137

shopski reuters

преди 13 години

какво е малък спор между приятели. БСП, ГЕРБ, СДС, ДСБ, Атака, ДПС. Всички са едно. Ние сме наивниците дето им се хващаме

136

ямболлия

преди 13 години

що не го заздравиха и оправиха блока ли, алооуууу ти от софия ти е добре малеее не ги знаеше тука- мръсни, просят, бият, крадат, то там *** си беше ехххооо там растяха деца, които след години ще живеят в същата *** щото това са видяли, а между другото в квартала вече не се издържаше. ти що не си вземеш само едно семейство от бл. 20 и ша тъ питам какво ще мислиш

135

!?!?!

преди 13 години

Правилно се страхуваш "Зумбюлке"! Ще вземат и на теб да ти спретнат един процес - за обида! Сега чакам с ПМС да преименуват моите "*** напеви" и "*** барон" на колегата Щтраус-син!Пак със същото ПМС трябва да се редактира и "Трубадур"-а на колегата Верди - какъв е тоя хор на ***? А-***-ха!

134

vrv

преди 13 години

Абе Кутев като толково ти пука за ***, хващайте се с останалите от БСП и купете с ваши средства земя и дигнете един блок. Колко му е да спретнете една бригатка и излеете основите.Какво пречеше, а г-н Кутев? Създайте нещо с ваши средства а не с парите на данъкоплатците. Аз искам парите от мойте данъци да отиват за българите, мойте децата и по-доброто бъдеще на България, а не за турчеещи се ***, които паразитират.Що не вземеш като толкова ти пука едно семейство от блок 20 у вас.

133

до 118

преди 13 години

Каза лидерът им :))) и го обяви в сайта dnes.bg .

132

Анонимен

преди 13 години

"Какво пречеше да се оправи блокът, а не да се разруши? Година и половина сте на власт, освен разруха друго не сте направили", заяви КутевСега моите извинения господин Кутев и вие бяхте на власт,той проблема не е то 1 година....що са безочливост,що за полулизъм,що за провокация,що за нагласт е това.

131

Анонимен

преди 13 години

Много ми паднаха в очите червените... с това изказване Кутев си пролича как искат да черпят облаги от неграмотните ***,които уж са ощетени в случая,а всъщност не е така,пък *** от блок 20,моите извинения ама прости хора малко провокациика им трябва!Прочетете мнението на номер 84,той много хубаво го е казал човека!

130

СВЯТ

преди 13 години

НИЕ *** АКО СПЕЧЕЛИМ ТОВА ДЕЛО ..ОТ РАДОСТ ЩЕ РОДИМ ПО ОЩЕ НЯКОЛКО ДЕЦА

129

до Бай Колю

преди 13 години

абеее Бай Колююю - та то съд има ли в тази скапана държава и на кой служи той/СЪДЪТ

128

Анонимен

преди 13 години

"Ромите от вече съборения блок 20 в Ямбол ще осъдят държавата" - тия нямаха пари да си плащат водата и тока, от къде пък имат пари да осъдят държавата? коя партия ги финансира, че бая голям електорат са... цял блок тамън...

127

Зумбюла

преди 13 години

Страх ме е да напиша какво прекрасно "циг...лято" е навън,пък да напиша "ромско лято" ще е смешно. Много отговорни цензори има в този сайт,разрешено е да си развяваш гениталиите,но да си кажеш мнението за обитателите на бл.20 е престъпно.

126

Българин

преди 13 години

*** имат само права,права и права

125

Бай Колю

преди 13 години

Проблемът е, че съдът ВЕЧЕ обави съборването на блока за незаконно! А това , само по себе си, дава достатъчно основание потърпевшите да подадат искове!

124

!?!?!

преди 13 години

Съветвам господин/другаря Кутев да прочете поста на "юриста" 84 и тогава да говори за съдебни искове. Тъй като колегата 84 е абсолютно прав, че без изброените от него документи/доказателства иск не може да бъде заведен.Ако все пак се заведе някакъв иск, в случая за мен е ясно че това ще е нагласена и фалщива работа - поредния реверанс на *** електорат!

123

Amenhotep

преди 13 години

Абе Кутев, ти колко пари открадна, докато беше надзорник в ЧЕЗ? Та нали се накраде хубаво там ... а имаш и завод за *** ... значи си богат "пролетарий" ... вземи да построиш на БРАТЯТА ти роми един блок със собствени средства - така ще си истински "социален".

122

Анонимен

преди 13 години

121 Ама все ми е тая ще плащат или не, писна ми вече! Ще ни унищожат физически най-накрая - дали пък това не им е целта? И тогава от чия кръвчица ще пият?Този съд къде беше 20 години, питам аз - къде беше справедливостта?

121

Анонимен

преди 13 години

4udq se tova pravitelstvo za6to pravi gaf sled gaf i da sa pravi za butaneto na bloka tolkova li yuristi nqmat v gerb da im kaje 4e taka ne stavat tiq raboti ,4e 4ujdite televizii pokazvat 4e v bulgariq senaru6avat pravata na malcinstvata

120

пако

преди 13 години

Абе Кутев ти от Марс ли падаш?Не видя тези *** на какво са направили блока?Що за човек си бе?А- сетих се- НЕ ЧОВЕК ,А КОМУНИСТ!

119

Анонимен

преди 13 години

бесепету, абецету да направят благотворителни концерти и риалтита, естествено с Веско Маринов, Софито Маринова (няма да пее само за братя Юзеирови,я!) и да съберат пари, както българите с благотворителност поемат социалната дейност на държавата.

118

Amenhotep

преди 13 години

120Нали ако ги вземат в Партията, ония ще трябва да плащат ЧЛЕНСКИ ВНОС, как става тая работа?!?!