34

MILANO

преди 13 години

Вместо да се борите за партии без никакви ценности и идеии,борете се за бъдещето на децата ви.Да не гледат турски новини и сериали а европейски.Да не ce срамуват от корумпираните ни политици а да бъдат горди че са българи.Писна ми в чужбина да ме сварват с робство,корупция и мафия.Свалете ги всички

33

Яко

преди 13 години

Дрън-дрън-дрън! И никакви коментари по темата. Аман от "оригиналности"...1. Първият извод е, че Прокуратурата е най-безличната институция у нас;2. Вторият извод е, че не само далаверата на Велчев с външния дълг, а всички крупни далавери от предходно време, се осъществяват с участието на лица, които в настоящия момент са "заложили" на настоящото правителство;3. Уорлик благоразумно се покри и реално се дистанцира от ББ, ЦЦ и останалия елитен гербовски ***.

32

Анонимен

преди 13 години

Които искат да ги подслушват и смятат мотива "ми няма кво да крия, да ме подслушват, щом искат", да заминава за С.Корея. Там сигурно ще имат възможност да се насладят здраво на това свое хоби, а спецслужбите набързо ще 'открият', че има какво да крият. Но не може да се подслушва безразборно и за това да се трошат 100 млн. лв народни пари в една държава членка на ЕС, с уж демократични ценности. А премиер, който изразява някакъв вид съгласие с това, че и го поощрява, си е направо за затвора!

31

Анонимен

преди 13 години

Когато хванат група която организира канал за контрабанда тогава Цвъки да се хвали.

30

Анонимен

преди 13 години

Много истини по БИТИВИ каза Румен Гечев за това как сегашното ръководство на БСП, играещо опозиция на Виденов е бавило валутния борд през есента на 96 година, за да се стигне до хиперинфлацията и до синьото правителство с безплатната приватизация. От това страдаме всички днес.

29

Анонимен

преди 13 години

Няма никакво значение, кой какво е разбрал!Значение има само това, което се набива в главите на хората чрез медийни манипулации!За сега се набиват следните неща:1. Записите са фалшиви! /няма значение кой какво казва, щом ББ и ЦвъЦвъ са казали че са фалшиви , значи са такива/2. Ако не са съвсем фалшиви, то не са от СеРеСе-та. /т.е. някой друг е извършил престъпление, но в никакъв случай ББ и ЦвъЦвъ/.3. Ако все пак са от СеРеСе-та, то те са извършени от къртици в МВР, а не по заповед. //т.е. някой друг е извършил престъпление, но в никакъв случай ББ и ЦвъЦвъ/4. Не е престъпление (дори е полезно) да се подслушва превантивно! /един вид застраховка в случай, че се окаже, че все пак ББ и ЦвъЦвъ, а не някой друг, са извършили престъпление /

28

прасчо до истината

преди 13 години

Ейййййй Истиноооо,че то в нашата кочинка има по-умни диверсанти от теб.....

27

Анонимен

преди 13 години

Клонингите на Тодор Живковите наследници- СИК, ГЕРБ, Банките и Застрахователно-охранителните им фирми крадът щедро и цинично, крадът по Правешки.

26

Анонимен

преди 13 години

Мдаааа.Цецко че е виновен - виновен е. Що глупости и гафове натвори с ударнически ентусиазъм и колко важни неще даже не захвана! Пък и онази апартаментно-консултантска история ..Но ББ няма да го изволни.Защото ..Първо - това означава да признае, че първият му вицепремиер и борец с престъпността се е провалил точно в основната хвалба на гербавите и правителството - борбата с престъпността.Второ - ЦвЦв е шеф на герб. И държи топлата връзка със структурите. И преди избори не могат го пипна.

25

Machiavelli

преди 13 години

Нека подслушват, ще си правя *** с тях и на края на всеки разговор с гсма, ще казвам обидни думи към Борисов, Сергей и останалите глъмпери, дано ме засечат.

