48

Анонимен

преди 13 години

И кой го е казал това, а, а, а, Петър Димитров, е добре тогава щом тоя мъдрец го е казал, ще се съглася, няма как, защото срущу такава балалайка е безмислено човек да спори. Тоя мъдрец с побеляла коса, само какви умни работи говореше, когато беше министър, да се чуди човек извънземен ли е или така просто си говори несвързано. Ама сега пак се изказал. Браво, браво. Ами такъв им е материала на БСП, кво да ги правиш.

47

Kiro

преди 13 години

Към симпантизантите на БС(К)П.Раздват се за Коледа безплатно лопати за (столетница), колкото по дълбоко се зарява по добре за вселената.Дядо Мраз(агетн ан ДС).

46

квадратен комитет на

преди 13 години

Да живей другарката Цачева, вярна другарка на другаря Борисов и на другаря старшина Цветанов! Другарката Цачева е стар партиен кадър на БКП и ненапразно е била и член на окръжен и на квадратен комитет на БКП!

45

чудя се

преди 13 години

Кой сложи (-) на н-р 38? Герберите май не обичат истината?

44

убавата Цецка

преди 13 години

През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред Kонгресa: Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив.Убавата Цецка е най-точното олицетворение на този материален и духовен срив!

43

Kiro

преди 13 години

Явно единственото спасение за Земята от червените кхемри е Червената планета.

42

Шапчо

преди 13 години

Цецка трябва да води строева подготовка на комунистите на пл. Народно събрание, нали и тя е комунистка, ще марширува заедно с тях начело на колоната, а Бойко ще приема парада, козирувайки от вратата на народното събрание.

41

Факт

преди 13 години

32 на сто от заетите смятат, че ситуацията в техните фирми се влошава, а почти три четвърти (72%) от отговорилите не виждат в обозримо бъдеще края на кризата.("Алфа рисърч")

40

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ трябва да помнят три неща: че управляват хора, че трябва да ги управляват според законите и че няма да управляват вечно.

39

Факт

преди 13 години

През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред Kонгресa: Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив.(Библиотека на Конгреса на САЩ)

38

Анонимен

преди 13 години

Мижи да те лажем ?

37

Кой е на снимката ?

преди 13 години

Повечето си спомнят каква бе ролята на партийния секретар по онова време той колеше и бесеше. Вписваше в бележник всяка заигравка на работниците и после тичкаше да докладва на председателя. С една дума узаконен доносник. Е, това всъщност правеше в Окръжния съвет настоящия общински председател на ГЕРБ, Цецка Цачева. Много невинни хора изгоряха заради нея.И така, първоначално Цачева работи като стругар в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единствения й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. Надежното момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора да продължат образованието си. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева стремително израства и в партийната структура, бързо е издигната до поста партиен секретар. Повечето си спомнят каква бе ролята на партийния секретар по онова време той колеше и бесеше. Вписваше в бележник всяка заигравка на работниците и после тичкаше да докладва на председателя. С една дума узаконен доносник. Е, това всъщност правеше в Окръжния съвет настоящия общински председател на ГЕРБ, Цецка Цачева. Много невинни хора изгоряха заради нея. Тя ги топеше за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима, а самоувереността й безгранична. И тя решава да се пробва като адвокат. Но нещата на този пазар са други, партийният лидер, с когото се разделя като ненужен, вече не й помага. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юристка. След като успява да вземе всичко, което може (а то не е малко), вманиачената Цецка се изправя срещу поредния си възкресител и яхва поредната успешна вълна - тази на ГЕРБ. Изводът е, че още в зародиша си, кариерата на Цачева е била дълбоко порочна. Още тогава кариерата й е стартирала с уродливи прийоми, с добре пресметната хитрост и направлявана от единственото желание на областната герберистка пошъл кариеризъм./БЛИЦ/

36

Анонимен

преди 13 години

победителите не ги съдят.

35

Анонимен

преди 13 години

Някакви си 90% от политиците развалят репутацията на останалите! Хенри Кисинджър (р. 27 май 1923)

34

Президент на РъБъ

преди 13 години

факт е, че си ***, щом смяташ, че една държава може да наложи на друга оглупяването и опростачването, ако самата държава не го иска ;)А самото мнение е толкова малоумно написано, че 100% се съмнявам, да е писано от шеф на ЦРУ :)Освен може би някой дето е на заплата към КГБ :)Щели да насърчават автори с култ към секса :)*** :)))

33

Анонимен

преди 13 години

Политиката е втората най-стара професия. Мисля че е твърде близка до първата. Роналд Рейгън (6 февруари 1911 5 юни 2004)

32

Maraba

преди 13 години

Ами тя не може да брои!

31

Президент на РъБъ

преди 13 години

20... то и 50% от БСП и 100% от РЗС и ДПС хукнаха за мобифони, да не забравяме ;)

30

Факт

преди 13 години

В началото на 1947 г. - Алън Фостър Дълес първият шеф на ЦРУ - заявява: Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ.

29

Анонимен

преди 13 години

Комунист, не комунист, с 100 бона и неколко мобифона депутатите на крака ми идват.