48

Lepa

преди 13 години

Sega i makedoncite shte kazhat, che Chaplin e makedonec ,xaxaxax

47

: -)

преди 13 години

Кръвта вода не става! В нея се крие душата на човека.Така казват древните кабалисти , А духа пък бил в главата (мозъка),Когатосе разделяли едното отивало нагоре, другото надоло а материята оставала на място.доста научно ..? : -))

46

kitaec__

преди 13 години

от *** по голями *** няма,макар,че и Герб напоследък правят *** номера,особено Бойко

45

ариец

преди 13 години

В последно време някой иска да изкара всичко що е кадърно с *** кръв ....

44

тет

преди 13 години

*** е и Елвис Пресли,преставял се за евреин,*** е Джони Деп,*** е Ким Вал,*** е Кени Рийнс ,прекрасната група Джипси Кинг,никой не се срамува от произпода си.Те се гордеят с произхода си.

43

мо

преди 13 години

Хитлер е незаконно дете на син на Рокфелер,майка австрийка.

42

муспи

преди 13 години

Защо евреите се срамуват от потеклото си, - *** да е само да не става дума че е евреин? Всеки бял човек знае защо.

41

аз

преди 13 години

много *** хора има.чарли чаплин е велико име и винаги ще остане такова.и като е ***, първо се ограмотете за разликата м/у българския *** и английския, з-то разликата е много голяма.най-малко английските *** не са *** като нашите и с нищо освен леко в акцента няма да ги отличи от нормалните англичани.

40

ИВАН ВАЗОВ

преди 13 години

Тече *** кръв, ако е прелята такава в болница.той си е направо *** - вижте му косата - това го пише в уикипедия на английски от много време. Преди да го определите като *** изчакайте какво ще кажат макетата - че те вече всеки известен го изкарват македонец.

39

прочел

преди 13 години

ако автора на статията беше си направил труда да прчете автобиографията на Чаплин щеше да знае че тва нее новина тъй като той сам го казва във нея

38

български ариец

преди 13 години

Е щом не е ариец вече няма да му се радвам на филмите.

37

starrs

преди 13 години

Интересно е българското участие в биографията на Чарли Чаплин в Wikipеdia: "Умира в съня си през 1977 г....На 1 март 1978 година неговият ковчег е изкопан и откраднат от двама емигранти - полякът Петар Старек и българина Кънчо Кънчев с цел да изнудват семейството му за пари"..както винаги сме се проявили..

36

Гошо Тъпото

преди 13 години

Ей така като го гледам Чарли,наистина ми прилича на...***.Важното е,че нее...македонец;щяха веднага да искат без...ред в ЕС,поради принос в...световнатакултура.

35

Мунчо

преди 13 години

Браво! Вчера Хитлер беше ***,днес Чаплин е циганин1Вечна слава на "учените",установили новините и на екипа на dnes.bg

34

Асанчо

преди 13 години

От написаното не става ясно ,дали Чарли Чаплин е ром или си е чист ***.

33

hippie

преди 13 години

Ахахах, днес.бг, открихте топлата вода. Това съм го чел в WIKIPEDIA преди поне година. Доколкото си спомням пишеше, че е от уелско-*** произход, като женската линия е ***. Ударихте сензацията, браво!

32

Анонимен

преди 13 години

O,AZ POMISLIH CHE E SURBIN ILI MAKEDONEC

31

онбашията

преди 13 години

и е бил фен на младото агнешко както се чува :)

30

тъпак

преди 13 години

ас па мислеех це е ефреин.

29

Анонимен

преди 13 години

Това съвсем не е нова сензация - още в детството си - през късния социализъм - чух родителите си да коментират материал, отпечатан в български вестник. Според този материал, Чарли Чаплин имал *** жилка. Не знам дали е имало по-подробни сведения, но това което помня със сигурност, защото ми направи впечатление, е че Чаплин има "и" *** кръв, а не че е чист ***.