75

Анонимен

преди 12 години

до 67, ти си ***!!!

74

Анонимен

преди 12 години

68 ТЪРСИШ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ! АМА ТЕЛЕ ПОД ВОЛ НЯМА ДА НАМЕРИШ.

73

Анонимен

преди 12 години

Rztrel za takiva bolni mozazi

72

дон

преди 12 години

58.Ти *** ли си?Разбери го,като български граждани,имаме права и задължения!Задължение на нас ни е да бачкаме,да си плащаме осигуровките,данъците,ток,вода,телефон.На твойте братя роми,единственото им задължение е да консумират!Всичко им плащаме ни!Като си толкова дащен вземи си една *** с 10 чавета и си ги гледай бе.Както и ти,така и тия на твойто мнение!Големи "европейци"станахте,чак и ги защитавате!

71

56.55

преди 12 години

Със сигурност нямаш 18 години,ако е така е много жалко,означава че си глупав!!!Никой Ром не би се нарекъл''***"",.хахахахахахахахахавнимавай да не ти видят органите АЙ-ПИ адреса,.(дори да си прокси пак можеш да бъдеш разкрит) и да си глътнеш граматиката после!

70

ВВ

преди 12 години

ДО 67,НО АКО И *** БАчКАХА И ПЛАщАХА ДАНЪЦИ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ щЕшЕ ДА Е РАЗЛИчЕН.

69

Анонимен

преди 12 години

Аз съм 45 и 68 впрочем.

68

до 61

преди 12 години

Руснаците да си гледат Русията,че тук има още руски паметници за събаряне

67

Анонимен

преди 12 години

Единственото хубаво нещо от социалния шизофреничен експеримент да избереш МУТРА е именно това - хората макар и безчувствени, стигнаха до своя лимит на търпимост.Защото - ок Филип Димитров - ама айде да помислим ПРЕЗ ЦЯЛОТО това време къде беше сегашната мутра и немуподобните... Аман от шизофренична амнезия. Все някога трябва да се живее СЕГА, с контрол и отговорности СЕГА - миналото е грозно и трябва да се помни, но не е оправдание за СЕГА.

66

аххаха

преди 12 години

ДО 63 да обаче тяхните данъци са изнесени от България,разбираш ли????

65

ВВ

преди 12 години

КУчЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ *** СА СТРАХЛИВЦИ УБИВАТ И БИЯТ САМО БАБИ!

64

Анонимен

преди 12 години

54 И 55. НЯКОЛКО ДУШИ СА АРЕСТУВАНИ ВЧЕРА ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА ЕТНИЧЕСА ОМРАЗА В ИНТЕРНЕТА.

63

хахаха

преди 12 години

ДО ДОН,бъркаш момче,всички пари от данъци се завъртат на световната борса,..и след това се разпределят,сегашните пенсионери трябваше да получават пенсиите си от събираните им данъци през трудовият им живот,но тези пари отдавна ги няма и ето защо те получават пенсии от твоите данъци,а за теб няма да има просто,освен ако държавата не вземе заем който да се връща от децата ти!!!КАПИШ!!!!

62

ВВ

преди 12 години

58 ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ,чЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ СА БАчКАЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ,А ПОВЕчЕТО *** НЯМАТ ЕДИ РАБОТЕН ДЕН И ЖИВЕЯТ КАТО ***

61

ku4eto

преди 12 години

*** КОМЕНТАР 59 НАРУШАВА ПРАВИЛАТА НА САЙТА ЗАЩО НЕ Е ПРЕМАХНАТ

60

Анонимен

преди 12 години

Във вчерашния двубой от груповата фаза на Шампионската лига между отборите на Зенит и Порто, ултрасите на руския гранд издигнаха транспарант на който пишеше: "България за българите, а не за мръсотията!"Ултрасите на Зенит по всяка вероятност изразяват позиция около събитията, които тресат България в последните дни. OLE-BG

59

Анонимен

преди 12 години

45. АМА ОТКОГА Е ТАЯ ЛИПСА НА ПРАВОВА ДЪРЖАВА? ОТ ДНЕС ЛИ? СТАНА ИЗВЕСТНО,ЧЕ НАВРЕМЕТО ДОРИ ФИЛИП ДИМИТРОВ СЕ Е СРЕщАЛ С ЦАР КИРО. ПРЕМИЕРЪТ ОТ СЕДЕСЕ. ЗА "ПРИЯТЕЛСКА СРЕЩА" ГОВОРИМ. Я ДА ВИДИМ КОЙ Е ОТВОРИЛ ЧАДЪР ЗА"ЦАРЯ". А КОЛКО СТОТИН ИЛИ ХИЛЯДИ БЕГЕ МУТРИ ИМАХМЕ? ДЕТО ОТВЛИЧАХА БЪЛГАРСКИ УЧЕНИЧКИ И ГИ ПРОДАВАХА КАТО *** В ЧУЖБИНА. ХОРА ИЗЧЕЗВАХА ОТ НАШИТЕ РОДНИ МУТРИ. БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛИ ХОРА. МАЙ ТИ МАНИПУЛИРАШ И ТО ПО НАЙ-ТЪПИЯ НАЧИН. ДОНИ КАТО ПЕЕШЕ "НЕ НА СТРАХА" КОЛКО СКОЧИХА?

58

аз съм циганин

преди 12 години

бате аре да смачкаме некой българин за кеф

57

хахаха

преди 12 години

Абе Дон,дай да убием пенсионерите,*** долни ,а??2,5 милиона са а ги издържат 1 милион работещи,плащат им и ваучери за ток за вода,.а те същевременно отдават имоти под наем(не регистрирани естествено),.това ли е правилният начин,а??***!

56

Дон

преди 12 години

48.Ми аз какво съм написал бре?С МОИТЕ ДАНЪЦИ ПЛАЩАТ НА ***,НЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ!!!Нали се сещаш,че парите за *** също идват от нашите данъци.Я виж колко пари са наляти тая година за интеграция,социални и т.н!Точно тия пари ако бяха за пенсионерите,поне 350 лева щяха да са пенсиите!А ти като си толкова разбирач,кажи ми една мед.сестра,учила 6 години за висше образование и получава заплата между 450-600 лв,а ***,която ражда чавета кат *** получава същите пари.А кажи,правилно ли е?