128

до 122

преди 13 години

Ти си болен бе! Значи аз крада от другите енергия понеже не искам да ползвам услугите на Топлофиакция? Понеже заради 2 тръби ми вземат 50 кинта..И АЗ КРАДА!Върви се самоубий, болен мозък!

127

До е

преди 13 години

Да бе,да! Първият (и последният) когато имах нещо общо с мтел прима,купих карта за 30 минути,а изговорих 25 минути-все пак по-вярвам на брояча на телефона (бяха ме предупредили разни познати),от колкото на айдуци!

126

до Хаха

преди 13 години

Кой ти е казал, че всички са с спрени радиатори моето дете? Във входа трябва да има 2/3 поне от апартаментите,чиито обитатели не желаят парно, за да се спре централно парното за входа.Само че в моя вход *** са повече от 1/3 та и имаме парно. Сега заради това че аз не искам да ползвам парно и общо половината във входа апартаменти...ни се начисляват и такива загуби. Аз нямам възможност за един хол да плащам 100 кинта на месец ако си пусна парното,а и апартамента ми е южен- справям се със студ

125

ББ

преди 13 години

108 и 119: Големи сте умници. Признавам! Е затва сте бедни и гладни. И такива ще си бъдете, докато не проумеете, че търговеца или доставчика на услуги можете да го накажете само и единствено като откажете да му купувате стоката или да му ползвате услугите. Всичко друго е вятър и мъгла и пилеене на енергия зАлудо.

124

Анонимен

преди 13 години

високи цени,развитие на технологиите йок,разбират се по между си и смучат пари и нерви на хората.и не сложиха някой голям играч като водафон и т.н..ами се такива дето никаде ги няма освен тука.в наши раце е да променим това.

123

Анонимен

преди 13 години

109ЛЕСНО СЕ ГОВОРИ ОТСТРАНИ.НЕЗНАМ ДАЛИ СИ ТУК ИЗОБЩО ИЛИ В ЧУЖБИНА ЗАЩОТО ТАКА КАТО ТЕ ЧЕТА СИ НЯКЪДЕ НАВЪН.КОЛКОТО И ДА СИ НАПРЯГАШ ЛЕЙКАТА КУХА БИЗНЕС ВЕЧЕ СЕ ПРАВИ С ПАРИ И АКО НЯМАШ ГОРИШ.А ДА РАБОТИШ НА 2 ИЛИ 3 МЕСТА В БГ ЗА ДА ВЗЕМЕШ 1/3 ЗАПАДЕН ДОХОД Е ВЪПРОС НА ТОВА КОЛКО ЩЕ ИЗДЪРЖИШ.ЩОТО ТУКА ПРЕД ЗАКОНА НЕ ВСИЧКИ СА РАВНИ,А И ВИНАГИ Я ИМА ОНАЗИ СИСТЕМА ''МОЙ ЧОВЕК''.ТА АКО НЯМАШ ТВОЙ ЧОВЕК ИЗГОРЯЛ СИ КАКВОТО И ДА ПРАВИШ.ПОДОЗИРАМ,ЧЕ НА ТЕБ ТИ Е ДАДЕН ГОТОВ БИЗНЕС В РЪЦЕТЕ ГЛЕЗЛЬО.

122

Аз до az и сие...

преди 13 години

Какви договори да се четат? С малки букви...Камара глупости,еквилибристики...адвокати ли да си водим,когато ги подписваме??? А конкретно за М-ушеник тел-чета договора и никъде не виодам да пише,че може,че може да надписват или да плащам по два пъти в месеца фактура!!!! Два пъти платих,но договора с тези...ми е към края,минавам "на едно гише" към друг!

