32

до 27

преди 13 години

Добре бе умен, защо ние сега имаме 10-15 милиарда дълг, а Ирландия 275, а Гърция 200? А отговори, ти за всичко имаш готов отговор.

31

Анонимен

преди 13 години

Най-веселото в случая е потъващият кораб.

30

Анонимен

преди 13 години

Фенове на чужди държави има. Но има ли фенове на нашата страна. Един янки няма да е толкова разгорещен за влизане в Либия или някъде другаде, колкото един-двама във форума. Абе я ходете се пишете доброволци.

29

dede

преди 13 години

Плъхове напускат потъващият кораб, за да оцелеят

28

Fuck of Nato

преди 13 години

Viva Colonel Gaddafi ! *** of Nato !

27

Анонимен

преди 13 години

Това е Русия си действа демократично в Грузия и Чечня, САЩ в Либия и Ирак. Кой с каквото може помага за световната демокрация. Кадафи също демократично лишава от живот хора, че това му били вътрешни работи. В Сирия също вътрешни работи, в Бахрейн също, само там правилната страна е на власт. Егати двуличната и безчовечна световна политика. Всеки прави безумие и даже не държи да го оправдае идеологически...

26

До ДОЛУ ДС

преди 13 години

Долу ДС - Горе ДАНС ли си ти?????

25

Долу ДС

преди 13 години

Коя промишленост,бе ***, всичките ни технологии бяха 30 години след запада! А в селското стопанство-строшени съветски трактори и губещи АПК. Дотации, дотации и 10 млрд. долара външен дълг 1989г. Много лекции си слушал в АОНСУ ти или баща ти.

24

Анонимен

преди 13 години

Що бе достатъчно са децатат му - той е Баща на нацията все пак :-)))

23

някой

преди 13 години

Глупости! В момента войските на Кадафи предприемат контранастъпление и отново са на стотина километра от Бенгази. Едва ли децата му са толкова много, че да отблъснат въстаниците!

22

Анонимен

преди 13 години

истината по някои въпроси принадлежи на едни, а по други на други страни. Така например в Косово и Либия не може да бъде свален самолет на САЩ, той само може да се самоповреди. Пропагандата е чак смешна. Явно ни имат за пълни ***. Защо при ежедневните учебни полети няма аварии. Но промити мозъци дал господ. За мен САЩ може много повече да спечели ако води принципна и мирна политика по света. А не да заиграва толкова глуповато и на дребно.

21

Анонимен

преди 13 години

Евреите са го купили тоя! Муса Куса ще ядеш кус куса:)

20

до с.

преди 13 години

Кадафи се е изгаврил задето не ни е платил дълг от 200мил. Ти наясно ли как е станло това. А американски ***(купени като либийските плъхове) дето унищожиха бг. промишленоста и селското стопанство, социалните, обрзователни и здравни системи, завладяха пазарите ни, включително и в Либия. Същите тези плъхо-демократи оставиха на обикновення човек само един шанс-да слугува на запад за някои лев повече. Те не се гаврят с нас? И не смей да наричаш народа ни ***, циганино!

19

Анонимен

преди 13 години

Неморално е да лъжеш в ООН че искаш резолюция за забрана на полети, а след това да вземеш страна в гражданска война. Щатите ако искат да имат уважението ни да не бъдат двулични. А сега щели да въоръжават т.н. опозиция.

18

..

преди 13 години

Достойна постъпка от Куса. Не може да има вярност към водача и правителството за сметка на хуманното отношение към народа. Никой нормален не би съучаствал във война в която армията избива безразборно народа с Катюши, изравняващи със земята цели квартали от градове като Мисрата. Единственият изход е по-бързо да приключи всичко това с оттегляне на Кадафи. Либийците направиха много сами с автомати срещу танкове и съм сигурен че бъдещето им принадлежи.

17

Смях

преди 13 години

НАТО започва разследване за смърта на мирни жители вследствие на ударите по Триполи..Рано сутринта викария на Триполи Джованни Мартинели съобщи пред католическата информационна агенция Fides, че при бомбардировките на Триполи са загинали над 40 мирни жители !!! Сега искам да ги чуя скимтящите *** който подкрепят ЕВРЕЙСКАТА САЩ !!! Може да се окаже, че САЩ са убили повече мирни жители от Кадафи който убиваше основно членове на Ал Кайда !!!

16

Анонимен

преди 13 години

Предателите никой не харесва, особено тези, дето във всеки момент избират да блюдолизничат на по-силния.

15

Долу ДС

преди 13 години

Не четете само руски сайтове,четете и севернокорейски сайтове, както и венецуелски. Там е забранен интернет, но никога не е имало и няма цензура и пропаганда, там цъфтят и връзват от хубав живот, а не като в уса.

14

демократ

преди 13 години

Интересно кой е по-голям демократ в либийката опозиция1)ренегатите управлявали заедно с кадафи2)ислямистите3)племените вождове4)клетките на АлкайдаВсъщност последните събития показват, че Кадафи е предаден от плъховете, а не от народа си. Във войната вече има победител и той е морален. Дори да загуби, смелия бедуин свали маската на алчните, *** правителства на САЩ, Фр и ГБ и подопечните им НАТО и ООН-които загубиха вярата и уважението на хората. Респект за Кадафи!

13

Роко

преди 13 години

Искам да попитам следното:Защо трябва да всички дърважи да се дупят на САЩ?един пример: САЩ нали ни определят като приятели, защо ние имаме визи?Като сме големи приятели как така става ти можеш да ми дойдеш на гости, а аз у вас не става!Това са едни консуматори, които живея на гърба на другите.