27

Анонимен

преди 13 години

Прав си! Изпуснал съм едно н, но пък и ти си изписал зашото вместо защото! Кое е правилното:))) А щом не си разбрал смисъл положението е трагично:) Урунгел!

26

Анонимен

преди 13 години

amerikanci i rusnaci sa edni i sy6ti. A za pustinqta Arizona za6to ne naprawqt film. A? Za6to ne razkajat, kak amerikanskite generali razdali SLYN4EWI O4ILA na rednici i gi nakarali da nabliudawat efekta na wzriwawane na atomna bomba ot nqkolko desetki kilometra. O4ilata im bili dali, da ne gi zaslepi wzriwa ... Wse eusnacite pliuqt. Aman pt propaganda i maloumnici, koito i wqrwat. Wsi4ki golemi narodi sa edni i sy6ti, w momenta w kojto ima wlast. i Kitaj, i Sewerna Koreq i wsqkakwi drugi ...

25

боа

преди 13 години

Така стана, откакто забравихте заповедите наистинският бог в древността! А възприехте грешният и порочен Всевишния и станахте безотговорни към Земята и самите себе си. Ако там не правеха опити, щеше да е някъде другаде? А да не би КНДР, Иран, ЮЕсЕй и дрругите да нямат такива? Те да не са светци? Това, което страдате е част от общата лудост на света, породена именно поради вирнатите ви *** и безотговорно размножение, на много хора по света. Сега не се оплаквайте! И нас ни тровят с не едно тука.

24

до: до: до 21

преди 13 години

дали съм българин или "българи", няма голямо значение, зашото дори не мога да разбера накъде биеш.. шматарок

23

Сабра

преди 13 години

А това че *** майките и сестрите си сигурно няма никво отношение към уродствата!

22

Анонимен

преди 13 години

Че то и ти не си българи, но просто не го знаеш!

21

до 21

преди 13 години

моля да посочиш имената на 1 руснак.. - Ленин, Сталин, Лаврентий Берия, Троцкий??? Руснаци в управата на СССР няма, за сметка на ***...

20

За всичко

преди 13 години

са виновни руснаците и техните врагове.

19

ined

преди 13 години

Много от ядрените опитите, но не всички. Ако руснаците бяха пуснали РДС-220 в Семипалатинск въпросния овчар Серик сигурно щеше сага да си бърше носа с третата си ръка ако въобще има какво да бърше.

18

Dan

преди 13 години

Гаден виц-Едно момченце притичало при майка си и разтревожено и казало -Мамо мамо растат ми цици! А майка му отвърнала- Дреме ми на к.ра!

17

ПРЕСТАНЕТЕ, ПЛЯМПАЛА

преди 13 години

Моля ви, НЕ плямпайте без да знаете! По принцип не се интересувам от тази тема, но се случи че тази пролет бях в Чикаго за три месеца. Там посещавах едни семинари, свързани с нещо съвсем различно. Веднъж на вечеря, един американец ми описа аналогична ситуация, само че в Аризона(ако не се лъжа). Стига вече с тоя антагонизъм между 'подръжници' на СССР И САЩ. И двете са гнусни империи.

16

pissed off

преди 13 години

Като ви гледам коментарите,май всички сте от Семипалатинск.

15

ъхъ бе

преди 13 години

Американските и английските. защо не провериш колко войници са били принудени да присъстват на ядрените взривове в невада, или какво се е случило на аборигените в пустинята Виктория. Само да плюете знаете. А да сте се замислии че в тези райони е разрешено да се женят братя и сестри. Не нали.

14

Мале мила

преди 13 години

Кажете и защо биете ***, сиреч след като първи направиха бомбата американците, как се справиха без аналогични последствия както в Семипалатинск. Може да използвате американски филми за това.ПРОСТАЦИ!! Атомното оръжие е еднакво вредно при изпитването както на съветските полигони, така и на амариканските, английските, френските, китайските, еврейските, севернокорейските, индийските, пакистанските.ПОТОПЪТ СЕ НАРИЧА ПРОСТОТИЯ И ОТДАВНА БРОДИ ПО ЗЕМЯТА!!!!

13

Анонимен

преди 13 години

"Това е Русия/СССР. Геноцид над собственият си народ в името на безмислени псевдоидеали."Какви точно псевдоидеали са гонели с атомните опити?Що не се замислиш, преди да се изцвъкаш за пореден път?

12

Ь

преди 13 години

До "ъ" Американските *** с на д 1000 опита с Хирошима и с острвите в Тихия океан, с бомбите в Сърбия!Американската радиация е по качествена за мутанти като теб!

11

дава ми се да знам

преди 13 години

Важно е да се знае в какво се превръщат американските войници след войните във Виетам, Афганистан и Ирак, а сценарият на филма е по НЕдействителен случай

10

ЖеПетУ

преди 13 години

такива места и събития са съществували(случвали) и в САЩ, Япония, Китай... Ненужно е да се пропагандира политическо презрение, на плещите на засегнатите

9

Фанети Мазакура

преди 13 години

То пък покрай американските и френските ядрени полигони гъмжи и цъфти живот от ... демократичната радиация!

8

Tina

преди 13 години

Тази вина носят всички страни, които през последните 60 г. са се въоръжавали с ядрено оръжие. Светът е много изкривен, много изкривен...