73

Хазяйка

преди 12 години

До 68.Абе недей много да знаеш,а научи теб и децата си на малко възпитание.А не да ми дойдеш в апратмента,все едно си на бащинията си,да ми изсереш един голям пацул и след теб и децата ти да трябва основен ремонт да правя.

72

чавдар

преди 12 години

ДО 71, ГИА СОУ РЕ ЛЕВЕНТИ ЕЛИНАРА, ПЕСТА СТУС МАЛАКЕС ТУС СЛАВУС, ЗОА ГЕНИТИКАН КЕ ЗОА ТА ПЕТАНУН!!!

71

ЯНИ МИХАЛИДИС

преди 12 години

КОИТО Е ГРЪК ИЛИ НАИ-МАЛКОТО ГРЪКОМАН-ТОИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОТ НАС ГЪРЦИТЕ.КАРАКАЧАНИТЕ СА НАШИ БРАТЯ-ТЕ НЕ ПЛАШТАТ ЗА ХОТЕЛА...АКО ДОДЕ ВРАГ НА ГЪРЦИТЕ И ЕЛЛИНИЗМА--ЩЕ ИМА БРАДВА И ЗАТВОР, АНЕ ОЛ ИНКЛУЗИВ---НА КАРИЕРАТА ДА *** МРАМОР ,ИЛИ ДА СТРОИ ПЪТИЩА--МНОГО ВУЛГАРИ-ЗАТВОРНИЦИ ЧУКАТ МРАМОР И СТРОЯТ ТУНЕЛИ В МАИКА ЕЛЛАДА..ЗА ЕДНА ПАНИЦА ЛЕЩА НА ДЕН

70

64

преди 12 години

Ти май много рано си се наковал объркал си темата нещо!?

69

николай

преди 12 години

Черноморие значи, "секс-к***и-***не", по-тази услуга *** няма конкурент в Европа!!!

68

do 63

преди 12 години

Затова аз неходя по квартири! Писнало ми е от такива претенциозни "хазяики". Какво предлагате ? Нищо! т.е. "Каквото повикало, такова се обадило"

67

parite ne mirishat

преди 12 години

mirishat dushi4kite

66

ДО АМАН НОМЕР 53

преди 12 години

Приятел кой бългаски хотел е 5 звезден пич,строен за без пари от бригади ***,с най некачествените матеряли,ко ми сравняваш хотелите в Гърция и ТУрция,ако нашите хотели за 5 звезни,значи отговарят на тяхните 3 звезни,ко ми са прайш на голям баровец,ти виждал ли си на хората какви работи дават за ядене и пиене,че ми ги сравняваш с нашите ниско качествени храни.И какво изкаш да кажеш против китен,там толкова вкусни работи съм ял,дето цял живот по тия напикани Златни и Слънчев Бряг не са ги вижда

65

чавдар

преди 12 години

Като седна да обявам по-черноморието кебапчета с соя, 80 стотинки кебапчето, около мене няма котки и кучета, случайно ли е това?

64

Mарио-36

преди 12 години

Аз съм в ПОЗИТИВЕН СМЯХ КАТО СЕ ЕБAВАМ ПО ЦЯЛ ДЕН С ВАС Т.ПУНГЕРИ:)ГОЛЕМИ СТЕ ***...аз мисля че спокойно мога да си сменя работата която сега работя за 800 лева с такава в ПАРЛАМЕНТА ЗА 5 000 ЛЕВА S ДОБАВКИТЕ където разбира се ВИЕ щЕ МЕ ИЗПРАТИТE ДОБРОВОЛНО И ОТ СЪРЦЕ....ОБОЖАВАТЕ ДА СА ВЪЗПИТАНО ЛИЦЕМЕРНИ С ВАС *** и вярвайте АЗ НЯМА ДА ВИ ПОДВЕДА!:)))НИКОГА НИКОГА НЯМА ДА СЕ МАХНA ОТ БГ....ЗАщОТО НЯМА ДА МОГА ДА НАМЕРЯ ПО ПРОСТИ ОТ ТУК ВЪРХУ КОИТО ДА СИ ПОКАЗВАМ ПРЕВЪЗХОДСТВОТО И ДА СЕ КЕФЯ СУПЕР МНОГО НА ТОЗИ ФАКТ!:)

