69

до 64

преди 12 години

Простакес, пожелавам лека нощ и знойна среща с тоалетната чиния. "Олабвай жилата" на воля, че иначе е страшно както гледам. ПаЙжините ги махни ти от г'за си, че гледам натам си се ориентирал и е нужно и там да се работи по теб.

68

до 65

преди 12 години

Ами че те семейните отношения не винаги са били такива и не навсякъде са такива!И не винаги ще бъдат такива!Всичко тече , всичко се променя!

67

от 41 до 52

преди 12 години

Искам да ви кажа само, че мои познати, които дълги години бяха в Канада казаха, че там им казали, че българите се познавали по това, че се подигравали с жените си. Казвали им - Нашите жени са по-грозни, необразовани, по-мързеливи, но ние си ги уважаваме. А какво повече искате вие от вашите, не можем да разберем.Това просто не се нуждае от коментар, затова не се чудете когато жените се женят за чужденци, имат по-добро отношение като към партньр, това е думата.

66

от 61

преди 12 години

На жените не им харесва пост 61 нали!Естествено е защото интелекта е определен за нас мъжете!И красотата също впрочем!Махнете козметиката, пластичната хирургия, модните дизайнери и т.н. и ще видим какво?Ами разликата ще е точно толкова колкото е между:лъва и лъвицатапетела и кокошкатажребеца и кобилатаи т.н.Как мислите?

65

до Геодакян

преди 12 години

Батко, има лек за теб.Зимат по 40-50 лева на сеанс и хич не са ревниви.Ако имаш мощ (финансова и не само ;) ) може да се пробваш и със 10 000 жени- шси направиш някъф *** харем и ще се плякате на воля. Но да сравняваш това със семейни отношения е като да викаш на *** шоколад.. Донякъде си приличат ама само донякъде ;)

64

ДО 60

преди 12 години

ХА ХА МЕН НЕ МЕ МИСЛИ ПРОСТАКЕСЕ,ЕМИ СЕ ВИЖ ТИ,НА МЕН ДОРИ И НИКОЯ ДА НЕ МИ ВЪРЖЕ,В ТАЯ БГ КУ..ВИ БОЛ,ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ПАРИ ЗА ТОВА И ПАК ЩЕ ОТЛАБЯ ЖИЛАТА :) ЕМИ СЕ ВИЖ ТИ,ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ТЕ НА..БЕ И СИ ХВАНАЛА ПАЙЖИНИ НА ВУЛВАТА,ДА НЕ ГОВОРИМ И ЧЕ СИ ОЗЛОБЕНА ОТ ЛИПСА НА СЕКС :)

63

Геодакян

преди 12 години

Някой чел ли е нещо от Геодакян?Прочетете и тогава дискутирайте!

62

do 59

преди 12 години

Не бе просто изказването ми напомни за това.Нищо лично нека се посмеем за лека нощ.В живота има какво ли не включая и доста комични моменти. Хайде със здраве и не се сърди:) ---<--<{@

61

Геодакян

преди 12 години

Пример:Стадо от 50 бика и 50 крави!Ако умрат 49 крави и остане само 1 крава и 50 бика стадото загива, защото тази 1 крава не може да осигури възпроизводство на стадото!Ако умрат 49 бика и остане само 1 и 50 крави, няма проблем , защото този 1 бик може да бъде баща на телетата на всицчките 50 крави!Това е елементарната разлика между мъжкия и женския пол и би било антиприродно мъжа да не се стреми към мнотоженство!Всъщност семейството по двойки е измислица на жените и е антиприродно!!

60

до 54

преди 12 години

"оДрязваш" викаш :DDDD , ясно ясно. "мераци, ганьовки, комплексарки, бедна фантазия, безнадежден случай " - човек говори според себе си. Това си ти, което си написла за жените.... Ясна е картинката не само за възпитанието и социалното ти положение, както и външния ти вид, както и образованието, както и уравновесеността ти, но може и още нещо да лъсне.. Откажи се от идеята за жени за известно време, защото виждам че перманентните им откази са те озлобили до крайност.

