74

poohy

преди 13 години

до 85 - още ли не си разбрал, че не плащат неползващите го!? Ток и телефон, ако не ги платиш ти ги спират. А тук хората си свалят даже радиаторите и пак им пращат сметни за неупотребена услуга. Тези, които имат радиатори са единствените натрупали тези дългове.

73

poohy

преди 13 години

до 87 - живея в собствен апартамент. Не съм васал на Топлофикация - ЧЕТИ КОНСТИТУЦИЯТА!!! МНОГО ПЪТИ Я ЧЕТИ - ДАНО ТИ ВЛЕЗЕ В ГЛАВАТА КАКВО Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ!!! Къде ми е наема?, - тръбите минават през мой имот. Кога и къде и на кого? Топлофикация е платила наем за ползване на тръби и помещение за абонатна станция? И другите, с които живея също са си свалили радиаторите - безработни, пенсионери, ниски заплати АМА НА ТЕБ ТОВА НЕ ТИ ГОВОРИ НИЩО - УУУУ! Ти си продай апартамента!

72

Анонимен

преди 13 години

Нямаш радиатори но живееш в блок с други и трябва да плащаш за отоление на общите части от блока. Като не искаш да плащаш, продай апартамента и *** на село, а ти хем го държиш, хем не искаш и да плащаш.

71

poohy

преди 13 години

до 82 - Ангелчо! Как да плащам парно като от 10г. нямам радиатори!!!???? Такива като мен по данни на самата топлофикация са над 50%!!! И НЕ СМЕ ***!!! НЕ СМЕ!!! ... В магазина ако не си купиш сирене, не ти го таксуват в сметката!

70

Анонимен

преди 13 години

След като гласуват за ГЕРБ и СДС крайно време е софиянци да почнат да си плащат парното по пазарни цени, а не по ниски комунистически цени, които се дотират и покриват от държания бюджет. 45 години софийски комунизъм стигат!

69

stamat

преди 13 години

Платете си сметките!Няма цяла България да фалира за да се топлите безплатно!

68

Случаен

преди 13 години

Проблемът на Топлофикация не са частните абонати, а държавните и общински такива. Ноември беше топъл месец, но в сградите на НАП парното лупаше на 6 и си държаха прозорците отворени. Искам да знам какви са задълженията на министерства, НАП, общини и подобни абонати.

67

АНГЕЛ

преди 13 години

Всички *** НЕ ПЛАЩАЛИ ПАРНОТО И ПО ТОЗИ НАЧИН КРАЛИ ОТ СЪСЕДИТЕ СИ ИСКАТ Топлофикация да фалира ....!!!ПЪРВО СИ ПЛАТЕТЕ СМЕТКИТЕ ,,,,Впрочем ДОРИ И ПРИ ФАЛИТ ФИРМАТА СИ ТЪРСИ ДЪЛГОВЕТЕ ЧРЕЗ СЪД И СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ,,,!!!

66

6OP

преди 13 години

Можеш да изкараш селянина от селото, но селото от селянина не можеш !

65

Графа

преди 13 години

Драги провинциалисти,Вземете с вас псувните си, храчките, миризмата на некъпано и тесногръдието и си вървете при сланинката, свинята и дървата, че тук като спре парното, което не си плащате ще стане кофти

64

Анонимен

преди 13 години

Много лъжат от Топлофикация София та дано да фалират. Пример за лъжата: Имам апартамент в който от две години никой не живее. Упорито ми искат прогнозните сметки за парно с лихвите и "кой знае защо" не получавам изравнителните сметки от които да си личи че консумацията е нулева! А всяка година осигурявам достъп и получавам копие от документ за нулева консумация!

63

Анонимен

преди 13 години

ti gleday samo rusnacite da ne vratnat kran4eto 4e togaz ...

62

ИСТОРИК

преди 13 години

Въпрос по история? Кога София е присъединена към територията на България? Отговор - през 917 г. след мащабна военна операция на хан Крум срещу Сърбия. Въпрос 2: Кои са първите български столици и колко години са такива? Отговор - само Плиска е била около 200 г. столица на България, когато София стигне толкова обадете ми се !!!

61

Бре Бре Бре

преди 13 години

До 74Айде сега домашна сланина на щайга :D То, че София е пълна със селяни е ясно ама чак пък домашна сланина на щайга :D

60

ангел

преди 13 години

абе верно е, че много *** се домъкна в София, ама точно па тия бабички със сланината и зарзаватите кибичат по Графа от край време - и са си живи шопкини. а тва не съм го виждал в нито един друг град - по централна, емблематична улица да се продава домашна сланина върху щайга на тротоара.... село сме си, всичките.

59

Партия ГРОБ

преди 13 години

По некадърно правителство България не е имала.Топлофикация София е държавна а е утроила задълженията си само от началото на отоплителния сезон.

58

Анонимен

преди 13 години

То това ми е и мисълта. Всички *** се изсипаха тука и за два месеца забравят, че всъщност са от Лисичково. После същите тези *** само плюят и недоволстват и злобеят и завиждат. ФАК ОФ СЕЛЯЦИ

57

Анонимен

преди 13 години

В София винаги ще има парно. За турците в Шумен честно да си кажа НЕ МИ ПУКА.Ако спрат парното в София посред зима, 2 милиона души няма да останат доволни и ГРОБ си отива.

56

ангел

преди 13 години

67, ти пътища ли ядеш? или метро и зали? айде мълчи си, че и София е един град, та го нЕма никъде.... цялата държава е село. крави и кози в Южния парк, и бабички продават домашна сланина, праз и зелева чорба по Графа - е да не мислиш, че са дошли от Карабунар? натурална софийска аристокрация....

55

ангел

преди 13 години

много искам да видя как тоя *** от снимката спира газта за Топлофикация - София посред зима. тва няма да стане, ако ще да му дължат не 100 милиона, а 300 милиарда. ако София остане без парно точно тая зима, за 3 дни ще падне правителството и Боко много добре го знае тва. така че мужикът от снимката се ежи, ама ще дава газ без пари - та даже и г*з ще дава, и ще си трае