240

АЙДЕЕЕ,

преди 12 години

....разплитат се нещатаааа!МенТа Стоянова ----шеф на данъчнотооооо,познатата ни ...Менда ?Закриляла Киритоооо!

239

Разумен

преди 12 години

Конкретния случай с *** от Катуница трябва да е само началото. Колко такива подобни безнаказани фигури има в хилядите градове и села в България? Нима това не е най-отвратителното в ежедневието на гражданите на България? Как така едни минават винаги метър, а други им плащат сметките, контрабандата, изборите, наркотиците, проститутките, пътищата и т.н. Защо не сме равни пред закона, както в Западна Европа и САЩ? Това право е грантирано от Конституцията, но не работи! ПРОТЕСТ ДО ДУПКА! СТИГА!

238

Разумен

преди 12 години

*** на Киро от Катуница и изобщо *** са проблем с много неизвестни и неясни страни. В случая обаче реакцията не е срещу *** изобщо, а срещу криминалното деяние, срещу уреждането под масата на очевадни обстоятелства, срещу опитите да се омаловажи злодеянието от тежко планирано и предумишлено убийство - на пътен инцидент, при едва ли не неумишлени действия от страна на извършителите! Има стотици хиляди такива случаи на пазаруване на правосъдие в последните 22 години. СТИГА!

237

еретик

преди 12 години

В началото Рашком беше толкова сигурен, че нищо няма да му се случи.По-късно, като се разчуха нещата си мислеше, че прекият убиец ще опере пешкира вместо него.Сега Рашков ще опере пешкира. Факт.Въпросът е - Вместо кого!!!???Ако успеем да отговорим - току ни взели в Шенген

236

Анонимен

преди 12 години

Трябва да има последствие за всички, които го покровителстват този *** вече 20 години. Както от сегашните управляващите, така и предишните (Сергейчо и Костов).

235

...234

преди 12 години

...Такива лица бяха създадени през 22г.ПРЕХОД ,АЙДЕ У ЛЕВО !Децата на ---великият преход

234

Разумен

преди 12 години

Хора,Протестите в цялата страна са с огромен заряд и цялата енергия на хората е насочена срещу безнаказаните богаташи изобщо! ***, българи, турци и т.н. идва време, когато с деситилетия унижаваните и ограбвани хора ще кажат "СТОП! НИКОГА ВЕЧЕ!". Същото беше и през 1989-1991, българите излизаха на улицата срещу простотията, унижението и бездействащите държавни ръководители тогава. Нека не се заблуждаваме, *** на Киро от Катуница бяха повод, а причината е криминалния преход, мутризацията

233

Валя

преди 12 години

Всички факти говорят за това, че в България има създадени прекрасни условия за размножаване на ***.Те мрънкат и се оплакват неспирно, но явно им е добре - храним ги, крадат ни, лекуваме ги и т.н.В един самолет на връщане от Германия една *** се оплакваше какво и се е случило в Германия, как властите са я принуждавали да спазва ред и възкликна доволно: Най-ми е хубаво в България, че там мога да правя каквото си искам!

232

Мони

преди 12 години

Имало едно време един Цар, един Главен секретар и едно семейство. Семейството се казвало Зрънкови.Днес имаме бивш Главен секретар, един друг Цар и ... ще видим дали този филм не е кавър на онзи.

231

нали !

преди 12 години

И, благодарение на коя институция ....не е драснал ---декларации?Кирето май не е виновен за това ,а институциите ,а там нали работят българи --продажници !Да се вкарат в затвора виновните !

