496

Анонимен

преди 13 години

Не, той Гоце- турската *** не е купил на синчетата си мезонети в Париж.Неееее,той няма Гоце на негово име,то на синовете му всичко.Аман от наивници в тази държава.

495

тото

преди 13 години

Ами пери ги, кой ти пречи.. само че хората не се хвалят с това нещо...за 495 - ако не ми харесват ГЕРБ, ще си избера друга партия. Да кажем, че съм длъжен да ви изслушам, но се съм длъжен да се съгласявам с нещо, което не ми харесва, което е в вреда на децата ми, моите и на родителите ми интереси. Точка по въпроса. За това е демокрация, всеки може да си отстоява вижданията.

494

Анонимен

преди 13 години

Проблемът на България не са имотите на Цветанов. Проблемът е, че мафията продължава да си има държава, а Цветанов гони и хваща само дребни и малко по- едри риби.

493

КОНЯР

преди 13 години

Героят от Лайпциг , говори за такива смешни суми , само с конете си.

492

Анонимен

преди 13 години

Viarvam ti..........vie komunetata kato se strahuvate i vi izbiva na sado -mazo :))

491

Анонимен

преди 13 години

Скрий те се бе смешни........много добре го каза човека "ГОВОРИТЕЛИ НА МАФИЯТА". Но всъщност не е съвсем прав, защото вие мишки сте мафията!!!РЗС - мафиотска партийка, създадена единствено и само да обслужва интересите на Алексей Петров. А Яне-педеране, марионетка-психопат. А пак вие от БСП, защо не вземете малко да се покриете, че сте толкова нагли и жалки................

490

Анонимен

преди 13 години

Ти си се вписваш точно в определението " Всяка крива линия на партията ,е права линия".А разбера се че можеш да си седиш колкото си искаш в твоят *** - ГЕРБ.

489

тото

преди 13 години

Най-обичам да пера гащите на моя идол Бойко, предпочитам да ги е носил седмица две...!

488

тото

преди 13 години

оки доки, марш да си лягаш. Ще си седя докато ми е кеф. Ясно?

487

Анонимен

преди 13 години

Да шпионираш *** ,от това по голяма глупост не съм чел.

486

тото

преди 13 години

За съжаление, това е единственото правителство, което не гледа собствената си изгода в такива космически мащаби, както досегашните. И ако можете да сформирате нещо още по добро, определено ще Ви подкрепя. Но съмненията ми са, че БСП са твърде опитни в компрометирането на каквото и да било, което не е в тяхна полза. Което ме кара да вярвам, че всичко, което е лошо за БСП, ДПС, РЗС и т.н. е добро за изстрадалата ни родина.

485

тото

преди 13 години

гледам, че ме дебнеш... ти от колко време шпионираш, кой кога сяда и какво пише? Няма да ти кажа, кога ще ставам, ще те държа в напрежение...

484

Анонимен

преди 13 години

Аз? Да декларирам писмено, че ми харесват хотелите на комунизтическите изедници? Никога! Та на мен не ми харесват, каквито и да са изедници, гозподине!!! Камо ли пък комунизтически!Напротив, аз смятам, че ако вие приемате едни изедници, за сметка на други, трбява скорошно да се самоопределите като небгългарин. Каквито са изедниците български! Ако няма декларация за обратното, аз преустановявам курса към въоръжена борба, докато не си намеря по-принципен ръководител!

483

Анонимен

преди 13 години

ТОТО толкова стоене пред монитора е вредно за твоето здраве.Вече правиш около 12 часа в неистово желание да защитиш Цецо .Щади си здравето защото с това темпо няма как да не ти потрябва лекарска помощ но казвай на лекарите че си поддръжник на Цецо нали ги знаеш как са свързани с мафията ще ти вземат животеца.

482

тото

преди 13 години

Доверета се на инстикта си, отворете си очите за това което е правено до сега от продажните български правителства //заменки, външен дълг, бастисване/извинете за турцизма, но сигурен съм, че ще схванете логиката/ на българското земеделие//, геноцида срещу народа с допускането на премахването на БДС от храните, присвояването на еврофондовете баз никакъв реален резултат, и от друга страна желанието на сегашното правителство да пооправи поне малко надробеното от другарите.

481

Мила Родино!

преди 13 години

Откъде ги има парите да купи толкова имоти, е докарано до приемлива яснота, но въпросът на въпросите е: ЗАЩО, ЗАЩО е тоя маратон да се обкачулваш с имоти след имоти? Щото, чрез някакъв секретен трик, купуваш на безценица, а утре-другиден продаваш на далавера? Бъркаш в кацата с мед и ... продължението е винаги едно и също, ЕЛЕКТОРАТЕ. Следващите, моля! Поне да ги видим кои ще са. Шоу мъст гоу он. Докато има демокрация и балами да гласуват изобщо.

480

гоце

преди 13 години

Краставите кучета се надушиха и събраха!

479

тото

преди 13 години

на борбата с 20 /двадесет/ годишният терор върху българският народ. А ако декларирате тука писмено, че Ви харесва комунистите да си строят хотели и сараи за Ваша и на родителите Ви сметка, уповавайки се на своята безнаказаност, то тогава за Вас трябва да е срамно да се зовете Българин.

478

Анонимен

преди 13 години

Аз гозподине, с удоволствие съм готов да се жертвам, за да мога да живея в просперираща държава! Това е мое право и аз съм готов да се възползвам от него! Но ме сущава дефиницията на "комунистическа шайка". Аз от позициите на друга шайка ли ще се боря срещу комунистическата такава ли? И коя е другата шайка, в смисъл сигурно ли е, че тя е по-добрата шайка?

477

тото

преди 13 години

Я, появи се един мислещ... Призива на лирическият герой е породен от гнева натрупан през годините на овчедушно бездействие и явно нежелание на управляващите да се справят с организираната престъпност. Лирическият герой, следвайки инстинкта си за справедливост, дава своята лепта за освобождението на България от комунизма, който доведе родината до дъното на ямата. И след като Вие, Господине, искате да живеят децата Ви в просперираща държава, следва да се присъедините и да станете един стожер.