336

ББ Цирк

преди 13 години

Но искаше близост с Руми Румбата и Калина Перспективата. Остава само и с Янев да иска близост и тотално ще стане за смях и резил.

335

От цялата си душа

преди 13 години

Как да не го мразиш този от снимката? От цялата си душа и сърце!

334

nono

преди 13 години

ех боко ех тикво толкова си *** че ми се повръща от теб,а за ЦВЪЦКО НЕ МИ СЕ ГОВОРИ .ЗАТОВА ЕДНО ВРЕМЕ ДИМАТА ТИ ВИКАШЕ ТИКВА.

333

Анонимен

преди 13 години

Като гледам тъпата *** на тоя *** мутрафон на снимката и следейки прогресивно развиващатото му се маниакално раздвоение на личността, предлагам да излъскаме още един факт от биографията му - това, че от *** майор пожарникар, без никаква допълнителна квалификация, академия или нещо подобно го направиха съвсем несправедливо генерал (мъка ми е за генералитета), сега като баш *** е редно да бъде повишен в звание "маршал" или "генералисимус" и да му изчезнат и тези комплекси за малоценност.

332

Смешко

преди 13 години

Борисов се обгражда с многооо "атрактивни" хора. Или са прекалено манипулируеми, или са абсолютно компрометирани. Явно има изумителен талант за неподходящи администратори.

331

до 343 - REAL

преди 13 години

Нито едното, нито другото.Българската реалност за съжаление.

330

държавна тайна?

преди 13 години

Това, че пожарникарят е ***, клевета ли е, или е държавна тайна?

329

Кабули

преди 13 години

Господин министър-председател учуден съм как се самозалъгвате и още по-учуден съм от това, че ни взимате за ***. Не правете народа по-*** от Менда, Фидосова и още по-малко от Цветанов! Защото този народ, господин премиер, който ви избра, не заслужава това унижение, за да го правите по-*** от вашите бисери на абсурдността. Само в ято калинки може да вирее Калинка.

328

339

преди 13 години

Абе да знаеш май вече е късно за тръгване с достойнство. Днес имах няколко срещи и на три от тях сериозни бизнесмени със средни предприятия без някаква обвързаност с партия и държавни поръчки казаха едно и също все едно са се наговориле - Е... съм им ... писна ми. Ще пусна кепенците, ще оставя на Бойко 200-300 безработни и данъци и осигуровки да му плаща който си иска. Вече не се издържа на непрекъснатия рекет!А колко ли са тия които си мислят същото и е доста възможно да го направят ако нещата вървят по същия път? А те с това управление ще си вървят така и даже по-назле.А колко ли са тия които си мислят същото и е доста възможно да го направят ако

327

Анонимен

преди 13 години

а бе тоа на снимката нещо зе да гледа на уплашено , да не земе много да го заобича народа , да тръгнат към министерски съвет да му се радват

326

Анонимен

преди 13 години

Бойко все още има възможност да си тръгнеш с ДОСТОЙНСТВО малка но има , за Цветанов тази възможност приключи , може би и за Дянков.Но тази възможност ще я има още няколко дни - най-много месец. АМИ ТОГАВА - ВОТ ЩЕ ИМА И ТОЯ ПЪТ ВЯРВАЙ ЩЕ МИНЕ , АКО НЕ МИНЕ БЕДНА МИ Е ФАНТАЗИЯТА КАКВИ МИТИНГИ И НАРОДНИ ВЪЛНЕНИЯ ЩЕ ИМА

325

Анонимен

преди 13 години

Народа иска близост с ББ !

324

наблюдател

преди 13 години

Ха-ха-ха даже и снимките късен соц от времето на Тоше са реставрирали :))) Боко Тиквата пред поредното чудо на социализъма :))))

323

Колт

преди 13 години

Ами определено управлението на Тиквата е много, ама много принципно :))) Три пъти увеличаване на контрабандата на цигари и китайско карго и реално 54% от пазара на цигари е черен. Данните са от специален доклад на експертна група от Европол, цитиран от наблюдаващия за БГ, а официалния със същите цифрички ще излезе до месец :))) На това му се вика принципно управление :) повсеместни данъци за балъците, че да се компенсира спада в постъпленията от акцизи :))) На печелившите честито :)

322

СС

преди 13 години

От случващото се много ясно се вижда, че нищо няма да отклони правителството от пътя, който следва.А ПЪТЯТ Е - ГРАБИ , БОГАТЕЙ, ВЗИМАЙ ОТ ХОРАТА ЗАКОННИЯ И НЕЗАКОННИЯ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ , КАТО ИМ ГО ВЗЕМЕШ ГИ СМАЧКАЙ.НАСЕЛЕНИЕТО - МИ ДА СЕ ОПРАВЯ , ХИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА ПЕНСИОНЕРИ, ДЕЦА И МАЙКИ. АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ. ВЛАСТТА НЕ ДАВАМ ЩОТО ТРЯБВА ДА БЯГАМ В ЮАР ПОСЛЕ.Е ТОВА Е ПЪТЯ НА БОЙКО , ЦЕЦО И ТЕХНИЯ ГЕРБ ....

321

Охранител

преди 13 години

Че то има ли нормален, който да иска близост с Яне? Не е голямо геройство, това...да не искаш близост с него...

320

Анонимен

преди 13 години

крадлива герберска зган

319

Анонимен

преди 13 години

Титан на мисълтта на снимката горе с два пръста чело о,ранен милиционерски врат и харакъер на селски чок тарикат.....-министър-председател на България.....това ни е трагедията.

318

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ е като отходна канализация - каквото и да пуснеш в нея върви НАДОЛУ !

317

Охранител

преди 13 години

Ха, не минавали подобни назначения...че кой ли пък я назначи Калинчицата...и защо се замълча за този скандал?