24

до истината

преди 13 години

А на Серго и Тройната ламя,може ли да драснеш едно такова....че Симончо и него го включи,че така остава впечатление за пристрастност

23

EMIGRANT

преди 13 години

NE SE PRAVETE NA UBITA LISICA ! V BG OT 20 GODINI ,IMA HORA S PARI I TEHNIKA ZA PODSLUSVANE NA VSI4KO ..........AIDE ,OTKRIHME TOPLATA VODA , OTNOVO !!!!

22

Анонимен

преди 13 години

ДСБ са най-виртуозни и най-запознати с употребата на СРС за политически цели - случаят "Гном". И понеже като са били на власт, са го правили, сега екстрапулират собствените си безобразия върху ГЕРБ. Но ГЕРБ не използва властта по този начин. Скоро сценарият за дискредитиране на ГЕРБ ще излезе наяве. Костов и Първанов - вечна дружба! Вижте общата им политика през 96-97 година срещу Жан!

21

у лево!

преди 13 години

Скандалът е чиста апаратна игра и на народа не му пука... Жестоки са напъните от него да се роди нещо. Не остана човек да не е разбрал - триглавата ламя се бори отново за власта с всички сили и всички средства. За ограбването на предприятията, за създаването на мутрите, за хиперинфлацията, за фалитите на банките, за показните убийства, отвличанията, за контрабандните канали Е ВИНОВЕН БОРИСОВ!!!! Така каза БСП, бивша БКП. ВЕрвайте й!!!

20

Огледал се Илия ...

преди 13 години

Вчера някой разказа интересен виц.По време на изборите поканили *** оркестър да свири на митинг на ГЕРБ. Нали са си по пазарлъците обаче тарторът на оркестъра отишъл да преговаря за цената.Връща се при аверите си от състава и казва:- Не стаа рабтата ! Казват, че сме свирили и на митингите на БСП-то на миналите избори и не ни искат от ГЕРБ.- Абе, глупав ***, що не злъга, че ни сме свирили на митингите на БСП-то ?- Ми как да злъжа кат те ни познават, щот са същите хора !?

19

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Нейчо Неев: "ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА, ЩОМ АЗ СЪМ Й ВИЦЕПРЕМИЕР"Бойко Борисов: "ЕГАТИ ЕВРОСЪЮЗА, ЩОМ ВСИЧКИ МЕ МИСЛЯТ ЗА БОРЕЦ С ПРЕСТЪПНОСТТА"Цветан Цветанов: "КОГАТО БОЙКО ПРЪДНЕ, АЗ СЕ НААКВАМ"

18

Анонимен

преди 13 години

Я, ДСБ се дърпат нещо ... или по точно се наместват!Мечтата на Костов - Бойко Президент и да отстъпи на Костов Пемиерския пост, може да се осъществи само ако Цветанов е съсипан ...Тоест, ДСБ - ГЕРБ си е е семеен скандал!Единия престъпник - Костов, го дърви на контрабандиста-мутра Борисов ...Я сиктир!

17

Анонимен

преди 13 години

Ами то от правителство, съставено от мутри и милиционери, освен да те подслушват и да покровителствата контрабандата, друго какво да очаква човек ?

16

хахаха

преди 13 години

НАЛИ не си мислите че някой седи и подслушва милионите телефони. Те трябва егати персонала да наемат. Затова си има една доста успешно внедрена система. Нящо като компютър който разпознава отделни думи. Предварително зададен речник. Ако повече от няколко думи се споменът се раизва алерт и обаждането тогава се преглежда. За да включите тригера е достатъчно да изредите поне няколко думи от речника. Опитайте да кажете бомба и още 2 3 и дигате тригера. Кажете че се шегувте накрая за да не дойдат

15

Слушалката

преди 13 години

Хич не е частна службата. Направо си е държавната ! Знаете коя !Друг е въпросът, че се използва незаконосъобразно и неправомерно за частни и политически цели.