12

Анонимен

преди 13 години

Имаме съкварталец, който работи във военния отдел на кметицата. За 15 години откакто работи там, никога не е излязъл на такива мероприятия. Сега пак си отиде на село.

11

БРАВОООО

преди 13 години

"БРАВОООО!" А днешния ремонт, който се извършваше в центъра на София , пред президентството при ураганен вятър който вдигаше пепел и *** до над 3 метра, в задръстването , в БАТАКА който е навсякъде пак ли Кметицата го разреши?

10

СТАРТ !!!

преди 13 години

Я, столичаните започнете от парламетна, министерски съвет, президентството и завършете със столична община. Изчистете ги тия *** от уютните кресла и после да се заемем с природата и по общини, райони и областни градове и прочее.

9

bg

преди 13 години

пьлен ***,,,,,,,,,,,,,,,ливееш наинат и полза от теб нема,,,,,,,,***

8

Анонимен

преди 13 години

Искам да видя нещастницата фъндъкова да чисти лично около Виетнамските общежитя, да рине *** на незаконно настанилите се ***, които обеща да изгони, но се уплаши и не посмя.Да заминава да им рине *** сега.

7

Kalin

преди 13 години

Госпожа кметицата да се загледа какви безобразия позволява, после да чисти. Именно- половината квартали с нови строителства си имат вместо градинки бунища с купчини пръст и строителни отпадъци... Разбира се, идеята за чистенето е прекрасна, но тъжното е, че ще чистим тези, които никога няма да си позволим, а и не сме си позволявали да хвърляме *** извън контейнерите.

6

!

преди 13 години

И днес като духна вятъра, всичката тая кал, дето я хвърлят по улиците през зимата, дето "опесъчават", като се разхвърча, беше невероятен купон.Аз викам да спрат да цапат, а не да правят кампании за чистене.

5

КунЮ

преди 13 години

И тея сталичани имали много ум в кратуните си. Като им гледам къв кмет/кметица/ са си избрали, егати столичните жители!

4

Анонимен

преди 13 години

Да изчистим сОФИЯ и да си изхвърлим *** по цяла България ?????????

3

Чиста София

преди 13 години

Нека изчистим столицата от ***. Нека всеки "прибере" 3-4 песа, така че никой повече нито да ги види, нито да ги чуе..Жокер: Перловска река за финал!

2

БГ Съдия

преди 13 години

Ти треа си много *** да сравняваш смешните дрешки на тая кметица с марковите облекла и коли на шефката Масларова.

1

РИНИТ

преди 13 години

ТАЯ СЪС ЗАПУШЕНИЯ НОС Е ОСОБЕНО ПРОТИВНА.И ТЯ КАТО МАСЛАРОВА СЕ ПЕРЧИ СЪС СКЪПИ ТОАЛЕТИ И СМЕШНИ ПРИЧЕСКИ.АМИ АКО БЕШЕ НА ЖАЛКАТА УЧИТЕЛСКА ЗАПЛАТА КАК ЛИ ЩЕШЕ ДА ИЗГЛЕЖДА И ДА СЕ ДЪРЖИ