153

Анонимен

преди 13 години

Руснак да ме плаши ? Абе .. кучето със салам ли ще плашиш ? Имате късмет руснаците, че сме цивилизовани хора и не сме ви изритали от родината ни с шутове. То още не е късно де.

152

Анонимен

преди 13 години

радваш ли се , много хубаво ..защето много малко ви остава ...броенето отдавна започна ! *** !

151

Анонимен

преди 13 години

до 152ние българите се радваме, че рускините скачат на ***. Лика прилика са си.

150

Анонимен

преди 13 години

И като стана дума за робство, ти като руснак- от 1917г до 1989г като какво ги определяш ?

149

Анонимен

преди 13 години

500 години, българите не са спрели да проливат кръвта си за свободата си.Русия никога не е имала и няма да има хора като Левски и Ботев. Вие, руснаците никога не сте се борили за свободата си. Свободата все пак е осъзната необходимост от еволюирали за идеята човешки същества. Вие руснаците сте едни предразумни маймуни. Затова никой в света не ви бръсне за слива. Гледат на вас като на бясно псе - внимателно се заобикаля и ако може - куршум в тиквата, за да не зарази с беса с нормалните хора.

148

руснак

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

не стана ! ))ама ти май не си в час !! какви национални идеали , толкова затънахте че ви пускат периодично сламки за да се гордеете ...само че няма за какво ! били ли сте ...грешиш и оште как ...ако бяхте воини нямаше да има 500 годишно иго . ам теб не те бърка ти си от раята ...като тебе такива много .

147

Анонимен

преди 13 години

:))))) спи с тази мисъл. Аз знам друго - когато са се сблъскали, победители са били българите, при това българската войска е бил доста по малочислена. Но все пак, ние българите винаги сме били воини. Чест, достойнство и национални идеали - трите неща с които всеки българин е закърмен. Руснаците ги кърмят със самогон, одеколон и портрета на Сталин/***.

146

руснак

преди 13 години

на рускините неграмотни нетрудоспособни *** българи не им трябват ) и каво да ги правят ??? да си ги отглеждат вкъщи ? ))) ама че си смешен

145

руснак

преди 13 години

воиски , за корпуса ? )) битката край Добрич , ха ха ха ...всяка държава има загуби ...и с това никак не ме растроиваш , корпус това не е армия ха ха , историко ! )

144

Анонимен

преди 13 години

Абе мой, що по руските туристически сайтове се обяснява къде в България може да се хване най лесно българин за съпруг на руските к***и ? :)))

143

Анонимен

преди 13 години

каот не желаете, що всеки пък като ви дигнем цената на визите с 2 долара и оревавате орталъка бре ! Бедни, нещастни мизерници ...

142

руснак

преди 13 години

бе нище няма да взривите , нещастници ...само лаете и нище ! смешни сте и сте страхливи съще като предците си , треперите от страх за собственната си кожа !а визите си наврете пак отзат ...не желаем да ходим и да гледаме смрадливи *** !

141

bala dolari

преди 13 години

Napalno seriozno!!Sorry za latinicata,ne sam s moia laptop!

140

Анонимен

преди 13 години

Да те светна за нещо .. имало е един път, когато руски и български войски са се срещнали на фронта. Няма нужда да споменавам кой е бил победен - руснаците.

139

Анонимен

преди 13 години

Сперед изследванията на гените ни, всщност е точно обратното ... Българите са чукали чужди /по националност/ моми. Руснаците през това време са ги таковали мечките.

138

Анонимен

преди 13 години

Оо ,аз съм българин. Знам си родата около 400 години назад във времето - документирано. Ти знаеш ли коя е *** ?

137

руснак

преди 13 години

бе вас са ви ч**али постоянно , които е минал той е посял ))) българите та българите и какво ???

136

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

"Бившият руски петролен магнат Михаил Ходорковски заяви, че премиерът Владимир Путин е самотен човек, който изпитва любов единствено към кучетата".......................................................................................................................Най-верните му кучета са помияра Митя и дъртата *** Гоце...

135

руснак

преди 13 години

не си истински българин че да ми казваш имам ли право да пиша тук или не ! ти си тъпарязана ***

134

Анонимен

преди 13 години

Още една година и ще ги взривим. Последните съветски марионетки си отиват един по един от властта. Ще видите България през скъпи визи и строг граничен контрол само... много скоро.