228

Анонимен

преди 13 години

Добре че го има Яне да ни развеселява!

227

бивш гербер

преди 13 години

Парламентарната Джаба-ха,ха ,ха. Бая мас и лой има у нея.Всички от герб са далавераджий. Няма честни и достойни хора в управлението и парламента.Излъгахте ни и нас-избирателите.Щяхте да им дадете да се разберат на триглавия змей. Ама ядец. Гарван ,гарвано око не вади.

226

Стария

преди 13 години

В тези зимни дни, когато няма много развлечения, ако не беше ЯЯ, какво щяхме да правим, какво щяхме да дъвчим по цял ден?! ЯЯ осмисля битието на хора, както негови противници така и негови фенове. Има такива, които подкрепят неговата позиция, а има такива, които го обявяват за луд. Той си е поставил за цел да критикува управляващите и да им показва тъмните задкулисни сделки-минали и настоящи. Ако действията на тези управляващи са били законни или както казва Таньо морално неукорими, то какъв е проблемът за тях? ЯЯ ще загуби доверие и толкова. Но както се вижда ЯЯ, изнася информация, която е достоверна и показва далаверите на някои издигнати от народа на високите етажи на властта , а се прави всичко възможно тази информация да се замаже. Това не ви ли дразни? Кой друг има смелостта да се обяви против управляващите? Има ли борбена опозиция? Нали болния лидер стана дупетат и на основата на яростната си критика срещу ББ. Сега му целува ...Или бсп, или сдс ами те се страхуваха и се страхуват, защото и те са омърсени, вижте им банковите сметки и имотите. Къде живеят или учат децата им? Как се забогатява така бързо с държавна заплата? Най-важното е на какви принципи ще се гради нашата държава? Излезте на улицата и се разходете из вашия град. Не ви ли прилича на сметище, на изоставен и занемарен катун. Имате ли смелостта да оставите детето си само да се връща от училище или от спортната зала? Чухте ли какво каза новия министър на здравеопазването? Платено лечение!Мислете и се борете за правата си, ЯЯ ви е най-малкия проблем!

225

Дейвид Копърфийлд

преди 13 години

"Дейвид Копърфийлд" разказва историята на един млад човек, останал без баща и изгубил обичта на най-близките си, който преодолява хиляди трудности, за да намери истинската любов и хармония в живота.И да иска Фидоска не може да е като Дейвид Копърфийлд

224

ОСТАВКА

преди 13 години

Да нашия страх е тяхната сила. Всенароден протест срещу измамата ГЕРБ.

223

Бунтарят:

преди 13 години

То ,май коментарът е излишен.То, не бяха спестените за една година 300 хил.лв. от хонорари като нотариус в Монтана,то не бяха имоти в София давани под наем.то не беше ходатайство за свой човек в митницата в Лом,сега наем от "Титан" и отгоре на това "Няма да отговарям".Ще дойде време мила,ще отговаряш и то още как.Предлагам на ТВ-тата по-често да показват Искрето,хем ще им запълва екрана,хем ще намалява процентите на проучвателните агенции,хем хората ще се уверяват ,какви хора ни управляват.

222

Копърфийлд

преди 13 години

мой номер е да правя известния фокус да изчезват хора .Но Фидосова е тежка категория и ми трябва театрална завеса за целта

221

Калин

преди 13 години

ей днесаджии .. май е време да излезете от нелегалност ?

220

Анонимен

преди 13 години

Омраза. Това беше идеологията на ГЕРБ. Омраза. Страх. Подлост.Лицемерие. Мъст. Подчинение. Параноя. Масово следене, слухтене, душене и доносничество. Това беше политиката на ГЕРБ.

219

dedo

преди 13 години

Янето (мр. Бийн) няма шанс от много време да каже или направи нещо свястно. Той всъщност не е в парламента за това. Язък за гласувалите за него и псвдо ДС партията му - гласували са за мафията...

218

атакист

преди 13 години

трудна диария ви напъва..а вие се стискате...дааааа

217

и канибал и вещица

преди 13 години

Чакам да ме изкарат канибал или вещица, избухна Фидосова. Защо да ме изкарат? Аз съм си и канибал и вещица!

216

Калин

преди 13 години

днесаджии как сте *** ? ще налагате ли забрани ..манипулатори!!а..?

215

Даола

преди 13 години

Всяка публична личност -не само кинозвездите - трябва да има що годе приличен външен вид.Има сто начина - стига да имаш пари.Вижте Дилма Русеф - въпреки болести и проблеми.

214

anonimen

преди 13 години

Дали е канибал Фидосова не ми се вярва но за платежния документ вярвам за пари тази нема да се спре пред нищо на физиономията и е изписано.Не само тя повечето от тъй наречените "народни представители" са там само за пари и далаверата нагли нахални тях истината за правдата да не говорим(тях това не ги интересува) само да могат да грабят.

213

атакист

преди 13 години

като правиш дисекция на Фидосова...кажи и за Яне....

212

Анонимен

преди 13 години

Фидосова бърка Копърфийлд с Роби Худ. Какво да каже жената -взех и си затраях.Разбирам я. За това туловище пари трябват за да го изхрани.

211

до 241

преди 13 години

Ми *** си е Яне.защо миналата година се подписа той и партийката му под декларацията за искане вот на недоверие на Гоце, в деня на вота той най-демонстративно напусна залата с колегите си от партията? Сидеров тогава много точно го каза"Днес ме свидетели и на едно друго предателство, на РЗС"....."Сложиха подписите си преди няколко дни, а днес...типично за тях обърнаха резбата". "Вие г-н Овчаров се чудехте защо сте похабили толкова пари за Яне.Ми ето, засужавало си е, струвало си е усилията"

210

Анонимен

преди 13 години

Lady Mas-Loi-Shpekova si e samo-iznasilita sredniat pryst i sega mu prisajdat koja ot kopito na kozel 4o po-dobre orial

209

Анонимен

преди 13 години

Яне-политическия *** на 21 век.Скоро това момче ще излезне да рони крокодилски сълзи как е бил употребен от БКП и Станишеф.