940

meraklija

преди 12 години

sabiram podpisi za sabrani 500 davali 4000 leva.shte ubija vseki koito otkaje da mi se podpishe.maitap be varvari

939

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ няма как да загубят изборите. Защо ли изобщо ще има избори, направо ген. Бойко Борисов да даде ключа от Дондуков 2 на Плевненлиев. Така де, само харчене на излишни пари време, а можеше ГЕРБ да си получат президенството на 20 октомври и без избори. Всичко е ГЕРБ в България и който не е съгласен, по-добре да емигрира и да не се мярка пред Бойко Борисов.

938

анонимен

преди 12 години

Балкана/Стара планина/ ражда хора, полето тикви. Но чувам, че се раждали и в планини, май Банкя е в планина, но тя пък една тиква!

937

Анонимен

преди 12 години

Кутев,кажи им,че напразно се хабят да пишат.Герб печели изборите!Независимо от форумната активност.Просто ние си имаме и личен живот.Аз например отивам да обърна внимание на жената.

936

kartel

преди 12 години

ako ne mi rakopljaskate predi da sam kazal neshto,vnimavaite

935

пак ги изберете

преди 12 години

ДА ПРЕОДОЛЕЕМ КРИЗАТА С ОБЩИ УСИЛИЯ АНТИКРИЗИСНА ПРОГРАМА НА ПП ГЕРБ 10 май 2009 г. 1. Редовен обществен диалог по отношение на кризата - Такъв диалог спредна, че и бабите по седянките се чудят какво става!!!! 2. Незабавна актуализация на държавния бюджет - Дянкоффф така го актуализира, че в МВР-то и администрацията ЩРАКАТ С ПРЪСТИ а някои се чудят къде да го сипят!!! 3. Еврофондовете сигурен ресурс за преодоляване на кризата - колко усвоихте бе джанъм - 10 %? 4. Селското стопанство да възродим традициите, да създадем работни места - ВЪЗРОДИХТЕ ГО БРАВОС!!! ВСЯКА КРАВА МЛЯКО ДАВА!!! 5. Данъчни стимули да оставим парите при хората и бизнеса. - Е ТУК ВЕЧЕ МИ ИДЕ ДА ТЕ ТЕГЛЯ ЕДНА КРЪШНА БАЛКАНСКА, ТАКА ЩОТО ДА ТЕ БОЛИ НАСРАНИЯ Г.З!!! Ще цитирам подробно: 5.1... Облекчаване на данъчните и осигурителни режими с цел увеличаване на разполагаемите доходи и стимулиране на икономическата активност на граждани и бизнес. - ДВОЙКА СЕДНИ СИ!!! 5.2. Засилване на контрола по събираемостта на публичните приходи и борба с измамите за източване на данъци. Изработване, въвеждане и прилагане на програма за превенция на финансовите и данъчните престъпления. Незабавно търсене на отговорност и предоставяне на прокуратурата на всички доказани нарушители. - ЕДИНИЦА ЗА ПРЕПИСВАНЕ ОТ ДРУГАРЧЕТО КОВАЧКИ КАК СЕ КРАДАТ 16 млн. и се получава УСЛОВНА ПРИСЪДА. СЕДНИ СИ!!! 5.3. Намаляване на осигурителната тежест с до 5%, с цел оставяне на повече разполагаеми средства у бизнеса и работниците. Ефектът от тази мярка е незабавен и стимулира запазването и създаването на работни места. - Предлагам Бойкуку да бъде предложен за НОБЕЛОВА НАГРАДА ПО МАТЕМАТИКА. Намали с 2 %, увеличи с 1.8 %, а пенсионната систама е на кантар!!! 5.4. Целта на тези данъчни облекчения е да дадем възможност на бизнесите да поемат глътка въздух във времето на затруднено финансиране, да запазят и разкрият нови работни места като ефектът от мерките може да се почувства веднага. - БЛАГОДАРЯ ТИ БОЙКУ! ОТ ТОЛКОВА ГЛЪТКИ ЧИСТ ВЪЗДУХ МИ СЕ ЗАВИ СВЯТ!!!!!!! БЛАГОДАРЯ!!! 6. Подобряване на бизнес средата - СЕДНИ СИ ДВОЙКА!!! 7. Насърчаване на инвестициите - На чии инвестиции на Валю Златевия ли? Или на Цветелинка? 8. Образование, квалификация и социални мерки - СЕДНИ СИ ДВОЙКА!!! 9. . Инфраструктурна политика - А ТЪЛПАТА СТОИ СТРОЕНА КРАЙ МАНТИНЕЛАТА И ВИКА БОЙКО, БОЙКО, БОЙКО, а той реже ли реже поредната лента. Браво 1 от 10 НЕ Е ЗЛЕ!!! 10. България не е сама - ТО МАЙ И ТИ НЕ СИ САМ, НО ТОВА Е ДРУГА ТЕМА!!! С няколко думи 1 спазено обещание от 10!!! ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО!!! ФЕНОМЕНАЛНО!!! КОНГРАДЖУЛЕЙШЪНС!!!!!! КОНГРАДЖУЛЕЙШЪНС!!!!!! КОНГРАДЖУЛЕЙШЪНС!!!!!! КОНГРАДЖУЛЕЙШЪНС!!!!!! КОНГРАДЖУЛЕЙШЪНС!!!!!! КОНГРАДЖУЛЕЙШЪНС!!!!!! КОНГРАДЖУЛЕЙШЪНС!!!!!!

