62

MAKARENKO

преди 13 години

NIKOI NE VI KARA DA U4ITE. KATO NE VI SE U4I,NAPUSKATE U4ILISHTE I PO4VAITE DA RABOTITE. MESTA ZA ULI4NI META4I,KOLKOTO SHTESH...

61

Анонимен

преди 13 години

NAPRED IUNACI!

60

LPFC

преди 13 години

Toва пък е доста преувелечено. Нямаше нито една разбита седалка по спирките ( макар , че по спирките почти няма седалки, това се отнася и за знаците - нито 1 нямаше съборен ! ! !

59

Изненадан

преди 13 години

Хайде бе, някое *** от 4000 е счупило нещо и изведнъж всички станаха рушители ?Евала на децата, защитават каузата си ( била тя и глупава ) докато безгръбначните "възрастни" се крият зад мониторите, тресат се от страх за насъщния и се оставят всеки да ги мачка

58

Леле

преди 13 години

Родителите-ти родител ли си?(За всички които казват,че родителите са виновни)Ако да,да знаеш,че и твоето дете би отишло да протестира.Вкъщи са едни,а на вън съвсем други.Учениците-Ами какво за тях?Да,наистина има и *** от тоях,но да не слагаме всички в едно число.Мисля,че ако стипендията се увеличи ще има голямо желание за учене,и ще са много по-умни учениците.Учителите...те са си много добри,това,че има некъдърни и разглезени бубери които не искат да учат,не означава,че учителите не стават!!!

57

Анонимен

преди 13 години

Хубаво. Тази нагласа може и да им послужи занапред. За удължаване на ваканцията обаче могат да забравят... ;)

56

Леле

преди 13 години

Абе,я млъкнете бе ! Умбици такива ! От всичко разбирате нали? На вас да ви намалят заплатата или отпуската няма да ви е приятно нали? Мисля,че ще е така.Проблема при вас е,че работещите са разделени в много различки професии,и не можете да се съберете и преборите,но учениците показват,че са единни,че за напред ще могат да отстояват правата си!

55

bzb

преди 13 години

"Те обещаха, че ще се борят до последно за по-дълга зимна ваканция."Докато не останат здрави спирки и прави знаци?

54

IronFist

преди 13 години

А по време на учителската стачка ти сигурно си викал 'Мамма ви, даскаля, за какво ревете!'

53

IronFist

преди 13 години

Сега пак ли учителите са виновни? на тия лигльовци и *** дебилните родители винаги им застават зад гърба и там е проблемът. За 400 лева учителска заплата не си заслужава да се занимава човек с такава пасмина!

52

вене

преди 13 години

Тези наши ученици се смазаха от учене,та те горките и чанти не носят в училище.Те не са виновни-първо е семейството ,а сега и подстрекателите

51

реалистката

преди 13 години

Нали знаете приказката за баницата и кой е виновния, писна ми да работя с тъпоумни родители, без грам мисъл в главата си какво произвеждат - бачкат като гламави за да ги зарадват с поредната двойка и отсъствие, и само свиват рамене и им купуват нов модел телефон.Създаваме социопати и наркомани и ще си жънем на стари години грешките в старческите домове.

50

Правилно

преди 13 години

Заглавието трябва да е:Тинейджъри си ИСКАТ ОТНЕТАТА ВАКАНЦИЯ.АГЕНТИ НА ПОЛИЦИЯТА ТРОШАТ ПО ПЪТЯ ИМ С ЦЕЛ ПОЛИЦИЯТА ЗА СЕТЕН ПЪТ ДА ИМА ОПРАВДАНИЕ ЗА РЕПРЕСИИ И ПРИБЕРЕ НЕУДОБНИТЕ , БОРЕЩИТЕ СЕ И ТЪРСЕЩИТЕ СИ ПРАВАТА. УЧЕНИЦИ ИМА РАЗУМНИ ХОРА КОИТО ВИ ПОДКРЕПЯТ И РАЗБИРАТ. БОРЕТЕ СЕ.

49

brigante

преди 13 години

и ние искаме те да учат повече,ама те се ослушват:)и след време такива гърмяни зайци ще управляват страната...

48

Дааааа!

преди 13 години

Правото да мързелуваш ли трябва да се отвоюва?! Защо не са така настоятелни учениците в ученето? Но как да им се сърдиш, те гледат от Парламента. Колко ще е ваканцията на депутатите?

47

родител

преди 13 години

децата са огледало на семейството.

46

Анонимен

преди 13 години

БРАВО НА ДЕЦАТА .ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ, ЧЕ ПРАВАТА СЕ ОТВОЮВАТ.

45

Подкрепям

преди 13 години

Наистина учениците се лишават от ваканция. ПРАЗНИЦИТЕ СА СИ ПРАЗНИЦИ ,НЕСА ВАКАНЦИЯ. Тези които са срещу учениците да помислят - УТРЕ УПРАВНИЦИТЕ ЩЕ РЕШАТ, ЧЕ ОТПУСКИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ СА ГОЛЕМИ И В ОТПУСКА ВЛИЗАТ ВСИЧКИ ПРАЗНИЦИ . СЛЕДОВАТЕЛНО - НЯМА ОТПУСКИ, ПОЛЗВАЛИ СТЕ ГИ ПО ВРЕМЕ НА ОФИЦИАЛНИТЕ ПРАЗНИЦИ. ОТНОСНО ТРОШЕНЕТО - сигурни ли сте , че това е сторено от учениците а не от СИНОВЕТЕ НА ГЕРЕБЕРИ И ПОЛИЦАИ ТОЧНО С ЦЕЛ ДА СЕ ДИСКРЕДИТИРАТ ОСНОВАТЕЛНИТЕ ИСКАНИЯ НА УЧЕНИЦИТЕ.БОРБА.

44

ДА ЩЕ ЧУПЯТ ЗАЩОТО

преди 13 години

ЩЕ ЧУПЯТ ЗАЩОТО НЯМА КОИ ДА ГИ НАКАРА ДА НАПРАВЯТ НОВИ СПИРКИ И ДА СПЯТ В АРЕСТА ДОКАТО ГИ ПОПРАВЯТ И ВСЯКА ВЕЧЕР ПРЕДИ ЛЯГАНЕ НА ОДЪРА ПО 20-30 ТОЯГИ НА ГОЛ ***.НЕКЪДЪРНА ЗГАН НЕ МОЖЕ ДА ЧУПИШ СЛЕД,КАТО НЕ СИ НАПРАВИЛ НИЩО В ЖИВОТА СИ ЗА ДРУГИТЕ ХОРА.САМО БОИ С ДРЯНОВА ОПЕЧЕНА ТОЯГА.

43

Съвет

преди 13 години

По добре покажете разум и възпитание.За гаменщината ви е ясно.Чалга и алкохол са ви само в кратуните.А и като гледам на какви шльокавици драскаш мисля че трябва да те върнат в 1-ви клас.Айде приятни запои,че идват петък вечер и събота,тъкмо ще имаш още доста ваканции.