121

e

преди 13 години

ZA DA NE VI NADPISVAT SMETKI I DA VI KRADAT, PREMINETE NA VAU4ERI. ZAREJFA6 VAU4ERA I DOKATO IMA6 PARI V NEGO GOVORI6. SLED KATO SVAR6AT ZAREJDA6 PAK. DRUGO SPASENIE OT MONOPOLISTITE HAIDUCI NQMA

120

mi

преди 13 години

всичкото Мара втасала, та до мобилните оператори опряхме. Те че не са цвете за мирисане е ясно, че надписват и ползват някакви вратички в законите също е ясно. Но мисля, че е по-редно първо да се занимаят с монополистите - рекетьори като софийска вода, топлофикация и ел.дружествата. Защото колкото и да не си доволен от даден мобилен оператор можеш да се преместиш при друг рано или късно, докато тези обирджии другите няма как да смениш и те разчитат точно на това

119

ДО 105 ТИ !!

преди 13 години

Най-големият крадец си ти ,а не Топлофикаци -ТИ КРАДЕШ ОТ СЪСЕДИТЕ СИ ,НЕПЛАЩАЙКИ ,,,!!!Закона е че сте ОБЩА ЕТААЖНА СОБСТВЕНОСТ,когато се откажете ЦЕЛИЯТ ВХОД-ТОГАВА НЯМА ДА ПЛАЩАШ НИТО СТОТИНКА ,А ДОТОГАВА КРАДЕШ ОТ СЪСЕДИТЕ-ДОБРОСЪВЕСТНИТЕ ПЛАТЦИ !!!

118

Хаха

преди 13 години

до 115: Броя до 10 и се затичвам към кайсиевата градина. Бъдън, отмина времето, в което плащаш за кефа на някого и колкото ти поиска. Ако не знаеш плаща се върху употребена енергия. Имате си централен топломер. Неговите показания ви ги разпределят на всички. Или топломера ви е скапан и отчита грешно, или някой мил съсед ви го набутва на всичките.И да попитам - след като всички са със спрени радиатори защо не откачите цялата сграда от топлофикацията?

117

Анонимен

преди 13 години

E затова от години не подписвам договори с мобилни оператори.Карам си с прима.Е по-скъпо е ако говориш повече,но ако реша хвърлям я и взимам на друг оператор предплатена карта.И съм съгласен и за тока водата и газта така да го направят.Позваш колкото си предплатил и си правиш сметка.

116

Анонимен

преди 13 години

съгласен съм с 108, има ли други?

115

до Хаха

преди 13 години

И спокойно, не им плащам, но имам само за 2 години от зимните месеци за тези 2 тръбички 400 лева сметка. Може да се съдиим, но няма да им дам и стотинка вече на тея мафиоти. Докато има обаче *** мишки които да им плащат за 2-те тръбички и студени радиатори, ще ни се подиграват от Топлофикация с тези фактури.

114

9

преди 13 години

имам проблеми с глобул и техния велик интернет но какво получавам на първа фактура някаква застраховка която трябва да плащам а нищо не знам за това , вече седмица чакам отговор от тях ама ще ми кипне и ще си събират стъклата на витрините

113

>>>

преди 13 години

110, знам я аз подкрепата на синята партия. Ти и некои други сте я позабравили, или пък се правите на позабравили. Но нищо. Нека ви наяхат пак. Дано ви дойде акъла в главите.

112

до Хаха

преди 13 години

Ела в кв."Кайсиева градина" във Варна и питай хората колко плащат при спрени радиатори в зимните месеци за 2 тръби .Що да лъжа бе? Да не си от Топлофиакция Варна?

111

everest

преди 13 години

2 години живях в Холандия и сега от 5 съм в Германия. ПЪРВО ставаше въпрос за автоматичното удължаване на договора. Не ми вярваш? Ето ти два линка :o2online.de/nw/assets/blobs/agbs/agb-postpaid.pdf за немския О2 обърни внимание на клауза 10 и vodafone.nl/Vodafone/wg20/pdf/algemenevoorwaarden.pdf за Холандския отдел на Vodafone Артикел 4и translate.google/#за всеки случай.

110

Хаха

преди 13 години

до 105: Човеко, 50 лева за две тръби... Тебе си те дерат наживо направо. Или лъжеш и се правиш на ощипан, или си яко ***, *** и *** задето си се оставил да те ограбват.

109

:)

преди 13 години

Договорите са за това - да се четат и да се гледа. Подписваш се - това значи, че си съгласен с условията, които са описани в договора!