934

как стигнахме до тук

преди 12 години

Ама че двойка и кажете що за призидент ще е тая шишомига, а тая Попова си е една дърта лъжкиня и е толкова хитра че тешкони. Българи, внимавайте за кого гласувате, после да не се оплаквате.

933

мен

преди 12 години

а що стана с *** Табак?

932

76

преди 12 години

ПРОВАЛ НА БОКО.ИСКАШЕ С ФАЛЦЕТ ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ НЕКАДЪРНАТА МИНИСТЪРКА ПОПОВА.УБЕДЕН Е ЧЕ НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ .НО ПОЛУЧИ САМО МОЛБА ЗА ОТПУСК

931

DO 942

преди 12 години

TI KOI ISKA6 DA STANE PREZIDENT BE 942.............NIAKOI HAIDUT OT POTEKLOTO NA TODOR ZIVKOV DETO NIAMA 1 STOTINKA LI........DA NA KRADE PO KOMUNISTI4ESKI........

930

IrD

преди 12 години

Внимание ! Няма да стане това което говори Рапона, а това което мисли.Лощото е - група Американски учени са доказали, че Рапона не мисли.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.

929

пич

преди 12 години

Големи са смешници и двамата...Пожелавам им да са първи, ама отзад-напред...

928

Анонимен

преди 12 години

Интересна нация сме!Вместо в затвора да бъдат мутрите,българите ги избират в управлението на родината си и им се радва!?А сега де....

927

Анонимен

преди 12 години

В хотела на Бойко в Разлог имало работа и заплатите не закаснявали като в други райони на държавата , там парите от еврофондовете се усвоявали навреме !!!

926

Анонимен

преди 12 години

лидерството на баш-шебек с космато туловище и бичи врат си е просто стадна йерархия.

925

Анонимен

преди 12 години

МУТРИТЕ И ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ,ЗАЩОТО МИЛИОНИТЕ И ВЛАСТТ СА В ТЯХ !

924

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ не правят нищо, освен да крадат от държавния бюджет за наука, здраве, образование, пенсии и заплати и да наливат милиарди в строителните фирми близки до Плевнелиев, Борисов и другите олигарси на ГЕРБ.

923

ДС

преди 12 години

Защо ГЕРБ(ДС)БКП , БСП(ДС)БКП и ДПС(ДС)БКП не излезнат с един ОБЩ кандидат? Нали са си от едно и също червено котило?!К'во се правят на демократи?

922

75

преди 12 години

УМНИЦА Е ПОПОВА,НЯМА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА .ПАЗИ СИ МЯСТОТО ,ЗНАЕ ЧЕ НИКОГА НЯМАДА СПЕЧЕЛЯТ.ВЪПРОСА Е ДАЛИ ЩЕ СТИГНАТ ДО БАЛОТАЖ....

921

АКО...

преди 12 години

...Лиляна Павлова вземе, че стане Министър на Регионалното развитие...жална ни майка...