най-наглите им далавери, които не само унищожиха част от природата ни, но и ни ужилиха с милиарди!!

45

Анонимен

преди 12 години

Найденов когато и да го дават по тв-то все е с чаша вино в ръката и премлясквайки дегустира нещо. Е как милинкия да има хабер кво става с горите като той все се полюшква. Да си го вземат некоя ловна дружнка и да си го държат като трофей. "Лумпели"... както казва една известна лесбийка.

44

Ксеркс

преди 12 години

Пак ще плащаме милиарди глоби заради комунистите и турците, ей голяма ***!

43

до 40

преди 12 години

Сещам се. Напиши "Карадере " в Гугъл и ще ти лъсне брата на Станишев

42

Анонимен

преди 12 години

ГЕНЕРАЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА КК АЛБЕНА КРАСИМИР СТАНЕВ ,НАПРАВИ ЗАМЕНКИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ,ОНЯ ВЗЕ РЕЗЕРВАТ БАЛТАТА ЗА НЯКВИ СЕЛСКИ НИВИ,ВЗИ И АПЕТИТНИТЕ ЗЕМИ ВЪВ СЕЛО ОБРОЧИЩЕ

41

AHMET

преди 12 години

Незаконните замени на земи датират от 1997 г., а най-много са правени от 2007 до 2009 година. Става въпрос за много по-голяма площ от тази на горите (33 хил. декара) - 450 хил. декара,, в списъка на печелившите са редица известни бизнесмени , в списъка на печелившите са редица известни бизнесмени.