118

Анонимен

преди 13 години

119 - Хайдееееее! Лудите пак са ги пуснали от лудницата:)

117

Анонимен

преди 13 години

117 - Щом гласовете ти говорят сигурно е така:)

116

с. до 111

преди 13 години

Америка ще фалира само в еротичните ти русофилистично-комунистически мечти!Откакто се помня все слушам за неминуемия крах и фалит на капиталистите и империалистите,които си напиват войниците с кока-кола!Ама само СССР фалира и повлече със себе си целия соц. лагер!И слава Богу!Само *** като тебе реват за светлия социализЪм!Червени ***!

115

Цивилен от Ирак

преди 13 години

Къде беше този "човека Нави Пилай" (пий и лай) като от някакви чужди самолети хвърляха по нас бомби и после посъседите от Афганистан, а преди това по сърбите?

114

до 96

преди 13 години

В БГ, не може, да стане гражданска война.

113

Анонимен

преди 13 години

Въпроса е какво разпространяват медиите ,а аз нямам доверие на тях, все пак са за контрол над населението.

112

Анонимен

преди 13 години

С тези петролни резерви Либия, Ирак и ОАЕ заедно с гласа на УСА стават членове на НАТО и готово!После ... потоп!

111

Анонимен

преди 13 години

Светът е потресен от случващото се! Невъоражени и мирни демонстранти превземат градове само с Божията помощ и армията е безсилна! Мунициите на армията свършват и О, Боже! Демокрацията победи!:) Много филми гледате май! Тук едни *** с ножове и брадви излезнаха по улиците на София и се насрахте от страх, ама акъл за либийците завате:)

110

до вярващ

преди 13 години

А ти сигурен ли си че медецинските сестри са невинни??? Какво правят бурканите със заразена плазма в гардеробите им в квартирите? Или петното което сложиха върху българите е малко.

109

.....

преди 13 години

абе :) не ви ли мирише на трета световна ,скоро !!! май наистина сме много и на тия заради , които всички го духаме започнаха да натискат копчетата!!! моамар или мобарак или който и да е - не се ли усещате - тровят ни разболяват ни подпалват воини следят ни вкарват живота ни в клетки и в онова fuckbook и ни раздухват за демокрация - една утопия е тя !!!! нали вече всички го разбрахме .........ере , че ми се драифа вече

108

АМЕРИКА Е НАРЕД...

преди 13 години

ДА СТЕ ЧУЛИ НЕЩО ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ ТАМ, НЕ И НЯМА ДА ЧУЕТЕ. ПЪЛНА ИНФОРМАЦИОННА ЗАВЕСА.ПОПИТАЙТЕ ВАШИТЕ БЛИЗКИ И РОДНИНИ ТАМ-АМЕРИКА ФАЛИРА ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА, ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО!

107

буби

преди 13 години

Мирише ми на голяма игра, в която хорицата са само пионки... Бас държа, че ще се намеси "великия омиротворител" САЩ. Това е война на икономическите интереси и влияния!

106

Анонимен

преди 13 години

Горко им на либийците!След 20год демокрация - 2млн имигранти, корумпирани мутри, американски генерал-губернатор, пазарна слободия, глад и мизерия - не могат и да си представят какво ги чака.

105

Анонимен

преди 13 години

Хихихихи! Мирните и демократични промени! Май много ТВ гледате олигофренчета:) Па все западна:) Дали има хора с други гледна точка в Либия:) Хайде честита демокрация тип "Ирак":) Нека позная дали Италия ще иска пак помощ от ЕС за нелегални eмигранти, като "демократичните" нелегални емигранти от Тунис!

104

Анонимен

преди 13 години

За самия Кадафи проблем няма! Може да живее на палатка където му око види. Има и дебела бала.

103

Сух статистик

преди 13 години

Средна продължителност на живота в България - 73.3 год.Средна продължителност на живота в Либия - 77.49 год.(сега малко ще им спадне, де) Средната продължителност на живота показва нивото на стандарт, качеството на здравните услуги, системата на соц. осигуряване и т.н.

102

Вярващ

преди 13 години

Господ го наказва заради медицинските ни сестри.

101

СИГУРЕН

преди 13 години

НЕ САМО ЩЕ ИМ ВЗЕМАТ ПЕТРОЛА, ТИЯ ВЪНШНИ ПОДБУДИТЕЛИ НА СЕГА СЛУЧВАЩОТО СЕ ТАМ, АМИ ЩЕ ИМ ОРГАНИЗИРАТ И ГЕЙ ПАРАДИ!БЪДЕТЕ СИГУРНИ. СВЕТОВНИТЕ ТАРИКАТИ МЕ РАЗОЧАРОВАХА НЕ МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ НИЩО НОВО.

100

Анонимен

преди 13 години

Ей мириса не енергийни продукти води до такива неща! Питайте американците! те имат силно развито обоняние за тези неща:) Примера е "демократичен" и "независим" Ирак:)

99

azz by nature

преди 13 години

KADAFI dano posledva SADDAM ... zashtoto taq utrepka izbiva sobstveniqt si narod bez da mu migne okoto ... !