110

Пингвин

преди 12 години

Кой ползва windows, от години ползвам само Linux за всякакви цели, дори лаптопа на майка ми (50 годишна) и го мигрирах към Mint Xfce и е супер доволна, а пък 14 годишният ми племенник ми се хвали, че вече минал на Gnome 3 (хич не е за хвалене ама все пак си е лапе още). Andorid си е на практика Linux и вече масово се ползва, така че бъдещето е на там. Само дивите селяни и тъпите чалгаджии (99% от държавната администрация) ползват windows в България в момента, всички дето имат мозък са с Linux.

109

Анонимен

преди 12 години

iOS nqma nishto obshto s linux, be razbirkovci !

108

Анонимен

преди 12 години

iOS nqma linux qdro, vie normalni li ste !?

107

crus

преди 12 години

106 както вече ти казах ...сдържай си квалификациите ...момче ... не смятам да си правя труда да те осветлявам ..айде не ме занимавай повече със себе си ..тук се води културен образователен спор ... не сваляй нивото с присъствието си и обидите си

106

Alex

преди 12 години

Инкогнито, ти може и да не ползваш, (не искам скрийн шот, мерси), но 90% от вета ползва Уин...нищо че е шити :)

105

до 80

преди 12 години

"The first iPod kiosks had been demonstrated to the public in New Jersey in March 1998".Я ми кажи кой е този mp3 player, за който говориш и въобще продавал ли се е?

104

mao_dze_dun

преди 12 години

Признал съм Епъл феновете за най-кухото племе на планетата. Няма друга такава ограничена, технологично неадекватна, но същевременно фанатизирана клика. Простотиите, които може да чуеш от тях са просто неописуеми. iPod бил първият истински mp3 player ::D:D:D. Нямам думи. И най-интересното е, че имат уникалната способност да пускат покрай ушите си всички факти оборващи сляпата им вяра в иновативността на Епъл. Трябва да ви затворят в резерват всичките...

103

до crus

преди 12 години

Айде без да ми казваш какво да правя, какво да знам, какво да ползвам и т.н. На базата на всичките глупости които изчетох от теб мога да заключа, че си некомпетентен ***. Имаш нужда да се образоваш, преди да пишеш свободно по темата. И без да ми цитираш жалки статийки на незнайни автори.Щеше да ми е интересно да се посмея на жалкото ти мнение относно иновациите които ти драснах преди малко, но уви - ти се изчерпа. Не си и смешен даже.

102

Alex

преди 12 години

До JJ (97), ами като имаш огромна маса консуматори защо компанията ти да не е консуматорски насочена? ...доста логично ми се вижда на мен :)

101

az

преди 12 години

За всички "вещи", които твърдят че Apple са сдали таблета мога да кажа само едно - невежи. п.с. факт е, че го наложиха на пазара, но какво от това ?!?

100

crus

преди 12 години

99 благодаря за което :))

99

Инкогнито

преди 12 години

До 98: Не ползваме. На Linux сме (Arch Linux по-точно) Искаш ли скрийншот? ;)

98

Alex

преди 12 години

До 93, аз моя не съм го джейлбрейкнал... :)Не съм забелязал да ми е взел кой знае колко...пак си чул от приятел на твой приятел, че някой негов познат бил видял друг човек да яде баничка.

97

тоти

преди 12 години

Много долна компания е Апъл. Ама затва има Джейлбрейк. За да го духат.

96

Инкогнито

преди 12 години

До 91: Android, Meego (Maemo умря), BadaOS са linux-базирани. iOS не е, никога не е бил, никога няма да бъде. Вече си образован :р

95

Alex

преди 12 години

Само искам да питам всички, които изтъкват проблемите не Епъл с айфона и айпада, и фактът, че въпреки това много хора си ги купуват тия продукти, та вие аджеба защо ползвате Windows за вашите компютри? Той не е ли пълен с шитни? Не се ли чупи от щяло и нещяло и понякога без никаква видима причина?Защо всички не минете на freebsd, linux, etc?Просто не ви изнася и ви е по-лесно да си цъкате на картинките на Win-a :)

94

jj

преди 12 години

Въпросът не е струва или не струва iPhone, а колко долна компания е Епъл. Тя е олицетворението на консуматорщината, има си достатъчно почитатели и стилни продукти, но патентни спорове за технологии не вярвах, че ще получат такова решение в Европа...

93

тоти

преди 12 години

Много ясно че сме ги Джейлбрейкнали. Всичко е ток.

92

crus

преди 12 години

91 ..доколкото съм чел ядрата и на андроида и на ОС и на маемото и бадата са базирани на линукс . образовай ме ако бъркам

91

Анонимен

преди 12 години

Хм... ми Samsung да дръпнат шалтера на доставките с части и надутият ябълковиден балон сам ще се спихне скоро. Невротичните ходове на мумията Джобс сами по себе си показват бъдещият залез на Apple.