164

Боби

преди 12 години

... и не само с полицията е така.

163

бат Жоро

преди 12 години

Честно да ви кажа много сериозно се замислям дали и аз да не се пробвам за полицай.На 27г.съм и имам още 2 год.да вляза в системата.Сега работя в банка,където ни засипват от справки и от упреци защо не сме отпуснали еди колко си кредита.Като намерим клиенти от централата им отказват,че били несигурни и куп др простотии и ядове за 700 лв заплата.А така,като полицай-1000лв не ми мърдат,по цял ден в патрулката шетам из града да плакна око и това е.на 45 год пенсионер с 20 бона и 500 лв пенсия-супер

162

Анонимен

преди 12 години

Милиционерите са най-големите пу... в българското общество!

161

Митко

преди 12 години

Днес.бг , защо е толкова трудно да пишете на литературен български език и да не използувате жаргон? Ако бяхте писали"Полицаите в ЕС.......", нямаше да ви се чете статията ли?

160

An40

преди 12 години

Явно и ти си от милиционерския бранш, щом само можеш да псуваш и още не си игнориран от ***. Нали знаете, че милиционера извън системата нищо друго не умее-затова да си траеш. И се научи да пишеш правилно на български език.

159

Анонимен

преди 12 години

то да бяха само ченгетата ...

158

xXx

преди 12 години

Poneje nqkoi ot vas samo pari sa im pred o4ite i ne se zamislqt za drugo, shte napisha slednoto: daite si smetka, 4e v 4ujbina 1/3 ot zaplatata otiva za naema na jilishteto! Taka 4e ot 1500 evro, 500 iz4ezvat direktno! Otdelno zastrahovki za koli (godihno ot 800 evro nagore). I t.n....Taka 4e ne si mislete 4e v 4ujbina e rai!

157

Анонимен

преди 12 години

Защо сравняват само тези на полицайте???В държавата всички, като полицай ли работят?, така излиза,че ще вдигнат на огромното клличество полицай, а на обикновенният "работник" майната му.

156

Зоро

преди 12 години

В ЕС полицайте са малко, защото има съдебна система... тукслужат само за вардяни.

155

до an4o

преди 12 години

AN4O DA MI LAPA KURAN4O :))

154

An40

преди 12 години

За това, което вършат-и това им е много.

153

Анонимен

преди 12 години

Помогнете на местните шерифи....да ви ограбят съвместно с местните бандити:)

152

ДО МЕРИ

преди 12 години

АБЕ ЕЙ КАТО СИ ТОЛКОВА НЕЗАПОЗНАТА С НЕЩО ЗАЩО СЕ ПРАВИШ НА СПЕЦИАЛИСТ???СТАВАШ СМЕШНА ПРОСТО

151

Dako

преди 12 години

до 155/Като ти чета простотиите и псувните и още не си игнориран от *** досега, явно е че си милиционер и знаеш че нищо не става от теб, ако си извън системата. На псувни и простащини сте велики.

150

Мери

преди 12 години

Искам да се чукам с тоз 143.

149

Анонимен

преди 12 години

В цялата страна се организират акции за събиране на помощи за блюстителите на корупцията и престъпността!:)

148

Мери

преди 12 години

Европейските ченгета, отнесени към глава от населението , са 2-3 пъти по-малко на брой от нашите полицаи. Не може да се говори за съпоставяне на заплатите, при положение че ние храним толкова много униформени. Същото се отнася и за магистратите, отнесени към глава от населението ние сме на едно от първите места в Европа и на първо място в ЕС по брой прокурори и съдии на 100 хил.човека около 3 пъти повече от тези в Белгия и Англия. Мисля, че мин.Цветанов вместо да се чуди как да натопи кандидата за президент Плевнелиев, е по-добре да намали състава на двете по численост полицейски армии от 56 хил.човека на около 30 хил., на оставащите да им вдигне двойно заплатите и да разчита на тях, а не на разпасаната си армия от полицаи с малка заплата и съответно нищо или почти нищо неправещи в по-голяма част от работното си време. Хем ще успее да осигури по-сносни работни условия на оставащите на работа. Сега е направо за срам да се види как работят неговите подчинени и в същото време как неговите офицери от средния и висшия ешелон се държат като феодали. Да говорим ли за висши полицаи с червено минало, които отдавна трябваше да са в пенсия, а сега все още се водят на работа!

147

Rado

преди 12 години

Вярно е, че трудът им е доста тежък и изисква огромно напрежение-но това не е при всички техни структури, и в никакъв случай заплатата им не е била 250 евро. Трудът на катаджията е едно-на тези, които пряко са ангажирани с престъпността е дрлуго. Затова другарите комунисти отдавна трябваше да премахнат тази уравниловка ида променят закона си-но от комунист и милиционер просто трудно се става икономист.

146

ясно

преди 12 години

В този сайт явно няма *** или 143 му е роднина.Нямам друго обяснение.

145

Анонимен

преди 12 години

151 - То сигурно това е админа бе човек:)