217

Анонимен

преди 13 години

Много Будисти не могат да проумеят, че между стенограма и СРС има разлика!Ама след като БУДА не може, какво да се каже за платените ГРоБарски клакьори.

216

DO 208

преди 13 години

DRAGI ZRADI TAKIVA KATO TEB DURJAVICATA NI SI PROPADA.DOJIVQL DA VIDI OSUDENI I VZETO IMU5TESTVO!?SMQH SE S GLAS.NA KOGO VZEHA BE, A TEZI KOITO NE PLA6TAT NA BORISOV I CVETANOV. I DVAMATA IZPOLZVAT DURJAVAT ZA DA ZAGRABVAT DOBRE RAZVIT BIZNES. A KAKTO GLASUVA6 EDIN DEN KATO TI GO ZAVRAT IZOTZADE 4E SI NAPRAVIL NEKOQ DALAVERKA ZA DA OCELE6 TOGAVA 6TE RAZBRE6 NAKUDE NI VODI GERB.CETANOV GO E STRAH KOLKOTO I PREDSTAVA SI NQMA6.I IMA ZA6TO!ZA6TOTO POVE4ETO OT NE6TATA MU SA PO MINTERESI.6TE RAZBERE6.

215

MURDOC

преди 13 години

Хора, забравете че в България има някакво разделение на партии ,то е мит.В България всичките партии...хмм ... семейни фирми де бачкат за свой интерес. БСП да не би да не са приближени да Доган ами СДС (и другите му разновидности),НДСВ и Бойко като беше при царя беше близък с него. Обаче човека реши да не дели кинти с другите и си направи ГЕРБ .Всичките си приличат ДО ЕДИН . Б.Б. и Ц.Ц. просто не им се дели с другите това е то.

214

Анонимен

преди 13 години

208 имаш странна представа за хубави новини ",ТОЗ ОСЪДЕН ,ТОЗ АРЕСТУВАН ,ТОЗ МУ ВЗЕЛИ ИМУШЕСТВОТО" определено са лоши новини. Утре ще почнеш да се радваш, че този е убит , а онзи пребит.

213

ИСТИНА

преди 13 години

Г ЛУПАВИЕ НИЧАРИР АЗГРАБВАТБ ЪЛГАРИЯ ЧЕ СА ГЛУПАВИ Е ОТ ЯСНО ПО ЯСНО, ВИЖТЕ ОБРАЗОВАНИЕТО НА ВОЖДА ИМ-МИЛИЦИОНЕР ПОЖАРНИКАР ЕНИЧАРСКОТО ИМ ПОВЕДЕНИЕ Е ВИДНО ОТ ОТНОШЕНИЕТО ИМ КЪМ НАРОДА. НАДМЕННОСТ И НАГЛОСТ, МИЛИЦИОНЕРСКА ПРОСТАЩИНА , ПРЕВЪРНАТА В ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА. ГРАБЕЖИТЕ И КРАЖБИТЕ ИМ НАДМИНАХА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ. КРАДАТ И ГРАБЯТ , НО СЕ ПОДСЛУШВАТ , ЗА ДА ПОДДЪРЖАТ РАВНОВЕСИЕТО. ТИ НА МЕНЕ АЗ НА ТЕБЕ ВСИЧКО ЗА ГЕРБ -ДО ГРОБ. БЪЛГАРИЯ ГОРКАТА Е ОБРЕЧЕНА ДА СТРАДА ДО ГРОБ ОТ ГЕРБ

212

Анонимен

преди 13 години

Не се сърдете на прокуратурата, тъй като тя е на подчинение на Цецо, защото е служба към МВР!

211

ЛАЛКО

преди 13 години

КОИ ОТ ГРОБ СА СЕ ВЪЗДЪРЖАЛИ??? ТОВА МИ Е ИНТЕРЕСНО. ДАЛИ ВЕЧЕ НЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ПОДСКАЖАТ НЕЩО НА БОКО ТИКВАТА

210

TOЧКА по темата

преди 13 години

"Вчера от прокуратурата съобщиха, че няма да образуват наказателно производство срещу вътрешния министър Цветан Цветанов заради това, че разгласи СРС-тата от разговорите на лекарите от болницата, защото информацията е била декласифицирана по установения от закона ред и оповестена от министъра след разрешение на наблюдаващия прокурор."