63

Хазяйка

преди 12 години

Хайде да видим нещата и от др гледна точка.Аз имам 2 апартамента на Несебър и ги давам под наем.Исках им по 60 лв но и по 120 да им искам пак е малко.Не знам ние скъпо ли ги даваме ,ама знам какви туристи идват-след тях е потоп.То неса надраскани стени,съдрани чаршафи,подут ламинат щото си разливали водите отгоре.За ВЦ няма да говоря-там е някакъв АД-осрано,опикано,*** и по тавана е имало.Тъй че нека има култура и на туриста.А неда дойде да ми изкендза едно голямо *** и после да реве скъпо!

62

вили

преди 12 години

До анонимен - 49Не съм съгласна с Вас. Аз от 8 години ходя на квартира в Китен. Стаята е прекрасна, има телевизор, климатик, хладилник и баня с тоалетна. Хазяйката влиза на 2 дни да почисти, а на 3-4 най много сменя чаршафите и кърпите. Има и тоалетна хартия и течен ***. Така че не говорете толково общо и не плюйте по всичко.

61

53

преди 12 години

Само ти си ходил на почивка и добре че си ти иначе от кого ще печелят родните "луксозни" курорти. Разликата в Анталия -Аланя, Белек, Лара например почивка през май е горещо през деня и приятно през ноща - храна и забавления на ниво, август месец е ужасно горещо и влажно през деня направо не го понасям това и влажно и топло през ноща. Друга разлика е, че през май и октомври не гостуват такива DJ и анимацията не включва чуждестранни звезди.Абрамович почива в същия хотел, в които бяхме ние.

60

Анонимен

преди 12 години

Да има в България някоя хубава идея, която да не е изкривена??!!!

59

Анонимен

преди 12 години

А на мен ми става зле като ти чета коментара.... Това с доматите е по-малко селско от кражбата на инвентар...

58

До АМАН

преди 12 години

Ами в Турция сезона е най-вече през септември.Ако искаш да умреш от жега през юли-август върви.

57

ПАТРИНОС

преди 12 години

Туристическа атракция по-черноморието........Клиента сяда на масата за да обядва или вечеря, след време пристига погребален агент-киселяк, все едно му дължиш пари, какво желаете? хляб искате ли? колко филий хляб искате?, егати умния въпрос, вода искате ли? Да ти *** майката ***, дай пресен хляб бе *** и студена вода с лед че ми скъса нервите, да ти *** мръсния ***, *** такъв!!! ВСЕ ЕДНО ДА ПОСЕТИШ ПУБЛИЧЕН ДОМ И ТЕ ПИТАТА ДАЛИ ИСКАШ ДА ***!!! ЕГАТИ ЧЪРВУЛИТЕ, ЕЙ КИСЕЛЯЦИ СЛАВЯНИ!!!

56

Анонимен

преди 12 години

Навремето по Златните имаше хубави туристи Гермаци,Англичани,а сега излизам да се разходя по алеята и ко да видя някви групи по 50 полячета,бедни кат ***,купи ли си 1 вино от магазина и го вартят 10 човека,повръщат ругаят,абе нямам думи,това е дъното на комплекса..Говоря с хора работили по 20-30год казват че такова безумие не са виждали,няма от де да спечелиш 5лв....Аз затуй слизам надолу,по малките селца и градчета Китен,Приморско,Царево,Синеморец,Градина-там хората са топло настроени.....

55

Анонимен

преди 12 години

Коментарите тук са забавни. Някой *** с много свободно време се прави на македонец/грък/германец и т.н. и още по-големи *** му се връзват и започват да обиждат.Другият вариант е сам да си пише коментарите. Както се казва на английски - Get a life

54

kostatakis patakion

преди 12 години

kolko mi pravi vetar maika ti ,don4o,a bashta ti pres tui vreme kopase na nivata mi