66

Перко Наумов

преди 13 години

До 62Тръгвам идваш ли да помагаш в гребането????

65

BG Teleport 2011

преди 13 години

А в Либия има 25 000 турски граждани и са започнали от неделя да ги изтеглят от страната. Нашите както винаги ще почакат, ще помислят, ще коментират, ще минат ден, два, три... Може и сами да се телепортират в България, примерно.

64

Не е верно!

преди 13 години

Това показва колко сме жалки като нация и организация! Навремето Надето така опусна сестрите. Сега Младенката и Кристалина?!?! О, Боже, тази нали е Еврокомисар по БЕДСТВИЯТА!!! Какво още чака за да се намеси?!

63

Анонимен

преди 13 години

52. Ama nedei tolkov a ,toi i Kalfin beshe sastite ***..

62

Анонимен

преди 13 години

61 -че вземи една рибарска лодка от Несебър и върви! Кво се вайкаш само! Помогни де!

61

Перко Наумов

преди 13 години

Толкова ли нямаме кораби(търговски) в района да вземе тези хора,че ще се молим на друг да спасява нашите????

60

Кръстосвач

преди 13 години

От МВнР не знаят колко български граждани са в Либия.Как ще евакуират 1500 - 2000 човека с два самолета... ще има да кръстосват екватора цяла седмица.

59

Анонимен

преди 13 години

Е КАК ДРУГИ СТРАНИ СИ ПРИБРАХА ХОРАТА ,САМО ЗА НАШИТЕ ЛИ Е ЗАТВОРЕНО ПРОСТРАНСТВОТО. НА ОБЯД ГЛЕДАХ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ,ХОРА ОТ АВСТРИЯ ,ИТАЛИЯ, ГЕРМАНИЯ .. АНИЕ ДО СЕГА ЧИЙ ГО КРЕПИХМЕ

58

Анонимен

преди 13 години

57 - Па ти си много явен! Да та имам в лалугер ***:)

57

аман

преди 13 години

Много е смел и все много знае! Интересно защо всеки път е анонимен....

56

?

преди 13 години

Как Турция прати 2 "ферибота" и ескортиращ боен кораб, за да си прибере близо 2500-3000 човека...

55

lilia

преди 13 години

Като не зависи само от МнВР ? Колко да се чака .

54

pepo

преди 13 години

Хубав плакат, спонтанен и неподправен... на английски. Не защото Кадафи няма да го разбере и не защото сърдитият либиец дето го държи не знае арабски, а защото продажните медии няма да могат да си направят пропагандните снимки, с които да залеят планетата и да покажат на нас, простите, на коя страна трябва веднага да застанем.Да ама не!!!Стига кървави циркове - искаме парите без лихва, знанието без авторски права и пирамидата стъпила здраво на основите си както му е реда.

53

lilia

преди 13 години

Стажанта е заявил че си държи на думата и ще бъде рамо винаги .Остава си на поста.Освен ако отгоре не решат друго-ще се съобрази .

52

Анонимен

преди 13 години

ама ще се скъсам от смях!заглавие: Още не евакуират нашите от Либияподзаглавие: МВнР работи по различни варианти за изтегляне на българските гражданиняма нужда да четеш цялата новина. то е ясно - нашето МВР и МВнР така си рабтоят, работят, работят ... заплатки вземат. и накрая ... ами накрая нищо не са свършили пак.като свършат размириците нашето МВнР още ще работи по случая и няма да има решение. бъдете сигурни ...господ да им е на помощ на нашите в либия с такова работливо МВнР ...

51

ТутанКамон

преди 13 години

Страната е арабска, а не африканска!

50

alex

преди 13 години

Чета просто какво са написали...Според информация в чуждите медии от по-рано във вторник въздушното пространство на Либия е затворено. Летището в Бенгази не може да приема самолети, тъй като пистите са разрушени. щом като е затворено въздушното пространство, всяко влизане на самолет в Либийска територия ще се счита за въздушно нападение! Повярвай ми, Кадафи не е от хората, които се обясняват предварително - първо стреля, после пита... От написаното излиза, че Бенгази е затворено, но други не

49

Анонимен

преди 13 години

47 - Знаеш ли как се притесних за тях:) А това за болните мозъци е вярно! Щом си тук значи обстановката става по-зле:)

48

Анонимен

преди 13 години

44 - Че ние да не сме като теб да търсим на кого обувките да лъскаме:) Лъскай си! То затова акъл се не иска!

47

някой си

преди 13 години

Както винаги - в този сайт 90% ог коментарите са писани от болни мозъци.Някой от пишещите простотии тук знае ли , че разстоянието между Бенгази и Триполи е 1500 км. въздушното пространство над Либия е затворено - това значи , че всеки самолет който прелита там може да бъде свален. Имало е план да се вземат нашите сънародници от Бенгази - в момента търсят други варианти.Дай Боже , всички да се приберат живи и здрави !