56

демократ

преди 13 години

Политически зомбита, възкръснали, за да отвратят повторно хората от гласуване. Драйфа ми се.

55

ДО 55

преди 13 години

Много ме съмнява да си бил член и симпатизант на СДС след като сега прегръщаш ченгеджииската партия- пък ако си бил си ми ясен с каква цел си бил

54

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

KOSTOV E OTDAVNA PRI KOMUNISTITE KOITO GO SAZDADOHA.NEZNAM ZA KAKVO E SDS SAMO DA DELI GLASOVETE S BSP.

53

СДС Е ФОРМАЦИЯ ...

преди 13 години

....ОБРАЗУВАНА СЪСТАВЕНА, ФИНАНСИРАНА И ПРОТЕЖИРАНА ОТ БКП/БСП!КОСТОВ Е "НАЗНАЧЕНИЯ АНТИКОМУНИСТ"....ОТ МОСКВА И КГБ!!!!!МАРТИНЧО Е СЪЩОТО НЕДОНОСЧЕ.....!СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ НЯКОГА СЪМ ИМ БИЛ ЧЛЕН И СИМПАТИЗАНТ!ЧОВЕК , Е "ГРЕШЕН" ПО РАЖДЕНИЕ.....НО, "ЗАБЛУДЕН" ---ДО ВРЕМЕ!НИКОГА ПОВЕЧЕ -----СДС И ДСБ!!!!САМО ГЕРБ!

52

nemam nervi

преди 13 години

Лешоядите се завърнаха да изкълват малкото останало свястно в дясното пространство

51

Анонимен

преди 13 години

Къде ги намерихте пак тия ***, долни предатели и червени ***. Съсипахте всичко за което се борихме и страдахме в очакване толкова години. Помните ли синьото море на Орлов мост? Превърнахте го в кална локва с комуняшка тор в нея! Как пък не се намери поне един свестен, който да не се продаде. Кръв ще ми капе от сърцето и дядовците ми може и да се обърнат в гроба ,но няма да гласувам за тия отпадъци и за кандидата ви с тая абсолютно мошеническа мутра!

50

do 49 "те"

преди 13 години

Те, сините, ако наистина бяха жадни за власт, щяха да направят коалиция с царя през 2001-ва, нали? Само че май ТЕ ЕДИНСТВЕНИ не са жадни за власт. Разбира се изключвам компрометираните Бакърджиев, Софиянски, Бонев и т.н. Но всяко стадо си има ***. Лошото е, че СДС си връща пак мършите в отбора. Защо? Заради проклетия Доган ли? Ами да си останат с него. Тъкмо се бях навил да гласувам за тоя Христов. Някой по-долу се пошегува, но... здравей Светльо Витков!!!

49

Иво

преди 13 години

И сините а скоро и червените там където им е мястото - в лошата история на България. Колкото по-скоро, толкова по-добре!

48

ПАПАТА

преди 13 години

Сините са по големи *** от дпс!!! Пред господ грях ще имам ,че им повярвах!!!

47

те

преди 13 години

Синьото в България-ИН МЕМОРИЪМ............Толкова са жадни за власт-че от лакомия се *** и разцепиха.....

46

ТТ

преди 13 години

Кой им вярва още на тия национални предатели бе

45

Бухал Славеев

преди 13 години

Споразумения с бити карти, като Софиянски, Бакърджиев, Праматарски, Дилов, Бонев, Цонев и други не трябваше да се подписва, а да се искаше само декларации от тях да подкрепят посочената от Синята коалиция двойка!!! Това допълнително съглашение, без ДСБ, е грешка. То няма да помогне, а ще разочарова част от избиратели, като ги накара да си останат в къщ Особено, ако се посочи някой смешен човек за вицепрезидент! На къде тръгнахме и до къде ще е докараме! На мене ми падна хубавото настроение!

44

КНК

преди 13 години

Доказаните предатели и ченгета,изхвърлени от старото СДС,се събират с неразкритите ченгета и предатели от новото СДС.Изпълняват заръките на водещите ги офицери: да се разбива ежедневно дясното пространство и да се намали въжможността от заплаха за тайната власт на "червените".

43

до 42

преди 13 години

що се не пъхнеш откъдето се пръкна, миризливко- gasolini!?

42

Анонимен

преди 13 години

"Вехти сини зад Румен Христов. А къде е Костов?" ОЧЕВИДНО НЕ Е ПРИ ВЕХТИТЕ!!!!!

41

до 42/GASOLINI/

преди 13 години

А така. Изгонете го и викнете Бакърджиев си Софиянски!!!

40

GASOLINI

преди 13 години

докато Иман Костов се мотае около сините никога няма да има стабилна опозиция и никога десните няма да се обединят. Този чичка е троянския кон на комунистите.Кой разцепи СДС-то и кой прати опозицията в девета глуха??изгонете го този иван костов,неговото партйно поръчение на бкп-то е вече изпълнено,той е на никому ненужен вече,само пречи

39

Анонимен

преди 13 години

Тия са на път да ме откажат да гласувам за президент. За втори път ще ми е - първият беше когато, иначе много мъдрият български избирател, ме постави пред избора Първанов - Сидеров.

38

Стефан Стамболов

преди 13 години

Интересен въпрос има в заглавието. Отговора е: със сигурност не и при тия ***, дето награбиха Мартинчо!

37

Пацо Змея

преди 13 години

Евгени Бакърджиев и Александър Праматарски - само тези две имена са достатъчни да ме разубедят да гласувам за който и да било.Колко точно хора симпатизират и членуват в партиите - БДС "Радикали" и Демократическа партия, защото ситуацията е тип "много вожд, малко индианец".