209

Анонимен

преди 13 години

Всеки престъпник щом е във власта е недостижим!Да му мисли простосмъртния българин.Тия по безобразия надминаха и Бай Тошо, ама нали неговия пазач ни управлява...

208

До 216

преди 13 години

Прокурора каза "Вие сте си абсолютен престъпник" и сега бившия военен министър ще осъди България и всички ще плащаме обезщетение.Прокуратурата защити прокурора си тогава,наказа го с мъмрене.Сега прокуратурата казала нееднократно,ами ако се окаже че законна пак е нарушен и лекарите съдят министъра и България за клевета,пак ние ще плащаме...май така излиза накрая.Нали никой от политиците не се бърка в джоба си за глупостите които говори,народа после плаща.Ама *** народ,калпави политици избира.

207

333

преди 13 години

ЕДИНИЯ С КРАТУНА КАТО БЪЧВА,ДРУГИЯ ВИНО ДВАМАТА СЕ ДОПЪЛВАТ ,НО КОЙ ЩЕ ПИЕ ВИНО ОТ ЧЕРЕПА НА ДРУГИЯ НЕ СЕ ЗНАЕ.НАРОДА МАЙ ЩЕ ВИ ОТРЕДИ ПОЧЕТНОТО МЯСТО В ЗАБВЕНИЕ НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ СМАЧКАНИ МАЗНИ ЛОЕСТИ ЛИЦА.ЦЕЛИЯ МАЗЕН ИМА МАЗНА КОЖА,И ПЪРХУТ ВИЖДАЛ СЪМ ГО ОТ БЛИЗО ТОЗИ НА СНИМКАТА ПЪРХУТЯСАЛ ПО ЯКАТА НА САКОТО ВСЕ ЕДНО СНЯГ ВАЛИ И МУ МИРИШЕ ДЪХА НА ИЗГНИЛИ ЧЕРВА.

206

убавец

преди 13 години

На здраве, другарю Цветанов.

205

rumen221

преди 13 години

Приятели,Всичко е казано просто и ясно..., в коментара..."... - Въпреки обединените сили на БКП - Коалиция за България, ДПС и Синята коалиция, управляващото мнозинство отхвърли създаването на анкетна комисия..."Има още някой, който да не разбира в какво се е преродила бившата комунистическа партия...????

204

верту

преди 13 години

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ГЕРБЕРАСТЧЕТАТА КАТО ПИССКАТ ДС И КОМУНИСТИТЕ КЛЕВЕТЯТ ГЕРП.ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ АЛООО, АМИ ЦВЪЦКО И БОКО КАКВИ СА БЕ?????

203

Анонимен

преди 13 години

Значи когато Цветанов чете СРС-та е незаконно и трябва да му се иска оставката, а когато Трактора чете СРС-та е съвсем нормално и тогава трябва да се гледа СЪДЪРЖАНИЕТО, а не дали е законно и пак да му се иска оставката :))) Хитро, нали? :)))) И типично по комунистически :)))

202

Гочо

преди 13 години

Цецо е вреден за България.скоро и Бойко ще го усети. Скоро ли?

201

Анонимен

преди 13 години

Цветанов президент,президент.

200

мухала

преди 13 години

до 210 ей анонимен герболет, айде напиши си името де , и стенограмата не е СРС бойко като публикува всеки петък стенограмите на МС кво да кажем това е прозрачност майна, ама ти надали можеш да го рзбереш гербераст смотан,

199

до 207

преди 13 години

Прокуратурата нееднократно казаха, че СРС-тата са били разсекретени и напълно законно Цветанов ги е прочел пред НС. Сега ВИДЯ ЛИ ТЪНКАТА РАЗЛИКА?

198

Анонимен

преди 13 години

По-любопитна обаче се оказа позицията на ГЕРБ. 18 от тях се въздържаха. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Явно в ГЕРБ има поне 18 достойни хора!