59

от 41 до 52

преди 12 години

Нищо общо между коментарите. демонстрирайте си чувството за хумор в тема за ***. Мисля, че начинът ми на изразяване доказва принадлежност.И не говорете на "ти", аз писах общо, а вие се обръщате персонално към мен.

58

ДО 55

преди 12 години

ИМАШ ГРЕШКА....АКО ЕДНА ЖЕНА СИ ЗАСЛУЖАВА,АКО Е СВЯСТНА...ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАПРАВИ ЗА НЕЯ,,,НЕ АПАРТАМЕНТ,ДВОРЕЦ ЩЕ Й СЕ КУПИ...АМА НЯМА ТАКИВА ТУКА,ИМАШЕ ГИ ЕДНО ВРЕМЕИСТИНСКИ ЖЕНИ В БГ НЯМА ВЕ4Е

57

Геодакян

преди 12 години

Мъете имат много поширок генетичен фронт към поколенията /един мъж може да има хиляди зеца, рекорда е на марокански емир с над 1000 деца от харема си/!Това не е някакъв особен плюс, а е биологична роля, която се заплаща от мъжкия пол с цената на потрудно оцеляване, заради високата степен на риск от различни заболявания и смърт при промени в околната среда! Всъщност така се подобрява качеството на поколението!Затова е нормално и необходимо мъжът да има много жени!Така е и в природата!

56

EL GRINGO

преди 12 години

Amigo taka e navsqkade , no davam za primer latinosite zashtoto spored men sa naravno sas bulgarkite po krasota da ne kazvam i po sexy, ta prikazkata mi e che sled kato si krasiva ne e zadaljitelno da si gadje sas futbolist ili mutra ili ''biznesmen'' tezi tipove ne mogat da im dostavqt emocia i za razlika ot nashenkite latinoto sa go razbrali otdavnaprende ?? :))

55

Анонимен

преди 12 години

Най-лесното оправдание за бг мъжа е,че всички жени са *** и е невъзможно да попаднеш на свестна жена.Чувал съм го 100 пъти.Голем страх да не ги използват ,да не ги командат,да не им похарчат парите,да не се вържат с тях цял живот.

54

ДО 51

преди 12 години

АКО ЗНАЕ6 КОЛКО ПЪТИ СЪМ ОДРЯЗВАЛ МЕРАЦИТЕ НА ТАКИВА КОМПЛЕКСАРКИ КАТО ТЕБЕ БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА :)АМА БРАВО 4Е СЕ САМОНАВИВАШ И СИ ВЯРВАШ-ТОВА МИ ДОКАЗВА САМО КОЛКО БЕЗНАДЕЖДЕН СЛУЧАЙ СТЕ ВИЕ ГАНЬОВКИТЕ :)

53

Геодакян

преди 12 години

В Гугъл напиши Геодакян и чети истината по темата!

52

do 41

преди 12 години

И ти почна като една *** по телевизията: "Не стига че ВИ живеем в страната, и деца ВИ раждам и храната ВИ ядем и по гадните рейсове ВИ се возим ами и ша *** карате да си плащам сметките и да ВИ хода на работа!Абе ейй тва тука да не ви е бащиния бе?!" смех смех смех

51

жена до 46

преди 12 години

:D , сега вече се изясни че не разбираш и от жени, вероятно по същата причина която споменах преди...Мъжът може и да подхожда към момичето, което харесва..но винаги жената решава, дали да върже на мъжа, а той може и челна стойка да прави и лицеви тикове да хване, за да я спечели, но жената гледа и решава. Ако не те кефи, режи си оная работа, сменяй си пола и успех с мъжете.

50

ДО 49

преди 12 години

БОЛИ ЛИ ТЕ??? ЕМИ ТАКА Е..