399

сатана

преди 13 години

костов ти си *** за определени убийци да затваряш болница

398

Червената помия

преди 13 години

Сърбахме и попарата от приватизацията и разграбването на страната от единия, и мекошавостта и нерешителността на другия, когото водеха за носа и свои и чужди.Тези, двамата няма да ни оправят.Няма да ни оправят и другите, които са в парламента.Със стари труженички ново кабаре не може да се отвори, а всички до един са буквално политически труженички, решили да осребрят бързо и напълно престоя си в кабарето.Без изключения.Външни читави и влиятелни няма, и лично за мен още 20 години няма да има.

397

Анонимен

преди 13 години

Решението е взето-еднопосо4ен билет!то4ка!4акам мъглата да се вдигне от летище СОФИЯ!

396

KALT

преди 13 години

Аз съм националсоциалист. От твоето ниво няма надолу. Това е добрата вест за теб, там където си има само нагоре. ***.

395

Червения...

преди 13 години

...НА ПЪРВО МЯСТО ТРЯБВА ЗАПЛАТИТЕ ДА СКАЧАТ ДО НЕБЕТО ВСЕКИ МЕСЕЦ, С ЦЕНАТА НА КАКВОТО И ДА Е! Колкото и доставчиците да надуват цените! Безработицата трябва да изчезне като понятие! Да няма нито ЕДИН безработен. После какви политически мерки се взимат, пък и икономически-ще ми е не само на мен, но и на всички през К.........!

394

хайдук

преди 13 години

Курти, по добре Муамар Кадафи да ни управлява отколкото тези двамата!

393

Анонимен

преди 13 години

Тази снимка е добра за календар на БСП за 2011 с заглавие НАЙ ПОСЛЕ ИЗВЪН ВЛАСТ МЪКА

392

айдук

преди 13 години

Объркал си се малко драги кехая. В централата на РЗС има некои които търсят някой да ги "оправи". Там ходи.

391

Курти Курдов

преди 13 години

Каквото и да си пишем, нещата отиват на добре. Започна да му се вижда краят. Важно е още от сега да помислим кой ще изберем за премиер след няколко месеца : Костов или Станишев ? Между тях общото е само това, че не са били мутри и, че са интелегентни. Аз съм на две. Вие как сте ?

390

ИВАН

преди 13 години

ДО:398 ДА 4АСТ СЪМ ОТ ТОЗИ НАРОД И ДЪЛБОКО СЪЖАЛЯВАМ 4Е НЕ СЪМ СЕ РОДИЛ ПОНЕ НА 2000клм.В СЕВЕРОЗАПАДНА ПОСОКА!ОКОЛО ГЕРМАНИЯ!

389

Червената помия

преди 13 години

Трифонов, дай идея как, и аз веднага ще ти кажа точно какви политически, икономически, полицейско -жандармеристки и военни мерки са взети от всички правителства от 21 години насам, за да не стане това, за което пишеш.

388

Нострадамус

преди 13 години

Оооооо! Вече те е срам да се наречеш "гербер"! Хихихихи! Ми правилно! времената се менят! А това за *** не го демонстрирай! Всички го знаят! Не е нужно постоянно да се затвърждава!:) Хайде, че ми сваляш нивото! Има хора, от които и аз се отвръщавам:)

387

Трифунир

преди 13 години

Червените ескадрони яко са се мобилизирали днес! :-)Ей, пенсиите, нали сте зле бе? Как имате пари за кюмпютри и интернет да цъкате минусчета на гербоманите?Пак ли ви обещават почивки по морето?

386

кехая

преди 13 години

какво може да се иска от овче стадо ... наречено българи....все чакате някой месия да ви оправи...ите всичките вече толкова години все ни" оправят":))))

385

Червената помия

преди 13 години

Последна дума в управлението на страната няма нито Сергей, нито Костов, още по-малко-Сидеров.Няма думата и Борисов.Последната дума както винаги е на Генерал-губернатора Уорлик.

384

KALT

преди 13 години

Никога не съм бил ГЕРБер, диагнозата си я поставяш сам като се пишеш нострадамус. Не пиша *** но си знаеш нали?

383

zzz

преди 13 години

Да паднеш от смях!! Другарят Станишев, ще проповядва морал!! Толкова нагли хора, не съм виждал и чувал!! Мухльото,който бе готов да даде на турците пет министерски кресла и какво ли, още не, при състава на предишното правителство!! Първият и последен премиер, без правителство .... направо е най-точния критерий за ситуацията!!

382

Трифонов

преди 13 години

Добър ве4ер българи спите ли *** нещастни?Докато свят светува ще ви тъп4ат всякакви турци,фашисти,комунисти,мутри и 4енгета!защото нямате грам идея как да извоювате свободата си и да живеете нормално!20г. не ви ли стигат?

381

Чапаев

преди 13 години

Дъртите чекисти не се дават!"Ще ви бием всеки ден" - изрева Сергей Дмитриевич и се хвърли напред. След него търчеше Румен Петков дишайки тежко и псувайки: "Да ви таковам таковата на таковата ГЕРБери мр*сни, визата американска ще ми анулирате.. да ви пи*ая на фонтаните!"Агент Гоце опитваше да ги стигне, като зареждаше в движение манхилера: "Ше ви гръмна, като архари ша ви надупча копи*ета гербави"Доцент Петров и Я.Янев изоставаха. Трактора риташе Янка и крещеше: "Тичай дай едно интервю бе.."

380

Ех...

преди 13 години

...приятел и к'во едни мутри от едно сдружение, нпр. ВИС, ще бъдат заменени с други мутри, от СИК. Логично Василев, логично.............. Пращиш от акъл, Василев! Ама аз ти го неща акъла! Сам мога да мисля, не ща вече някой да мисли вместо мен! Мерси!