230

до 234

преди 12 години

Ходи се лекувай, бе пич

229

Анонимен

преди 12 години

Абе, направете един сайт, тези комунисти са затрили групите във фейса

228

МВР

преди 12 години

АНАЛИЗ НА УЧАСТНИЦИТЕ В МАСОВИТЕ БЕЗРЕДИЦИ 27.09.2011 Г. :СРЕДЕН БРОЙ НА УЧАСТНИЦИТЕ В ПРОТЕСТИТЕ ДНЕС - 3 256 БРОЯ СРЕДНА ВЪЗРАСТ НА УЧАСТНИЦИТЕ В ПРОТЕСТИТЕ ДНЕС - 15,73 ГОДИНИСРЕДЕН ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ НА УЧАСТНИЦИТЕ В ПРОТЕСТИТЕ ДНЕС - ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕСРЕДЕН ПРОЦЕНТ НА КРИМИНАЛНО-ПРОЯВЕНИ ЛИЦА ,УЧАСТНИЦИ В ПРОТЕСТИТЕ ДНЕС - 57%СРЕДЕН ПРОЦЕНТ НА НАРКОЗАВИСИМИТЕ ЛИЦА , УЧАСТНИЦИ В ПРОТЕСТИТЕ ДНЕС - 73%СРЕДЕН ПРОЦЕНТ НА ЛИЦАТА В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ , УЧАСТНИЦИ В ПРОТЕСТИТЕ ДНЕС - 62%СРЕДНО ВРЕМЕТРАЕНЕ НА УЧАСТИЕ НА УЧАСТНИК В ПРОТЕСТ ДНЕС - 27,3 МИНУТИСРЕДЕН БРОЙ НА ИЗДИГНАТИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ИЗХОД ОТ ПОЛОЖЕНИЕТО - 0СРЕДЕН БРОЙ НА УНИЩОЖЕНИТЕ МПС ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДНЕС - 127СРЕДЕН БРОЙ НА УНИЩОЖЕНИТЕ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДНЕС - 15СРЕДЕН БРОЙ НАРАНЕНИ НЕВИННИ ГРАЖДАНИ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДНЕС - 93ОБЩИ ЩЕТИ НАНЕСЕНИ НА ДЪРЖАВНО И ЧАСТНО ИМУЩЕСТВО ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДНЕС - 14,987 МИЛИОНА ЛЕВА

227

timi

преди 12 години

za jalost povedeneieto na dujavata e pod vsqkakva kritika upravlqvastite v gerb se durjat 4e vse edno ne se slu4ilo nisto golqm cirk v parlamenta nemoje da ne doide ministur precedatelq i vutre6niq ministur da dokladvat da ne govorime 4e v momenta ministura na mvr e v naru6enie na zakona na republika bulgariq zastoto se okaza 4e spored re6enie na konstitocioniq sud ministri nqmat5 pravo da izlizat v otpuska za da budat 6efove na predizborni stabove no za gerb tova ne problem

226

анонимен

преди 12 години

Колкото и да си говорим тук, нищо не зависи от нас!Крайно време е институциите да започнат да работят и де се сложи ред в държавата!Иначе, децата ни, няма да ни простят!Както виждаме, именно те излязоха на улицата да протестират.Ние мълчахме 22 години и търпяхме всички несправедливости.Но те не искат да живеят по този начин!

225

Анонимен

преди 12 години

Когато управляваха БЪЛГАРСКИТЕ ДЕМОКРАТИ у нас 1997-2001 г нямаше подобни проблеми,*** си работеха спокойно и нямаше етническа вражда!Заплатите скачаха с 10% два пъти в годината,имаше 13-та и частична 14-та заплата!И да ме заринете с минуси,това е ИСТИНАТА!ЗНАЧИ,ОКАЗВА СЕ,ЧЕ КОГАТО *** И МУТРИТЕ СВАЛИХА ДЕМОКРАТИТЕ ОТ ВЛАСТ,КИРО Е СПРЯЛ ДА ПОДАВА ДАНЪЧНИ ДЕКЛАРАЦИИ,А ПРЕДИ ТОВА Е БИЛ КОРЕКТЕН ДАНЪКОПЛАТЕЦ!

224

The Night of Miracle

преди 12 години

България е република ! Всички царе на гилотината !

223

Анонимен

преди 12 години

HA-HA-HA MAFIATA PRODADE DARZAVATA SEGA ZAR KIRO VINOVEN. TOI E DREBNA RIBA.VLASTA I PRESTAPNIZITE SA ZAENO

222

Анонимен

преди 12 години

2211 ти си долен лъжец, комунист

221

Анонимен

преди 12 години

Гъзъ ша издържи бате... сърсето няма да издържи, сърсето